رسپی

امروز ناهار چی درست کنم؟ (دوشنبه ۲۴ اردیبهشت)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

امروز برای ناهار چه چیزی درست کنم؟ چه غذایی بپزم که تکراری نباشد؟ این سوالی است که همه افراد، چه دانشجو باشند، چه خانه‌دار یا شاغل، با آن مواجهند. همه ما دوست داریم ناهاری خوشمزه و متفاوت برای خود و خانواده‌مان تهیه کنیم.

به همین دلیل، امروز در بیست و چهارمین روز اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، می‌خواهیم در این مطلب از رضیم بلاگ پنج غذای مختلف و خوشمزه را معرفی کنیم تا با توجه به سلیقه خود یکی از آن‌ها را برای ناهار امروزتان درست کنید و از آن لذت ببرید.

پیشنهاد ۵ غذا برای ناهار امروز شما

در ادامه می‌توانید با غذاهای متنوع برای ناهار و دستور پخت آن‌ها آشنا شوید. با ما همراه باشید.

۱- ارومیه خورش

آشپزی غذاهای سنتی شهرهای دیگر، تجربه‌ای لذت‌بخش است و به شما امکان می‌دهد با فرهنگ و آداب و رسوم آن شهرها آشنا شوید. اگر هنوز غذاهای شهرهای دیگری را امتحان نکرده‌اید، پیشنهاد می‌کنیم با ارومیه خورش شروع کنید.

این خورش خوش‌عطر و لذیذ یکی از معروف‌ترین غذاهای ارومیه است که درست کردن آن ساده بوده و با مواد دسترسی همچون گوشت خورشتی، بادمجان، لوبیا چیتی، سیب زمینی، گوجه‌فرنگی و … تهیه می‌شود.

مراحل تهیه ارومیه خورش

مراحل تهیه ارومیه خورش به صورت زیر است:

  1. در ابتدا لوبیاها را خوب بشویید تا از هر گونه ناخالصی پاک شوند. سپس لوبیاها را از چند ساعت قبل یا از شب قبل در آبی بخیسانید تا نرم شوند. این کار به پخت سریع‌تر آن‌ها کمک می‌کند. در این زمان چند بار آب آن‌ها را عوض کنید تا کاملاً تمیز شوند.
  2. حالا پوست پیاز را جدا کرده و به صورت نگینی خرد کنید. سپس مقداری روغن در یک قابلمه مناسب بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ شود.
  3. پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شفاف شود. وقتی پیاز طلایی شد، گوشت خرد شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
  4. پس از اینکه گوشت سرخ شد، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به آن اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.

برای ادامه دستور تهیه این خورش خوشمزه، روی لینک رسپی ارومیه خورش کلیک کنید.

۲- مرغ برشته مجلسی

مرغ برشته یکی از غذاهای محبوب بین‌المللی است که بین ایرانی‌ها نیز طرفداران زیادی دارد. با رعایت چند نکته ساده می‌توانید یک مرغ برشته خوشمزه و مجلسی برای ناهار امروزتان به راحتی در خانه تهیه کنید.

مراحل تهیه مرغ برشته

مراحل تهیه مرغ برشته مجلسی

مراحل تهیه مرغ برشته مجلسی به این صورت است:

  1. مرغی که استفاده می‌کنید باید کامل باشد. شکم مرغ را تمیز کرده و سپس آن را بشویید و بگذارید تا کاملاً خشک شود. تمام قسمت‌های مرغ را با نمک ماساژ دهید. می‌توانید مرغ را چند ساعت در آب نمک بگذارید تا خوشمزه‌تر و تردتر شود.
  2. یک پیاز درشت را خلالی خرد کرده و همراه با نصف فلفل دلمه‌ای بزرگ و ادویه‌هایی مثل رزماری، پاپریکا و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. سپس این مخلوط را داخل شکم مرغ قرار دهید.
  3. مرغ را درون یک کیسه فریزر زیپ‌دار بگذارید و به مدت هشت ساعت در یخچال بگذارید تا مزه‌دار شود.
  4. پس از این زمان، مرغ را از یخچال بیرون بیاورید و محتویات شکمش را خالی کنید. با یک برس روی آن زعفران بمالید و دوباره به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.

برای ادامه دستور تهیه این غذای خاص و مجلسی، روی لینک رسپی مرغ برشته کلیک کنید.

۳- فتوچینی با مرغ

فتوچینی با مرغ، این غذایی خوشمزه و محبوب از ایتالیا است که با ترکیب پاستا فتوچینی، مرغ پخته و سس مخصوص، طعمی عالی دارد. این وعده غذایی ایده‌آل بوده و می‌توانید به راحتی آن را در منزل تهیه و سرو کنید.

مراحل تهیه فتوچینی با مرغ

امروز ناهار چی درست کنم؟ (دوشنبه ۲۴ اردیبهشت)

مراحل تهیه فتوچینی با مرغ

مراحل تهیه فتوچینی با مرغ به شکل زیر است:

  1. برای درست کردن فتوچینی با مرغ، اولین قدم تفت دادن سیر و پیاز است. ابتدا پیاز را به شکل ریز خرد کنید. سپس مقداری روغن داخل یک تابه بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا داغ شود.
  2. پس از اینکه روغن داغ شد، پیازها را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شفاف شوند. بعد، سیر را رنده کرده و به تابه اضافه کنید و برای یک دقیقه دیگر تفت دهید تا عطرش بیرون بیاید.
  3. در این مرحله، جعفری و فلفل دلمه‌ای را ریز خرد کنید. آنها را به تابه اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه همراه با سیر و پیاز تفت دهید. سپس این مواد را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.
  4. حالا نوبت به پخت پاستا است. یک قابلمه بزرگ آب را پر کرده و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. سپس پاستا را همراه با مقداری نمک به آب جوش اضافه کنید و منتظر بمانید تا پخته شود.

برای ادامه دستور پخت این غذای خوشمزه ایتالیایی، روی لینک رسپی فتوچینی با مرغ کلیک کنید.

۴- خوراک کدو سبز با گوشت قلقلی

خوراک کدو سبز با گوشت قلقلی، یک غذای ساده و خوشمزه است که به راحتی می‌توانید در خانه تهیه کنید.

این خوراک به خاطر کدو سبز، منبع خوبی از ویتامین‌ها و مواد معدنی است. همچنین، گوشت قلقلی هم پروتئین لازم را فراهم می‌کند.

مراحل تهیه خوراک کدو سبز با گوشت قلقلی

مراحل تهیه خوراک کدو سبز با گوشت قلقلی

مراحل تهیه خوراک کدو سبز با گوشت قلقلی به صورت زیر است:

  1. ابتدا گوشت چرخ‌کرده را با پیاز رنده شده، نمک، زردچوبه و فلفل در یک کاسه مخلوط کنید. خوب ورز دهید تا یکدست شود. سپس از مخلوط گوشت، گلوله‌های کوچکی (به اندازه دلخواه) درست کنید.
  2. یک تابه مناسب انتخاب کرده و یک قاشق غذاخوری روغن داخل آن بریزید. سپس تابه را روی حرارت ملایم بگذارید تا روغن گرم شود.
  3. وقتی روغن گرم شد، گوشت‌های قلقلی را در روغن داغ سرخ کنید تا همه طرف‌های آن‌ها به طور یکسان پخته و طلایی شوند.
  4. یک قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی را در نصف لیوان آب جوش حل کنید. به طور مداوم هم بزنید تا رب کاملا حل شود. حالا سس را به تابه حاوی گوشت‌ها اضافه کنید.

برای ادامه دستور پخت این غذای مغذی و خوشمزه، روی لینک رسپی خوراک کدو سبز با گوشت قلقلی کلیک کنید.

۵- کوکو سیب زمینی

کوکو سیب‌زمینی یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای فوری است که می‌توان به سرعت با مواد اولیه در دسترس تهیه کرد. همچنین، به خاطر مقدار سیب‌زمینی که در آن استفاده می‌شود، جزو غذاهای سریع و پرکالری به حساب می‌آید.

کوکو سیب‌زمینی انواع مختلفی دارد، از جمله با سیب‌زمینی خام یا پخته، زعفرانی، پاکستانی، قاشقی و…

مراحل تهیه کوکو سیب‌زمینی پخته

مراحل تهیه کوکو سیب‌زمینی با سیب‌زمینی خام

مراحل تهیه کوکو سیب‌زمینی با سیب‌زمینی خام به شکل زیر است:

  1. در اولین مرحله، سیب‌زمینی‌ها را با رنده ریز رنده کنید. اگر زمان کمی دارید، می‌توانید از میکسر برای پوره کردن سیب‌زمینی‌ها استفاده کنید.

“““html

  • از یک رنده یا هر وسیله دیگری که دارید استفاده کنید.
  • بعد از رنده کردن سیب‌زمینی‌ها، نوبت به پیاز می‌رسد. آن را هم با همان رنده ریز رنده کنید.
  • در یک ظرف مناسب، پوره سیب‌زمینی و پیاز را بریزید و به‌خوبی مخلوط کنید. سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
  • سپس تمام ادویه‌ها و مواد خشک را به مخلوط اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید تا همه‌چیز کاملاً یکدست و خوش‌طعم شود. توجه کنید که مخلوط باید قوامی متوسط داشته باشد، نه خیلی سفت و نه خیلی شل. باید شبیه عسل شود.
  • برای ادامه دستور تهیه این کوکوی خوشمزه و دیگر انواع کوکوها، روی لینک رسپی انواع کوکو سیب زمینی به روش خانگی کلیک کنید.

    در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، لیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده ناهار ارائه دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتماً این غذاهای خوش‌عطر و خوشمزه را در برنامه غذایی‌تان بگنجانید و از طعم بی‌نظیر آن‌ها لذت ببرید.

    سایت رسپی آشپزی رضیم
    “`

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا