رسپی

امروز ناهار چی درست کنم؟ (چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

امروز برای ناهار چی درست کنم؟ چی بپزم که تکراری نباشه؟ این سوالی است که همه ما، چه دانشجو، چه خانه‌دار و چه شاغل، گاهی به آن فکر می‌کنیم. همه می‌خواهیم یک ناهار خوشمزه و متفاوت برای خود و عزیزانمان آماده کنیم.

بنابراین، امروز در نوزدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، در این مطلب از رضیم بلاگ به شما ۵ غذای خوشمزه و متنوع معرفی می‌کنیم تا بتوانید یکی از آن‌ها را با توجه به سلیقه‌تان برای ناهار امروز انتخاب کنید.

۵ غذای مناسب برای ناهار امروز شما

در ادامه با غذاهای متنوع مناسب ناهار و رسپی آن‌ها آشنا می‌شوید. با ما همراه باشید.

۱- کباب کوبیده مرغ زعفرانی

کباب کوبیده مرغ یکی از کباب‌های خوشمزه و محبوب ایرانی است که تهیه آن آسان بوده و با چند مواد ساده قابل درست کردن است. این کباب، نسخه‌ای از کباب کوبیده گوشت است که با مرغ تهیه می‌شود و برای کسانی که گوشت نمی‌خورند انتخاب مناسبی است.

مراحل تهیه کباب کوبیده مرغ زعفرانی

مراحل تهیه کباب کوبیده مرغ زعفرانی عبارتند از:

  1. ابتدا سینه مرغ را بشویید و آن را چرخ کنید. می‌توانید از غذاساز هم استفاده کنید، اما چرخ گوشت نتیجه بهتری دارد.
  2. سینه مرغ چرخ شده را با پیاز و سیر رنده شده، نمک و فلفل سیاه، خامه صبحانه و زعفران مخلوط کنید. (زعفران را دم نکنید).
  3. مواد را با دست خوب ورز دهید تا کاملاً ترکیب شوند و روی آن سلفون بکشید. بگذارید یک ساعت در یخچال استراحت کند. اگر دوست دارید، می‌توانید در این مرحله فلفل دلمه‌ای هم اضافه کنید.
  4. بعد از یک ساعت، مواد را از یخچال خارج کرده و درون یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و از کباب زن یا دست خود برای شکل دادن به کباب‌ها استفاده کنید.

برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه به لینک رسپی کباب کوبیده مرغ مراجعه کنید.

۲- خورش کرفس

خورش کرفس یکی از قدیمی‌ترین و سنتی‌ترین خورشت‌های ایرانی است و همه با آن آشنا هستند. این خورش شباهت زیادی به خورشت قورمه‌ سبزی دارد و به شیوه‌های مختلفی تهیه می‌شود.

مراحل تهیه خورشت کرفس

مراحل تهیه خورش کرفس

مراحل تهیه خورش کرفس به شرح زیر است:

  1. ابتدا کرفس‌ها را از هم جدا کرده و درون آب قرار دهید. قسمت‌های ضخیم آن‌ها را با چاقو ببرید و سپس کرفس‌ها را در آبکش قرار دهید تا آب اضافی‌شان گرفته شود.
  2. با چاقو ساقه و برگ‌های کرفس را به یک اندازه خرد کنید. کرفس بعد از پخت کوچک‌تر می‌شود. کرفس‌های خرد شده را کنار بگذارید و به مرحله بعد بروید.
  3. پیاز را بشویید و پوست بکنید. آن را به صورت نگینی خرد کنید. در قابلمه‌ای که می‌خواهید خورشت را بپزید مقداری روغن بریزید و پیازهای خرد شده را به آن اضافه کنید. تفت دهید تا طلایی و سبک شوند.
  4. سپس ادویه‌ها و زردچوبه را به خورشت اضافه کرده و تفت دهید تا عطر آن‌ها پخش شود. بعد، گوشت‌های خرد شده را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید تا رنگ گوشت‌ها تغییر کند.

برای ادامه رسپی این خورشت خوشمزه روی لینک رسپی خورش کرفس کلیک کنید.

۳- پاستا با سس پستو

پاستا از غذاهای معروف و محبوب ایتالیایی است که به شیوه‌های مختلف تهیه و به همراه سس پستو سرو می‌شود. شما هم می‌توانید این غذای خوشمزه را با مواد ساده‌ای مثل آرد، روغن، تخم مرغ، پنیر پارمزان و سیر درست کنید و از آن لذت ببرید.

“`html
مراحل تهیه پاستا با سس پستو

مراحل تهیه پاستا با سس پستو

مراحل تهیه پاستا با سس پستو به شرح زیر است:

  1. ابتدا آرد را با نمک الک کنید. سپس تخم‌مرغ را کمی هم بزنید و به آرامی همراه با روغن به آرد اضافه کنید. بعد با دست آرد را مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیر سفت و یکدستی به دست بیاید.
  2. برای جلوگیری از چسبیدن خمیر به دست، آرد را کم‌کم اضافه کنید و ورز دهید. سپس خمیر را بگذارید ۳۰ دقیقه استراحت کند. می‌توانید به جای تخم‌مرغ، از آب استفاده کنید، اما خمیر باید سفت باشد و نچسبد.
  3. حالا روی یک تخته آرد بپاشید و خمیر را با وردنه باز کنید و با چاقو به اندازه‌های دلخواه برش بزنید.
  4. برای تهیه سس پستو، ابتدا دو پیمانه ریحان سبز را در مخلوط‌کن بریزید. سعی کنید از ریحان بنفش استفاده نکنید، چون رنگ سس را تغییر می‌دهد و سس پستو باید سبز باشد.

برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه و بین‌المللی، روی لینک رسپی پاستا با سس پستو کلیک کنید.

۴- پیتزا با نان ساندویچی

پیتزا با نان ساندویچی غذایی بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که روش‌ها و طعم‌های متنوعی دارد. شما هم می‌توانید این غذای لذیذ را با مواد ساده‌ای همچون نان همبرگر، قارچ، فلفل دلمه‌ای، نخود فرنگی و پنیر پیتزا تهیه کنید.

امروز ناهار چی درست کنم؟ (چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت)

درست کردن پیتزا مینی

مراحل تهیه پیتزا با نان ساندویچی

مراحل تهیه پیتزا با نان ساندویچی به شرح زیر است:

  1. ابتدا نان‌های همبرگری را از وسط برش دهید و به آرامی با وردنه آنها را صاف کنید. این کار باعث می‌شود نان‌ها محکم‌تر شوند.
  2. سپس نان‌ها را در سینی فر بچینید، نیازی به چرب کردن سینی نیست چون نان‌ها قبلاً پخته‌اند و نمی‌چسبند.
  3. اکنون با سس کچاپ یا سس تند، سطح نان‌ها را کاملاً پوشش دهید. سس را به آرامی به صورت دورانی بریزید و سپس پخش کنید. این کار طعم پیتزا را خیلی خوب می‌کند.
  4. انتخاب نوع سس کاملاً بر اساس سلیقه شماست. می‌توانید اگر سس در دسترس ندارید، از رب گوجه‌فرنگی با کمی سیر رنده شده و روغن زیتون هم استفاده کنید.

برای ادامه رسپی این غذای محبوب، روی لینک رسپی پیتزا با نان ساندویچی کلیک کنید.

۵- دمپختک (دمی باقالی)

دمپختک یکی از غذاهای سنتی و قدیمی تهران است که در جاهای مختلف به شیوه‌های متفاوت تهیه می‌شود و گزینه خوبی برای ناهار به شمار می‌رود.

دمی باقالی یا کته باقالی، غذایی است که با باقالی زرد درست می‌شود و به خاطر عطر و طعم خوبش، بسیار اقتصادی و مقرون‌به‌صرفه است. این غذا را می‌توانید با تخم‌مرغ نیمرو، پیاز داغ، ترشی یا سالاد شیرازی میل کنید.

رسپی دمی باقالی

مراحل تهیه دمپختک (دمی باقالی)

مراحل تهیه دمپختک (دمی باقالی) به شرح زیر است:

  1. برای شروع، باقالی زرد را بشویید و داخل یک کاسه برای ۱ تا ۳ ساعت بخیسانید. سپس باقالی را آبکشی کنید.
  2. “““html

  3. لپه باقالی یکی از حبوبات سریع‌پز است و نیازی به خیساندن از شب قبل ندارد.
  4. از سوی دیگر برنج را شسته و به ازای هر پیمانه برنج، یک پیمانه آب می‌ریزیم و با کمی نمک می‌گذاریم به مدت ۱ ساعت خیس بخورد.
  5. سپس پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن حیوانی تفت می‌دهیم. روغن حیوانی باعث می‌شود که طعم و عطر کته بهتر شود.
  6. بعد از اینکه پیازها طلایی شدند، ادویه‌ها شامل زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل پاپریکا را به آن اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم تا عطر زردچوبه آزاد شود.
  7. بعد از تفت دادن ادویه‌ها، لپه باقالی که آبکش کرده‌ایم را به آن اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم. این کار کمک می‌کند که لپه باقالی در کته وا نرود و له نشود.

برای ادامه دستور تهیه این غذای خوشمزه و متفاوت، روی لینک رسپی دمپختک (دمی باقالی) کلیک کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، لیستی از غذاهای مناسب برای وعده ناهار را به شما معرفی کرده‌ایم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این غذاهای خوش‌عطر و خوشمزه را در برنامه غذایی‌تان بگنجانید و از طعم بی‌نظیر آن‌ها لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا