امروز ناهار چی درست کنم؟ (دوشنبه ۲۷ فروردین)

“`html
امروز برای ناهار چه چیزی درست کنم؟ چطور میتوانم غذایی تهیه کنم که تکراری نشود؟ این سوال برای همه کسانی که به آشپزی علاقه دارند، اعم از دانشجو، خانهدار یا شاغل، مهم است. همه ما دوست داریم ناهار خوشمزه و متفاوتی برای خود و عزیزانمان درست کنیم.
به همین خاطر، ما امروز در بیست و هفتمین روز فروردین ۱۴۰۳ در رضیم بلاگ، پنج غذای متنوع و خوشمزه را به شما معرفی میکنیم تا بر اساس سلیقهتان یکی از آنها را برای ناهار امروزتان آماده کنید و از آن لذت ببرید.
معرفی ۵ غذا برای ناهار امروز شما
در ادامه، میتوانید با غذاهای متنوع برای ناهار و رسپیهای آنها آشنا شوید. با ما همراه باشید.
۱- مرغ کاری
مرغ یکی از غذاهایی است که در رژیم غذایی ما ایرانیها بسیار محبوب است. این مسئله در کشورهای دیگر نیز دیده میشود و غذاهای مختلفی با مرغ تهیه میشود. مرغ کاری یکی از غذاهای خوشمزه هندی است که طعمی تند و دلچسب دارد.
تهیه مرغ کاری کار سختی نیست و میتوانید آن را با موادی مثل قارچ، پیاز، سینه مرغ، سیبزمینی و… به راحتی برای ناهار درست کنید.
مراحل تهیه مرغ کاری
مراحل تهیه مرغ کاری به این شکل است:
- ابتدا پیازها را خلالی کنید. البته میتوانید آنها را به شکل نگینی هم خرد کنید، اما خلالی ظاهری بهتر به غذا میدهد. یک قابلمه مناسب روی شعله متوسط بگذارید و مقداری روغن اضافه کنید. وقتی روغن گرم شد، پیازها را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
- وقتی پیازها کمی نرم شدند، ادویهها را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا همه مواد خوب با هم ترکیب شوند. دقت کنید که همه ادویهها را به درستی اضافه کنید تا طعم نهایی غذا همان چیزی باشد که میخواهید.
- حالا مرغها را بشویید و به قطعات کوچکتری تکهتکه کنید. بعد از اینکه مخلوط پیاز در قابلمه آماده شد، تکههای مرغ را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا مرغها سرخ شوند.
- بعد از اینکه مرغها تغییر رنگ دادند و سرخ شدند، مقداری آب به قابلمه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید. بعد از اینکه آب جوش آمد، درب قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا مخلوط مرغ و پیاز به آرامی بپزد و به مرحله بعد بروید.
برای ادامه رسپی این غذای لذیذ و ساده، روی لینک رسپی مرغ کاری کلیک کنید.
۲- باقالی پلو با ماهیچه
باقالی پلو با ماهیچه یکی از غذاهایی است که در گذشته محبوب پادشاهان بود و به مرور زمان به سفرههای مردم عادی راه پیدا کرده است. این غذای معروف و محبوب که معمولاً برای مهمانیها انتخاب میشود، رسپی سختی ندارد، اما نکات دقیقی دارد که بعداً توضیح میدهیم.
مراحل تهیه باقالی پلو با ماهیچه
مراحل تهیه باقالی پلو با ماهیچه به این شکل است:
- ابتدا در یک ظرف مناسب، ۳ پیمانه برنج و آب میریزیم که خیس بخورد. سپس در یک قابلمه دربدار، ۱۰ عدد پیاز درشت را خلال کرده و همراه با ماهیچه تفت میدهیم.
- بعد از آن، ۴ بوته سیر، ۶ تکه چوب دارچین، فلفل سیاه و زردچوبه را همراه با آب به ترکیب پیاز و ماهیچه اضافه میکنیم و درب قابلمه را میبندیم. به مدت ۳ ساعت و نیم روی حرارت کم، اجازه میدهیم که ماهیچهها بپزند.
- در حین اینکه ماهیچهها پخته میشوند، در قابلمه دیگری آب میریزیم و روی حرارت میگذاریم. به محض جوش آمدن آب، به آن نمک، ۲ پیمانه باقالی، بعد از ۵ دقیقه شوید و سپس ۳ پیمانه برنج اضافه میکنیم.
- ۸ دقیقه صبر میکنیم تا مواد آماده شود و بعد از آن برنج را آبکش میکنیم.
برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه و مجلسی، روی لینک رسپی باقالی پلو با ماهیچه کلیک کنید.
۳- کوفته مرغ
کوفته مرغ تبریزی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب این منطقه است که تفاوت آن با کوفتههای دیگر در گوشتی است که استفاده میشود.
“““html
در این کوفته به جای گوشت قرمز چرخ شده از گوشت مرغ استفاده میشود.
درست است که هیچ چیز نمیتواند جای کوفته تبریزی اصل را بگیرد اما کوفته مرغ برای تنوع غذایی و برای کسانی که نمیتوانند گوشت قرمز بخورند گزینه خوبی است. درست کردن کوفته مرغ از این نظر که احتمال وا رفتن و ترک خوردن آن کم است، راحتتر از کوفته اصلی است.
مراحل تهیه کوفته مرغ
مراحل تهیه کوفته مرغ به این شکل است:
- برای درست کردن این غذای تبریزی، لپه را یک ساعت قبل خیس کنید و بعد داخل قابلمه با مقداری آب بپزید. برنج را بشویید و داخل قابلمهای با آب بریزید.
- سپس نمک و زردچوبه را به برنج اضافه کنید و آن را به روش کته بپزید به طوری که برنج پخته شود اما کاملاً نرم نشود و کمی هنوز سفت باشد.
- حال گوشت مرغ را چرخ کنید یا داخل غذاساز بریزید تا خوب چرخ شود. سپس پیاز را پوست کنده، چهار قاچ کنید و داخل دستگاه بریزید تا خوب میکس شود.
- در مرحله بعد، لپه پخته شده را به گوشت اضافه کنید و با دستگاه میکس کنید تا همه چیز یکدست شود. سپس مواد را در ظرفی بریزید و برنج پخته شده را به آن اضافه کنید.
برای ادامه دستور تهیه این غذای خوشمزه، روی لینک رسپی کوفته مرغ کلیک کنید.
۴- پنکیک گوشت چرخ کرده
پنکیک گوشت چرخکرده یکی از غذاهای خوشمزه و کامل است که میتوانید به روشهای مختلفی تهیه کنید. این پنکیک به کرپ شبیه است. ابتدا نانی نازک درست کنید و با مواد میانی دلخواه پر کنید.
انتخاب مواد میانی این پنکیک کاملاً سلیقهای است و میتوانید از هر نوع ماده غذایی که دوست دارید استفاده کنید.
مراحل تهیه پنکیک گوشت چرخ کرده
مراحل تهیه پنکیک گوشت چرخ کرده به این شکل است:
- در ابتدا، پیاز را بشویید و پوست بگیرید. سپس آن را به شکل نگینی خرد کنید. درون تابه کمی روغن بریزید و پیاز را کمی تفت دهید تا طلایی شود.
- سپس ادویهها را به آن اضافه کنید. مقدار کمی فلفل و زردچوبه به پیاز افزوده و تفتدادن را ادامه دهید تا عطر ادویهها آزاد شود.
- حال رب گوجهفرنگی را به تابه اضافه کرده و تفتدادن را ادامه دهید تا رنگ آن باز شود.
- اکنون گوشت چرخکرده را به ترکیب اضافه کنید و تفتدادن را ادامه دهید تا گوشت بپزد و رنگ بگیرد.
- سپس قارچها را بشویید و خرد کنید، و فلفل دلمهایهای رنگی را نیز به همان شکل بشویید و خرد کنید.
برای ادامه دستور تهیه این غذای خوشمزه، روی لینک رسپی پنکیک گوشت چرخ کرده کلیک کنید.
۵- خوراک لوبیا سبز (راگو)
خوراک لوبیا سبز یکی از غذاهای مقوی و خوشمزه است که میتوانید به روشهای گیاهی یا با گوشت گوسفند و مرغ تهیه کنید. خود لوبیا سبز به خاطر خواصش در غذاهای مختلف استفاده میشود.
این غذا سریع درست میشود و به مواد زیادی نیاز ندارد. با کمی لوبیا سبز تازه، سیبزمینی و گوشت میتوانید آن را درست کنید. به جای رب هم میتوانید از گوجه فرنگی تازه استفاده کنید. به طور کلی استفاده از سبزیجات مختلف، خوراک را خوشمزهتر میکند.
“““html
مراحل تهیه خوراک لوبیا سبز (راگو)
برای درست کردن خوراک لوبیا سبز (راگو) با گوشت تکهای خورشتی، مراحل زیر را دنبال کنید:
- اول از همه، پیاز و سیر را پوست بکنید، بشویید و سپس روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد کنید.
- یک قابلمه مناسب بردارید، مقداری روغن در آن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. بعد، سیر و پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید. صبر کنید تا کمی نرم شوند. سپس مقداری زردچوبه به قابلمه اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید و دوباره تفت دهید تا طعم زردچوبه جذبشان شود.
- حالا نوبت آماده کردن گوشت است. گوشت را تمیز کنید، بشویید و روی تخته آشپزخانه به قطعات بزرگتر از گوشت خورشتی خرد کنید.
- گوشت خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و سرخ شود.
- بعد از اینکه گوشت سرخ شد، ۳ پیمانه آب جوش به قابلمه اضافه کنید و در را بگذارید، سپس اجازه دهید با حرارت کم گوشت بپزد.
برای ادامه دستور پخت این غذای خوشمزه، روی لینک رسپی خوراک لوبیا سبز (راگو) کلیک کنید.
در این مقاله از مجله آشپزی رضیم، لیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده ناهار به شما ارائه کردیم. پیشنهاد میکنیم حتما این غذاهای خوشبو و خوشمزه را در برنامه غذاییتان بگنجانید و از طعمهای عالی آنها لذت ببرید.