امروز ناهار چی درست کنم؟ (دوشنبه ۳۱ اردیبهشت)

“`html
امروز برای ناهار چه چیزی بپزم؟ به دنبال چه غذایی هستم که تکراری نباشد؟ این سوالی است که برای همه، از دانشجویان گرفته تا خانهداران و افراد شاغل مطرح میشود. آنها میخواهند ناهاری خوشمزه و متفاوت برای خود و خانوادهشان آماده کنند.
بنابراین امروز، در سیویکمین روز اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، ما در رضیم بلاگ پنج غذای متنوع و خوشمزه به شما معرفی خواهیم کرد تا با توجه به ذائقهتان یکی از این غذاها را برای ناهار امروز آماده کنید.
معرفی ۵ غذا برای ناهار شما
در ادامه میتوانید با غذاهای متنوع برای ناهار و دستور پخت آنها آشنا شوید. با ما همراه باشید.
۱- باقالی پلو با مرغ
باقالیپلو با مرغ یکی از محبوبترین و خوشمزهترین غذاهای ایرانی است که به روشهای گوناگونی تهیه میشود. روش پخت این غذا ساده است و میتوانید با مواد اولیهای چون برنج، مرغ و باقالی آن را برای ناهار امروز تهیه کنید.
مراحل تهیه باقالی پلو با مرغ
برای تهیه باقالی پلو با مرغ مراحل زیر را دنبال کنید:
- اول از همه پیاز را آماده کنید. پیاز را بشویید و پوست بگیرید. سپس آن را به صورت نگینی یا خلالی خرد کنید.
- در یک قابلمه کمی روغن بریزید و پیازهای خردشده را به آن اضافه کنید. آنها را کمی تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. سپس سیر را بشویید، پوست بکنید و با چاقو یا سیر له کن له کنید و به پیازها اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود.
- سپس کمی زردچوبه و فلفل قرمز به قابلمه اضافه کنید و آنها را خوب تفت دهید تا عطر ادویهها نیز آزاد شود.
- اکنون نوبت به تکههای مرغ میرسد. مرغها را بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافیشان گرفته شود. بعد از این، آنها را به قابلمه اضافه کرده و خوب با مواد ترکیب کنید تا هر طرف مرغ به خوبی سرخ شود و طلایی شود.
برای ادامه دستور پخت این غذای خوشمزه روی لینک رسپی باقالی پلو با مرغ کلیک کنید.
۲- خورشت قیمه
قیمه یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که در خیلی از جشنها و مهمانیها سرو میشود! این غذا به راحتی با مواد در دسترس مانند گوشت، لپه، پیاز و رب گوجهفرنگی تهیه میشود. اما نکاتی دارد که رعایت آنها باعث خوش طعمتر شدن این خورشت میشود.
مراحل تهیه خورشت قیمه
برای تهیه خورشت قیمه مراحل زیر را دنبال کنید:
- لپهها را به خوبی بشویید و از شب قبل خیس کنید یا حداقل چند ساعت قبل، و آب آن را عوض کنید. اگر لپهها را خیس نکردید، میتوانید آنها را در آب بجوشانید و سپس آب آن را دور بریزید.
- پس از خیساندن یا پختن لپه، یک پیاز را خرد کرده و در قابلمهای کمی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. سپس پیاز را به روغن اضافه کنید.
- اجازه دهید پیاز کمی نرم و طلایی شود. نیازی نیست پیاز را زیاد سرخ کنید. چون سپس باید گوشت را هم اضافه کنید که عطر پیاز را بگیرد.
- وقتی پیاز نرم و طلایی شد، گوشت خورشتی را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید تا گوشت کمی سرخ شود.
- ادویههایی مانند زردچوبه، فلفل و هل را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر ادویهها آزاد شود.
برای ادامه دستور پخت این خورشت خوشمزه روی لینک رسپی خورشت قیمه مجلسی کلیک کنید.
۳- کباب تابهای (کباب دیگی)
کسی پیدا نمیشود که کباب تابهای (یا کباب دیگی) را دوست نداشته باشد. این کباب، مانند اسمش، طعمی خوشمزه دارد که…
“““html
این غذا در ماهیتابه و بر روی گاز تهیه میشود.
کباب تابهای با گوشت چرخ کرده گوسفندی یا گاوی درست میشود و شما میتوانید آن را با گوجه کبابی، سیبزمینی تنوری، فلفل دلمهای و دیگر سبزیجات میل کنید.
مراحل تهیه کباب تابهای
مراحل تهیه کباب تابهای به این صورت است:
- اول، گوشت را بشویید و چرخ کنید، یا از گوشت چرخ کرده آماده استفاده کنید.
- پیاز را ریز رنده کرده و به گوشت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
- نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه را به مخلوط گوشت و پیاز بیفزایید و دوباره خوب ورز دهید. وقتی که گوشت کمی چسبناک شد، مقدار کمی دارچین به آن بیفزایید. (استفاده از دارچین اختیاری است اما طعم خوبی میدهد).
- بعد از اینکه به کبابها شکل دادید، گاز را روشن کرده و ماهیتابه را روی آن قرار دهید. سعی کنید حرارت را کم نگه دارید و درب ظرف را بگذارید. این کار کمک میکند تا کباب به آرامی پخته و طعم خوبی بگیرد.
برای ادامه این دستور خوشمزه، روی لینک رسپی کباب دیگی (کباب تابهای) کلیک کنید.
۴- میگو پلو
میگو پلو یکی از غذاهای دریایی لذیذ است که به مناطق جنوبی کشور مانند بوشهر، بندرعباس و خوزستان تعلق دارد. این غذا با میگو، برنج و سبزیجات معطر تهیه میشود. در واقع، هر منطقه جنوبی رسپی خاص خود را برای این غذا دارد که در ادامه همان رسپی اصلی را توضیح خواهیم داد.
مراحل تهیه میگو پلو
مراحل پخت میگو پلو به این شکل است:
- ابتدا پیاز و سیر را پوست کنده، بشویید و به صورت نگینی خرد کنید.
- یک تابه مناسب انتخاب کنید و روغن مایع در آن بریزید. پس از داغ شدن روغن، پیاز و سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند.
- حالا به دلخواه نمک، زردچوبه و فلفل به پیاز و سیر اضافه کرده و آنها را هم بزنید تا رنگ طلایی بگیرند.
- میگوهایی که قبلاً پاک کردهاید را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مواد طعم هم را بگیرند. بعد از اینکه میگوها رنگ تغییر کردند، ۲ قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
برای ادامه این رسپی لذیذ میگو پلو، روی لینک رسپی میگو پلو کلیک کنید.
۵- کوزالاک مانتی با گوشت چرخ کرده
کوزالاک مانتی یک غذای ترکی خوشمزه است که میتوانید آن را در زمانی کوتاه به عنوان فینگر فود برای ناهار تهیه کنید. این فینگر فود بهعنوان یک ساید دیش ترکی شناخته میشود و برای تهیه آن به گوشت چرخ کرده، نان یوفکا، قارچ، فلفل دلمهای و پیاز نیاز دارید.
مراحل تهیه کوزالاک مانتی
مراحل تهیه کوزالاک مانتی با گوشت چرخ کرده به شرح زیر است:
- ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده، از آن سمت در یک تابه روغن بریزید و به پیازها اجازه دهید کمی تفت بخورند تا حجمشان کم شود.
- ادویهها و فلفل قرمز و زردچوبه را به پیازها اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویهها پخش شود.
- گوشت چرخکرده را به مخلوط اضافه کنید و درب تابه را بگذارید تا گوشت نیمپز شود. در این مرحله مواد را هم بزنید.
“““html
برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه و محبوب، روی لینک رسپی کوزالاک مانتی با گوشت چرخکننده کلیک کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، لیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده ناهار به شما ارائه دادهایم. پیشنهاد میکنیم حتماً این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذاییتان قرار دهید و از طعم بینظیر آنها نهایت استفاده را ببرید.