رسپی

امروز ناهار چی درست کنم؟ (سه شنبه ۱ خرداد)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

امروز برای ناهار چه چیزی درست کنم؟ چطور می‌توانم یک غذا درست کنم که تکراری نباشد؟ این سوال برای همه کسانی که به آشپزی علاقه دارند، چه دانشجو، خانه‌دار یا شاغل، مهم است. همه می‌خواهند برای خود و عزیزانشان غذایی خوشمزه و متفاوت تهیه کنند.

به همین دلیل، امروز در این مطلب از رضیم بلاگ، پنج غذای خوشمزه و متفاوت را به شما معرفی می‌کنیم تا با توجه به سلیقه‌تان یکی از آن‌ها را برای ناهار امروز درست کنید و لذت ببرید.

معرفی ۵ غذا برای ناهار امروز شما

در ادامه می‌توانید با غذاهای متنوع برای ناهار و طرز تهیه آن‌ها آشنا شوید. با ما همراه باشید.

۱- کباب کوبیده مرغ زعفرانی

کباب کوبیده مرغ یکی از انواع خوشمزه و پرطرفدار کباب‌های ایرانی است که دستور پخت راحتی دارد و با چند مواد اولیه ساده می‌توان آن را تهیه کرد. این کباب یک نوع دیگر از کباب کوبیده گوشت است که با مرغ درست می‌شود و برای کسانی که به گوشت علاقه ندارند، گزینه خوبی است.

مراحل تهیه کباب کوبیده مرغ زعفرانی

مراحل تهیه کباب کوبیده مرغ زعفرانی به شرح زیر است:

  1. ابتدا سینه مرغ را بشویید و با چرخ‌گوشت چرخ کنید. می‌توانید از غذاساز هم استفاده کنید، اما چرخ‌گوشت نتیجه بهتری دارد.
  2. سپس سینه مرغ چرخ شده را با پیاز و سیر رنده شده، نمک و فلفل سیاه، خامه صبحانه و زعفران مخلوط کنید. (زعفران را دم نکنید).
  3. اکنون مواد را با دست ورز دهید تا یکدست شود و روی آن سلفون بکشید. بگذارید یک ساعت در یخچال استراحت کند. اگر دوست دارید، می‌توانید در این مرحله کمی فلفل دلمه‌ای هم اضافه کنید.
  4. بعد از یک ساعت، مواد را از یخچال بیرون بیاورید. آن را در کیسه پلاستیکی قرار دهید و با کمک کباب‌زن یا دست، به شکل کباب‌ها درآورید.

برای ادامه دستور تهیه این غذای لذیذ روی لینک رسپی کباب کوبیده مرغ زعفرانی کلیک کنید.

۲- مانی پلو دامغانی

مانی پلو یک غذای خوشمزه و خاص ایرانی است که اصالت آن به شهر دامغان در استان سمنان برمی‌گردد. این غذا می‌تواند با گوشت تکه‌ای، گوشت چرخ کرده یا مرغ به همراه لپه، برنج، رشته پلویی، کشمش و زرشک تهیه شود.

رسپی مانی پلو دامغانی

مراحل تهیه مانی پلو دامغانی

مراحل تهیه مانی پلو دامغانی با گوشت تکه‌ای به شرح زیر است:

  1. ابتدا لپه را بشویید و در یک کاسه آب خیس کنید. بگذارید لپه‌ها برای مدتی در آب بمانند تا نفخ آن‌ها گرفته شود و سریع‌تر بپزند. در این مدت حتما چند بار آب لپه‌ها را عوض کنید. سپس برنج را بشویید و برای ۱ تا ۲ ساعت در آب خیس کنید.
  2. بعد از اینکه لپه‌ها را خیس کردید، آن‌ها را آبکشی کنید و همراه با کمی آب در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید لپه‌ها با حرارت ملایم بپزند. دقت کنید که لپه‌ها نباید له شوند.
  3. سپس پیاز را بشویید و پوست آن را بکنید. آن را به صورت خلالی خرد کنید. مقداری روغن در قابلمه بریزید و پیازها را در آن سرخ کنید.
  4. زمانی که پیازها سبک شدند، تکه‌های گوشت را اضافه کنید. منتظر بمانید تا رنگ گوشت تغییر کند، سپس کمی فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کنید.

برای ادامه دستور تهیه این غذای اصیل روی لینک رسپی مانی پلو دامغانی کلیک کنید.

۳- خورشت داوود پاشا ترکیه‌ای

خورشت داوود پاشا یکی از خورشت‌های خوشمزه و ساده است که شباهت زیادی به خورشت فسنجان دارد. اصالت این غذا به ترکیه برمی‌گردد و می‌توان آن را با کته، چلو یا انواع نان سرو کرد.

در این دستور تهیه فقط از مواد اصلی استفاده شده و شما می‌توانید مواد دیگری که به سلیقه‌تان می‌خورد نیز به آن اضافه کنید.

“`html
مراحل تهیه خورشت داوود پاشا

مراحل تهیه خورشت داوود پاشا

مراحل تهیه خورشت داوود پاشا ترکیه‌ای به شرح زیر است:

امروز ناهار چی درست کنم؟ (سه شنبه ۱ خرداد)
  1. یک پیاز را بشویید و پوست آن را بکنید. سپس با رنده ریز، پیاز را رنده کنید. پیاز رنده شده را در صافی یا آبکش قرار دهید و با قاشق روی آن فشار بیاورید تا آب اضافی‌اش خارج شود. این کار به بهتر شدن کیفیت کوفته‌ها کمک می‌کند.
  2. پیاز آب‌گرفته را در یک ظرف بریزید و سپس گوشت چرخ‌کرده را به آن اضافه کنید. به مواد نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار دلخواه بزنید و حدود ۱۰-۱۵ دقیقه به خوبی هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
  3. از مواد به اندازه کوفته‌های ۴۰-۴۵ گرمی بردارید و در دست شکل دهید. کوفته‌ها را در ظرفی بچینید و با پلاستیک فریزر بپوشانید. بگذارید به مدت ۵۰-۶۰ دقیقه در یخچال بمانند.
  4. در یک قابلمه مناسب، مقداری کره بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید. سپس مقداری روغن به آن اضافه کنید تا کره نسوزد. حال کوفته‌ها را به آرامی در روغن قرار دهید و هر طرف را حدود ۴-۵ دقیقه سرخ کنید تا رنگ آن‌ها تغییر کند و بپزند.

برای ادامه رسپی این خورشت اصیل و مخصوص روی لینک رسپی خورشت داوود پاشا کلیک کنید.

۴- فلافل مرغ پیتزایی

فلافل یکی از غذاهایی است که از نخود تهیه می‌شود. اما اگر می‌خواهید تنوعی به فلافل بدهید، فلافل مرغ پیتزایی یکی از بهترین گزینه‌هاست که می‌توانید با سینه مرغ، سوسیس، آرد، سفیده تخم‌مرغ، سس کچاپ، فلفل دلمه، پیاز و… درست کنید.

مراحل تهیه فلافل مرغ پیتزایی

مراحل تهیه فلافل مرغ پیتزایی

مراحل تهیه فلافل مرغ پیتزایی به شرح زیر است:

  1. ابتدا مرغ را آبپز کنید. برای این کار، سینه مرغ را در قابلمه‌ای بگذارید و نمک، زردچوبه و یک پیاز کوچک به آن اضافه کنید. سپس یک پیمانه آب بریزید و قابلمه را روی حرارت بگذارید.
  2. پس از مدتی، آب به جوش می‌آید و کف روی آن جمع می‌شود. این کف‌ها را با قاشق بگیرید و دور بریزید تا طعم بد مرغ رفع شود. سپس صبر کنید تا آب مرغ به طور کامل جذب شود.
  3. بعد از پختن مرغ، آن را در غذاساز بریزید و رنده کنید تا کاملاً یکدست شود. سپس سوسیس را هم اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا همه چیز یکنواخت شود.
  4. حالا سفیده تخم‌مرغ، آرد، سس گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر و پیاز را در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.
  5. زمانی که مواد کاملاً یکدست شدند، مخلوط مرغ و سوسیس را هم به کاسه اضافه کنید. فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی ریز خرد کرده و همراه با جعفری خرد شده به کاسه اضافه کنید.
  6. برای زیبایی فلافل، می‌توانید از ترکیب ۳ رنگ فلفل دلمه‌ای استفاده کنید. وقتی مایه فلافل حالت خمیری به خود گرفت، روی کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.

برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه روی لینک رسپی فلافل مرغ پیتزایی کلیک کنید.

۵- کله گنجشکی

کله گنجشکی یکی از غذاهای خوشمزه تهران است که معمولاً همراه با برنج سرو می‌شود. روش‌های مختلفی برای تهیه این غذا وجود دارد.

این غذا معمولاً با گوشت چرخ‌کرده گوسفند یا گاو درست می‌شود، ولی اگر به هر دلیلی گوشت قرمز نمی‌خورید، می‌توانید از گوشت مرغ نیز در تهیه آن استفاده کنید.

“`رسپی کله گنجشی

مراحل تهیه کله گنجشی

برای درست کردن کله گنجشی، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. اولین قدم این است که یکی از پیازها را با رنده ریز خرد کنید. برای سرعت بیشتر، می‌توانید از میکسر یا خردکن استفاده کنید. پیازهای رنده شده را داخل آبکش برزید و با قاشق به آن‌ها فشار دهید تا آب اضافی‌شان خارج شود.
  2. در مرحله بعد، در یک کاسه مناسب، گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی، کمی فلفل سیاه، زردچوبه، نمک و پیازهای رنده شده را بریزید. اول با قاشق آن‌ها را خوب مخلوط کنید و بعد با دست شروع به ورز دادن مواد کنید.
  3. حالا روی کاسه را بپوشانید و بگذارید مواد کمی در یخچال استراحت کنند. این کار به شکل‌گیری و سرخ کردن قلقلی‌ها کمک می‌کند، اما اگر زمان ندارید، اشکالی ندارد و می‌توانید به مراحل بعدی بروید.
  4. اکنون گوجه‌فرنگی‌های شسته شده را رنده کنید. همچنین می‌توانید از میکسر یا خردکن استفاده کنید. یک پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. در یک تابه مناسب، کمی روغن بریزید و پیازها را در آن کمی تفت دهید تا خامی آن‌ها از بین برود.

برای ادامه این دستور غذایی ساده و خوشمزه، روی لینک رسپی کله گنجشی کلیک کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، فهرستی از غذاهای متنوع برای وعده ناهار در اختیارتان قرار دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این غذاهای خوش‌عطر و لذیذ را در برنامه غذایی‌تان بگنجانید و از طعم عالی آن‌ها لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا