امروز ناهار چی درست کنم؟ (پنج شنبه ۳۰ فروردین)

“`html
امروز واسه ناهار چی بپزم؟ چی درست کنم که تکراری نباشه؟ این سؤال دغدغه خیلی از افرادیه که به آشپزی علاقه دارن و میخوان یک ناهار خوشمزه و متفاوت برای خودشون و عزیزاشون آماده کنن، چه دانشجو باشن، چه خانمهای خانهدار یا شاغل.
به همین خاطر ما امروز، در سیامین روز فروردین ماه ۱۴۰۳، در این مطلب از رضیم بلاگ به شما ۵ غذای متنوع و خوشمزه معرفی میکنیم تا با توجه به سلیقه خودتون یکی از اونها رو برای ناهار امروز درست کنید و نوش جان کنید.
معرفی ۵ غذا برای ناهار امروز شما
در ادامه میتونید با غذاهای متنوع برای ناهار به همراه طرز تهیه اونها آشنا بشید. با ما همراه باشید.
۱- کباب لقمه خانگی
کباب در فرهنگ غذایی ما ایرانیها جایگاه خاصی داره. در مناسبتهای مختلف، کباب میتونه غذایی باشه که همه رو دور هم جمع کنه و همه از خوردن اون لذت ببرن.
حالا شاید معروفترین نوع کباب، کباب کوبیده باشه، اما ما میتونیم کباب رو به روشهای مختلف درست کنیم. کباب لقمه یکی از خوشمزهترین کبابهاست که در تابه تهیه میشه و خیلی راحت میشه تو خونه درستش کرد.
مراحل تهیه کباب لقمه خانگی
مراحل تهیه کباب لقمه خانگی به این صورت هست:
- اول باید پیازها رو خوب پوست بکنید، بشورید و رنده کنید. بعد باید آب پیاز رو بگیرید. اگر آب پیاز به خوبی گرفته نشه، مواد کباب شل میشه و شکل خوبی نمیگیره.
- پیاز رنده شده رو در یک کاسه بریزید و گوشت رو بهش اضافه کنید. سپس نمک و فلفل رو بریزید و با قاشق هم بزنید.
- بعد از کمی هم زدن، با دست شروع کنید به ورز دادن مواد تا پیاز و گوشت و ادویهها خوب با هم ترکیب بشن.
- بعد از اینکه مواد خوب ورز خوردن، سبزی معطر رو بهش اضافه کنید. میتونید هر نوع سبزی که دوست دارید به مایه کباب لقمه اضافه کنید.
- بعد از اضافه کردن سبزی، ورز دادن رو ادامه بدید تا همه چیز خوب مخلوط بشن. بعد زعفران و آرد سوخاری رو هم اضافه کنید و دوباره ورز بدید.
برای ادامه رسپی این غذای محبوب، روی لینک رسپی کباب لقمه خانگی کلیک کنید.
۲- قیمه نثار قزوینی
قیمهها انواع مختلفی دارن، ولی مواد اصلی شامل گوشت، لپه، رب و پیاز هست. قیمه نثار یکی از خوشمزهترین انواع قیمه است که اصالتش به قزوین برمیگرده.
برای تهیه این قیمه خوشمزه به موادی مانند گوشت راسته گوسفند یا گاو، خلال بادام، خلال پسته، خلال پوست پرتقال و زرشک نیاز داریم که میتوانید با این مواد برنج رو هم تزئین کنید.
مراحل تهیه قیمه نثار قزوینی
مراحل تهیه قیمه نثار به این شکل هست:
- اول پیازها رو بشورید و بعد به صورت نگینی خرد کنید.
- وقتی پیازها خرد شدن، در قابلمهای که روی گاز هست کمی روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد، پیازها رو اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا نسوزند و طلایی بشن.
- حالا تکههای گوشت خردشده رو به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت بدید تا بوی گوشت از بین بره و رنگش تغییر کنه.
- پس از آن، رب گوجهفرنگی رو اضافه کنید و با گوشتها خوب هم بزنید تا رنگ رب تغییر کنه و خوب بپزه.
برای ادامه رسپی این خورشت خوشمزه، روی لینک رسپی قیمه نثار قزوینی کلیک کنید.
۳- آش شولی کاشان
آش شولی یکی از غذاهای سنتی ایرانیه که اصالت اون به کاشان برمیگرده و طرفداران زیادی داره. بهتره به جای آشهای تکراری، یک آش جدید از شهر زیبای کاشان رو امتحان کنید که بسیار مقوی و خوشمزه هست…
“““html
نیز به شمار میرود و برای تقویت سیستم ایمنی بدن عالی است.
مراحل تهیه آش شولی کاشان
مراحل تهیه آش شولی کاشان به شرح زیر است:
- اول چغندرهای شسته شده را روی تخته خرد کرده و در آب میگذاریم تا بپزد. چغندر باید نیم پز شود. سپس عدس و سبزی را به آن اضافه میکنیم.
- در حین پخت چغندر، عدس و سبزی، پیازها را خلالی خرد کرده و در تابه با کمی روغن تفت میدهیم تا سبک و طلایی شوند. بعد زردچوبه را اضافه کرده و به قابلمه آش اضافه میکنیم.
- حالا یک و نیم لیوان آرد را با ۵ لیوان آب مخلوط کرده و به آش در حال پخت اضافه میکنیم. کم کم هم میزنیم تا گلولههای آرد نرم شوند. سپس ۴ لیوان دیگر آب به آش اضافه میکنیم.
برای ادامه رسپی این غذای اصیل و لذیذ روی لینک رسپی آش شولی کاشان کلیک کنید.
۴- قاطی پلوی کنگر
قاطی پلو یکی از غذاهای محبوب است که در هر فصل با سبزیجات مخصوص آن تهیه میشود. چون کنگر در فصل بهار میروید، حالا بهترین زمان برای تهیه یک قاطی پلوی خوشمزه و مقوی با کنگر است.
این غذای خوشمزه بهاری را میتوان با چند ماده ساده مثل عدس، برنج، هویج، کنگر و گوشت چرخ کرده درست کرد.
مراحل تهیه قاطی پلوی کنگر
مراحل تهیه قاطی پلوی کنگر به شرح زیر است:
- اول برنج را با کمی نمک و آب بشویید و خیس کنید. عدس را نیز برای دو ساعت خیس کنید و در این مدت آب آن را عوض کرده و کمی نمک بزنید.
- یک پیاز متوسط را رنده کرده و آب آن را بگیرید. سپس پیاز ریز رنده شده را با زعفران، نمک، فلفل و زردچوبه به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.
- مواد را خوب مخلوط کرده و به شکل کوفتههای کوچک در روغن سرخ کنید.
- کنگرها را شسته و نگینی خرد کنید. سپس هویجها را پوست کنده و به صورت نگینی خرد کنید. کمی روغن در تابه ریخته و پیاز خرد شده را تفت دهید و به آن نمک، ادویه و زردچوبه اضافه کنید تا سرخ شود.
- پس از اینکه ادویهها خوب تفت داده شدند، هویج و کنگر خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. در ادامه، رب گوجهفرنگی را به کنگر در حال تفت اضافه کنید.
برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه و مخصوص بهاری روی لینک رسپی قاطی پلوی کنگر کلیک کنید.
۵- کیک مرغ
کیک مرغ یکی از غذاهای ساده و شیک است که معمولاً در مهمانیها، تولدها و دورهمیها تهیه میشود. برای تهیه کیک مرغ، ابتدا مواد مرغ یا سالاد مرغ را آماده کرده و سپس آن را بین لایههای نان تست قرار میدهیم. به همین دلیل به خاطر لایههای نان، به کیک شباهت دارد.
مراحل تهیه کیک مرغ
مراحل تهیه کیک مرغ به شرح زیر است:
- ابتدا سینه مرغ را با کمی پیاز، نمک و فلفل سیاه و در صورت تمایل برگ بو و سیر بپزید. بعد از پخت، مرغ را تکهتکه یا ریز خرد کنید و در کاسهای بریزید.
- حالا مخلوط سبزیجات شامل ذرت، هویج و نخود سبز را به مرغ اضافه کنید.
- پیازچه و جعفری خرد شده را هم به ترکیب اضافه کنید؛ خیارشور را ریز خرد کرده و به مواد اضافه کنید. گردو را نیز ریز خرد کرده و به ترکیب اضافه کنید.
- حالا برای تهیه سس، در کاسهای سس مایونز و ماست خامهای را مخلوط کنید و…
- چکیده را به سس اضافه کنید. (حتما از ماست خامهای یا ماست چکیده استفاده کنید؛ ماست آبدار نباشد وگرنه سس قوام لازم را پیدا نمیکند و شل میشود)
- سپس آبلیمو را به همراه نمک و فلفل به ترکیب ماست و سس مایونز اضافه کنید. (البته دقت کنید که زیاد نمک نریزید چون مرغ را هم در زمان پخت نمک زدهاید)
“““html
برای ادامه رسپی این غذای فانتزی و جذاب روی لینک رسپی کیک مرغ مجلسی کلیک کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم لیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده ناهار را در اختیارتان قرار دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذاییتان جای دهید و از طعم بینظیر آنها نهایت لذت را ببرید.