امروز ناهار چی درست کنم؟ (پنج شنبه ۳ خرداد)

“`html
امروز ناهار چی درست کنم؟ چی بپزم که تکراری نباشه؟ این سوال برای همه، چه دانشجو، چه خانهدار و چه شاغل، همواره مهم است. همه دوست دارند یک ناهار خوشمزه و متفاوت برای خود و اهل خانوادهاشان درست کنند.
به همین خاطر، امروز در سوم خرداد ۱۴۰۳، در رضیم بلاگ ۵ غذای متنوع و خوشمزه معرفی میکنیم که میتوانید بر اساس ذائقهتان یکی از آنها را برای ناهار انتخاب کنید.
۵ گزینه غذایی برای ناهار شما
در ادامه با غذاهای متنوع برای ناهار و راهنمای تهیه آنها آشنا میشوید. با ما همراه باشید!
۱- کباب لقمه خانگی
کباب یکی از غذاهای محبوب ایرانیان است. این غذا میتواند در جمعها و مناسبتهای مختلف همه را دور هم جمع کند و همه از آن لذت ببرند.
شاید کباب کوبیده رایجترین کباب باشد، اما کباب لقمه هم یکی از گزینههای خوشمزه است که به راحتی در خانه تهیه میشود.
مراحل تهیه کباب لقمه خانگی
برای تهیه کباب لقمه خانگی، مراحل زیر را دنبال کنید:
- ابتدا پیازها را پوست کرده، بشویید و رنده کنید. آب پیاز را خوب بگیرید، زیرا اگر آب داشته باشد، مواد کباب شل میشوند و شکل خوبی نمیگیرند.
- پیاز رنده شده را در کاسهای بریزید و گوشت را به آن اضافه کنید. سپس نمک و فلفل سیاه هم بریزید و با قاشق خوب هم بزنید.
- بعد از هم زدن، با دست مواد را ورز دهید تا همه چیز با هم ترکیب شود.
- سپس سبزی معطر مورد نظر را اضافه کنید و دوباره ورز دهید تا همه مواد خوب مخلوط شوند.
- در آخر زعفران و آرد سوخاری را هم اضافه کنید و یک بار دیگر ورز دهید.
برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه، روی لینک رسپی کباب لقمه خانگی کلیک کنید.
۲- قورمه سبزی
قورمه سبزی یکی از خورشهای بسیار محبوب و اصیل ایرانی است و تقریباً هیچ ایرانیی نیست که عاشق آن نباشد. مواد اولیهاش شامل لوبیا قرمز، سبزی خورشتی، گوشت تکهای و لیمو عمانی است.
در برخی مناطق، از لوبیا چیتی و سبزیهای محلی برای تهیه آن استفاده میشود. این خورش را میتوان با گوشت یا مرغ تهیه کرد.
مراحل تهیه قورمه سبزی
برای تهیه قورمه سبزی، مراحل زیر را دنبال کنید:
- لوبیا قرمز را از شب قبل در آب بخیسانید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن کم شود.
- سبزیهای خورشتی شامل اسفناج، تره، گشنیز، شنبلیله و جعفری را خوب بشویید و خرد کنید. اگر سبزی تازه نداشتید، میتوانید از سبزیهای یخزده استفاده کنید.
- در یک تابه مقداری روغن بریزید و سبزیهای خرد شده را تفت دهید. هر چه بیشتر تفت دهید، خورش جا افتادهتر خواهد شد.
- پیازها را خرد کرده و در تابه دیگری با روغن تفت دهید تا طلایی شوند.
برای ادامه رسپی این غذا، روی لینک رسپی قورمه سبزی کلیک کنید.
۳- اکبر جوجه
اکبر جوجه یکی از کبابهای…
“““html
این خوراک خوشمزه ایرانی به نام “اکبر جوجه” معروف است که از نام سازندهاش، علی اکبر کلبادی نژاد، گرفته شده است. اکبر جوجه برای اولین بار در سال ۱۳۲۳ در گلوگاه مازندران شروع به کار کرد، جایی که برادران کلبادی نژاد آن را تأسیس کردند.
امروزه اکبر جوجه به یکی از غذاهای مشهور استان مازندران تبدیل شده و به خاطر طعم عالیاش در سراسر کشور تهیه میشود. این غذا در واقع مرغی است که با آبلیمو طعمدار شده و سپس سرخ میشود و معمولاً با رب انار و پلو زعفرانی سرو میشود.
مراحل تهیه اکبر جوجه
برای تهیه اکبر جوجه مراحل زیر را دنبال کنید:
- در دستور اصلی اکبر جوجه به جای مرغ از جوجههای کوچکتر (حدود ۸۰۰ تا ۹۰۰ گرم) استفاده میشود. اگر نتوانستید جوجه پیدا کنید، از یک مرغ کوچک استفاده کنید.
- جوجه یا مرغ را پاک کنید، به ویژه بالها را به دقت تمیز کنید. داخل شکم مرغ را خالی کرده و آن را خوب بشویید. سپس مرغ را از وسط به دو نیم تقسیم کنید.
- یک کاسه مناسب بردارید و مرغ نیمه شده را در آن بگذارید. لیموهای ترش را از وسط برش زده و آب آنها را روی مرغ بریزید. (اگر لیمو ترش تازه ندارید، میتوانید از آبلیمو استفاده کنید.)
- بر روی مرغ کمی نمک و فلفل سیاه بریزید و خوب هم بزنید تا مرغ به ادویهها آغشته شود.
- فلفل دلمهای را بشویید و به صورت نگینی خرد کنید و آن را به همراه ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون به کاسه اضافه کنید و دوباره خوب مخلوط کنید.
برای ادامه دستور تهیه این غذای خوشمزه و مجلسی روی لینک رسپی اکبر جوجه مازندرانی کلیک کنید.
۴- سوفله مرغ با قارچ
سوفله مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و مشهور بینالمللی است. این غذا در فر یا تنور پخته میشود و در همان ظرفی که پخته شده سرو میشود. سوفله به معنای پف کردن و بالاآمدن است. بهترین ظروف برای پخت سوفله، ظرفهای پیرکس یا سرامیکی هستند.
مراحل تهیه سوفله مرغ با قارچ
برای تهیه سوفله مرغ با قارچ مراحل زیر را دنبال کنید:
- ابتدا سینه مرغ را بشویید و در قابلمهای مناسب قرار دهید. مقداری نمک، فلفل سیاه و برگ بو به مرغ اضافه کنید. سپس یک پیمانه آب جوش به قابلمه اضافه کنید.
- پیاز را بشویید و به دو نیمه برش بزنید و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. وقتی مواد به جوش آمد، حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید تا مرغ به مدت ۲۵ تا ۳۵ دقیقه بپزد.
- بعد از پختن، مرغ را از قابلمه خارج کنید و کمی صبر کنید تا خنک شود. سپس با دو چنگال، مرغ را ریشریش کنید.
- حالا تابه مناسبی را روی حرارت بگذارید و آرد سفید را در آن بریزید. کمی آرد را تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس کره و شیر را به آرد اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا سس غلیظ و یکدستی درست شود. در این مرحله کمی فلفل سیاه و نمک به سس اضافه کنید.
برای ادامه دستور تهیه این غذای فانتزی و خوشمزه روی لینک رسپی سوفله مرغ با قارچ کلیک کنید.
۵- کوکو رشتهای با سیبزمینی
کوکو رشتهای یکی از انواع کوکوهای سیبزمینی است که با مواد ساده و در دسترس تهیه میشود و سیبزمینی جزو مواد اصلی آن است. اگر به دنبال چشیدن یک طعم جدید یا غذایی ساده با ظاهری متفاوت هستید، این کوکو گزینه خوبی است.
“““html
مراحل تهیه کوکو رشتهای
مراحل تهیه کوکو رشتهای با سیبزمینی به این صورت است:
- اول، سیبزمینیها را خوب بشویید و پوستشان را بگیرید. سپس با رنده رشتهای آنها را رنده کنید. سیبزمینیهای رنده شده را در یک صافی بریزید و فشار دهید تا آبشان خارج شود.
- حالا سیبزمینیها را در یک ظرف مناسب بریزید. گرفتن آب سیبزمینی باعث میشود کوکوی شما بهتر سرخ شود. سپس ترهفرنگی را بشویید و خشک کنید. با چاقو ترهفرنگیها را به تکههای ریز خرد کنید و آنها را به سیبزمینیهای آب گرفته شده اضافه کنید.
- در این مرحله تخممرغها را در یک ظرف مناسب بشکنید. مقداری نمک، فلفل سیاه و آرد سفید به آنها اضافه کنید و با یک ویسک کوچک یا چنگال به خوبی هم بزنید تا یکنواخت شوند.
- اکنون مخلوط تخممرغی را به سیبزمینی و ترهفرنگی اضافه کنید. همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید تا یک بافت یکدست به دست بیاید.
برای ادامه تهیه این غذای ساده و متفاوت، روی لینک رسپی کوکو رشتهای با سیبزمینی کلیک کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم لیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده ناهار را به شما معرفی کردیم. پیشنهاد میکنیم حتما این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذاییتان بگنجانید و از طعم لذیذ آنها لذت ببرید.