رسپی

امروز ناهار چی درست کنم؟ (پنج شنبه ۶ اردیبهشت)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

امروز ناهار چی درست کنم؟ چه چیزی بپزم که تکراری نباشه؟ این سوالی است که همه ما برحسب موقعیت خود، از دانشجو گرفته تا خانه‌دار یا شاغل، بارها از خود می‌پرسیم. همه ما دوست داریم ناهار خوشمزه و متفاوتی برای خود و عزیزانمان درست کنیم.

به همین خاطر، امروز در ششمین روز اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، در این مقاله از رضیم بلاگ برای شما ۵ غذای متنوع و خوشمزه معرفی می‌کنیم تا با توجه به سلیقه‌تان یکی از آن‌ها را برای ناهار امروز تهیه کنید و نوش جان کنید.

معرفی ۵ غذا برای ناهار امروز شما

در ادامه با غذاهای متنوع برای ناهار و روش تهیه آن‌ها آشنا خواهید شد. با ما همراه باشید.

۱- قنبر پلو شیرازی

قنبر پلو یکی از غذاهای خوشمزه و بسیار محبوب است که ریشه آن به شهر شیراز برمی‌گردد. این غذا معمولاً با کمی تغییر در سایر شهرها درست می‌شود. ترکیبی از برنج و گوشت که در کنار گردو و طعم‌های دیگر، طعمی خاص و بی‌نظیر دارد. این غذا در شیراز با گوشت قلقلی تهیه می‌شود.

مراحل تهیه قنبر پلو شیرازی

مراحل تهیه قنبر پلو شیرازی به صورت زیر است:

  1. ابتدا باید گوشت‌های قلقلی را آماده کنید. یک عدد پیاز را ریز رنده کنید یا اگر وقت کم دارید، از غذاساز یا میکسر استفاده کنید تا پیاز پوره شود.
  2. سپس آب اضافی پیاز را با کمک یک صافی کوچک بگیرید. این کار باعث می‌شود کوفته‌ها بهتر شکل بگیرند. بعد در یک کاسه مناسب، گوشت چرخ کرده، پیاز آب‌گرفته، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.
  3. مواد را حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه ورز دهید تا خوب ترکیب شوند. ورز دادن تأثیر زیادی بر انسجام کوفته‌ها دارد، پس این مرحله را جدی بگیرید.
  4. سپس روی مخلوط را بپوشانید و به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

برای ادامه رسپی این غذای اصیل و مخصوص، روی لینک رسپی قنبر پلو شیرازی کلیک کنید.

۲- کوفته نخودچی

کوفته نخودچی غذایی جدی و خوشمزه از آشپزی ایرانی است که به عنوان یک جایگزین سالم برای فست فودها می‌توانید از آن استفاده کنید. این غذا با آرد نخودچی و گوشت قرمز چرخ‌کرده تهیه می‌شود و رسپی آن چندان سخت نیست.

رسپی کوفته نخودچی

مراحل تهیه کوفته نخودچی

مراحل تهیه کوفته نخودچی به این صورت است:

  1. اول از همه زعفران را دم کنید. مقداری زعفران را با کمی آب جوش در یک استکان مخلوط کرده و بگذارید دم بکشد. بعد از آن زعفران دم‌کرده را با مقداری فلفل در ۱ پیمانه آب حل کنید.
  2. سپس گوشت چرخ کرده را در یک کاسه بزرگ بریزید و مخلوط زعفران و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  3. به تدریج آرد نخودچی را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. سپس حدود ۳ پیمانه آب را نیز به مخلوط اضافه کنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند و کمی نرم شوند.
  4. بعد از اضافه کردن آب، خوب مواد را با دست ورز دهید تا خوب ترکیب شود.

برای ادامه رسپی این غذای مقوی و خوشمزه، روی لینک رسپی کوفته نخودچی کلیک کنید.

۳- جوجه کباب بی‌استخوان زعفرانی

جوجه کباب یکی از غذاهای محبوب است که برای تهیه آن باید گوشت مرغ در یخچال مدتی بماند و ۲-۳ ساعت قبل از کباب شدن از یخچال بیرون بیاید. این غذا بسیار آسان است و سریع آماده می‌شود.

“““html
جوجه کباب بی‌استخوان زعفرونی خانگی

مراحل تهیه جوجه کباب خانگی

مراحل تهیه جوجه کباب بی‌استخوان زعفرانی به شرح زیر است:

  1. سینه‌ی مرغ را به یک اندازه برش بزنید. سپس زعفران دم کرده را روی آن اضافه کنید.
  2. پیاز را ریز خرد کنید. استفاده از پیاز باعث می‌شود بوی زهم مرغ گرفته شود و طعم بهتری پیدا کند. بعد از آن، آویشن و پیاز خرد شده را به مرغ اضافه کنید. می‌توانید پیاز را رنده کنید یا خرد کنید، هر کدام که بیشتر دوست دارید.
  3. سیر را به قطعات بزرگ خرد کنید تا بعداً بتوانید آن را از جوجه‌ها جدا کنید. اگر طعم سیر را دوست ندارید، می‌توانید آن را حذف کنید یا به جای آن از پودر سیر استفاده کنید.
  4. حالا فلفل دلمه‌ای را خرد کرده و به مواد اضافه کنید و به مرحله بعد بروید.

برای ادامه رسپی این غذای ساده و خوشمزه روی لینک رسپی جوجه کباب خانگی کلیک کنید.

امروز ناهار چی درست کنم؟ (پنج شنبه ۶ اردیبهشت)

۴- خورشت اسپناساک

خورشت اسپناساک یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه شمالی است که اصل آن به مازندران برمی‌گردد و به روش‌های مختلف تهیه می‌شود. از جمله مواد اصلی این خورشت، اسفناج است که در بعضی شهرها به نام خورشت اسفناج نیز شناخته می‌شود.

خورشت اسپناساک معمولاً با گوشت گوسفند تهیه می‌شود، اما اگر به دلایلی نتوانستید از گوشت گوسفند استفاده کنید، می‌توانید این خورشت را با گوشت مرغ یا غاز تهیه کنید.

رسپی خورشت اسپناساک

مراحل تهیه خورشت اسپناساک

مراحل تهیه این خورشت به شرح زیر است:

  1. اول به سراغ سبزیجات بروید. اسفناج و سایر سبزیجات تازه را بشویید و قسمت‌های خراب آن‌ها را جدا کنید.
  2. سبزیجات شسته شده را در آبکش بریزید تا آب اضافی‌شان خارج شود. سپس با یک میکسر، خردکن یا چاقوی تیز، سبزیجات را به صورت ریز و یکسان خرد کنید.
  3. حالا گوشت‌هایی که شسته‌اید را به صورت مکعبی خرد کنید. پیاز را پوست بکنید و به صورت نگینی خرد کنید.
  4. در یک قابلمه مناسب کمی روغن بریزید و پیازهای خرد شده را به آن اضافه کنید. کمی تفت دهید تا آب پیازها گرفته شود و کمی طلایی شوند.
  5. در این مرحله سیر را پوست بکنید و آن را رنده کنید یا با یک سیر له کن به شکل پوره تبدیل کنید و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.

برای ادامه رسپی این خورشت مقوی و متفاوت روی لینک رسپی خورشت اسپناساک کلیک کنید.

۵- بیکد زیتی (Baked ziti)

بیکد زیتی (Baked ziti) یک نوع غذای معروف ایتالیایی و آمریکایی است که با پاستای زیتی و سس تهیه می‌شود. سس این غذا می‌تواند یک سس گوجه‌فرنگی ساده باشد یا سس مارینارا و غیره، یا شامل گوشت و سبزیجات نیز باشد.

روش‌های مختلفی برای تهیه این غذا وجود دارد که همه آن‌ها از پنیر پارمزان، پنیر گودا و ریکوتا و موزارلا استفاده می‌کنند. طبیعی است که هر چقدر پنیر بیشتری داشته باشید، غذا خوشمزه‌تر می‌شود!

مراحل تهیه بیکد زیتی

مراحل تهیه بیکد زیتی

مراحل تهیه بیکد زیتی به شرح زیر است:

  1. پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. در تابه‌ای مناسب کمی روغن بریزید و پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید. تا کمی پیاز را تفت دهید.
  2. سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و یکی دو دقیقه تفت دهید تا خوب حرارت ببیند و رنگش عوض شود. در ادامه سیر را رنده کرده و به گوشت اضافه کنید.
  3. “““html

  4. ادویه‌هایی مانند زردچوبه، ارگانو، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس رب گوجه‌فرنگی را هم اضافه کرده و همه مواد را با هم ترکیب و کمی تفت بدهید.
  5. حالا گوجه‌فرنگی‌ها را پوست بگیرید و در غذاساز پوره یا رنده کنید. گوجه‌فرنگی‌های پوره شده را به مخلوط گوشتی اضافه کنید.

برای ادامه دستور پخت این غذای خوشمزه و جذاب، روی لینک دستور پخت بیکد زیتی کلیک کنید.

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم، لیستی از غذاهای متنوع مناسب برای وعده ناهار به شما معرفی کردیم. پیشنهاد می‌کنیم حتماً این غذاهای خوش‌عطر و طعم را در برنامه غذایی‌تان قرار دهید و از طعم بی‌نظیر آن‌ها لذت ببرید.

سایت دستور پخت آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا