رسپی

امروز ناهار چی درست کنم؟ (چهارشنبه ۹ خرداد)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

امروز برای ناهار چه چیزی درست کنم؟ چه چیزی بپزم که تکراری نباشه؟ این سوالی است که همه، از دانشجو و خانه‌دار تا شاغل، می‌پرسند و دنبال یک ناهار خوشمزه و متفاوت هستند.

به همین ترتیب، ما امروز در نهم خرداد ۱۴۰۳ در مطلبی از مجله رضیم پنج غذای متنوع و خوشمزه را به شما معرفی می‌کنیم تا بتوانید با توجه به سلیقه خود یکی از آن‌ها را برای ناهار امروز انتخاب کرده و نوش جان کنید.

پیشنهاد ۵ غذای خوشمزه برای ناهار شما

در ادامه می‌توانید با غذاهای متنوع برای ناهار آشنا شوید و دستور پخت آن‌ها را ببینید. با ما همراه باشید.

۱- خورش توت فرنگی و مرغ

آیا تا به حال خورش توت فرنگی و مرغ را امتحان کرده‌اید؟ ممکن است این ترکیب در ابتدا کمی عجیب به نظر برسد، اما طعمی فوق‌العاده و منحصر به فرد دارد. اگر دوست دارید طعم‌های جدید را امتحان کنید، حتما این خورش را بشناسید.

مراحل تهیه خورش توت فرنگی و مرغ

مراحل تهیه خورش توت فرنگی و مرغ به شرح زیر است:

  1. ابتدا فیله‌های مرغ را خرد کنید. می‌توانید از فیله کامل هم استفاده کنید. سپس، فیله‌ها را با نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و زردچوبه خوب مخلوط کرده و به مدت ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا طعم ادویه‌ها به آن‌ها نفوذ کند.
  2. در یک تابه مقداری روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن گرم شود. سپس، فیله‌های مرغ را به همراه زعفران دم کرده به تابه اضافه کنید.
  3. مرغ‌ها را به آرامی در تابه بچرخانید تا همه قسمت‌های آن‌ها به طور یکنواخت سرخ شوند. وقتی هر دو طرف مرغ‌ها طلایی شد، آن‌ها را از تابه خارج کنید.
  4. حالا پیازها را پوست کرده و به صورت ریز خرد کنید. سپس، پیازهای خرد شده را به همان تابه که مرغ‌ها را در آن سرخ کرده بودید اضافه کنید. پیازها را با حرارت ملایم تفت دهید تا کاملا طلایی شوند.
  5. برای تهیه سس، سس باربیکیو، شکر قهوه‌ای، آبلیمو و عسل را با هم مخلوط کنید. سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد کاملا ترکیب شوند و سسی یکدست به دست بیاید.
  6. پس از اینکه پیازها سرخ شدند، سس آماده شده را به آن‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس به طور یکنواخت تمام قسمت‌های پیاز را پوشانده و با آن‌ها مخلوط شود. این هم زدن را ادامه دهید تا عطر ادویه‌ها به خوبی آزاد شود.

برای ادامه دستور تهیه این غذای خوشمزه، روی لینک رسپی خورش توت فرنگی و مرغ کلیک کنید.

۲- شاه‌پلو مخلوط

شاه‌پلو مخلوط، یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با ظاهری رنگارنگ و طعمی عالی، سفره‌های ایرانی را در مهمانی‌ها زینت می‌بخشد. شما همچنین می‌توانید این غذای خوشمزه را با موادی مانند برنج، قیسی، آلوچه، بادام هندی و کره تهیه کنید.

مراحل تهیه شاه پلو مخلوط

مراحل تهیه شاه‌پلو مخلوط

مراحل تهیه شاه‌پلو مخلوط به شرح زیر است:

  1. ابتدا پیاز را بشویید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. درون تابه‌ای کمی روغن بریزید و پیازهای خرد شده را به آن اضافه کنید. تابه را روی حرارت قرار دهید و چند دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم و طلایی شود.
  2. سپس فیله مرغ را بشویید و به صورت نگینی خرد کنید. فیله مرغ را به مخلوط داخل تابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و طلایی شود.
  3. حالا نمک، فلفل، پودر دارچین و زردچوبه را به مخلوط در تابه اضافه کنید و به مدت چند دقیقه تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.
  4. بهتر است قبل از پخت، قیسی و آلوچه را به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه در آب بخیسانید. سپس آن‌ها را به مخلوط داخل تابه اضافه کنید و بادام هندی را هم در همین مرحله بیفزایید و چند دقیقه هم بزنید تا تمامی مواد خوب ترکیب شوند.
  5. حالا آب جوش و مقداری زعفران دم کرده به مخلوط داخل تابه اضافه کنید.
  6. “““html
    حرارت را زیاد کنید و منتظر بمانید تا آب به نقطه جوش رسد. سپس درب تابه را ببندید و حرارت را کم کنید. ۱۵-۲۰ دقیقه زمان دهید تا همه مواد با هم بپزند و آب درون تابه تبخیر شود.

برای ادامه رسپی این غذای اصیل و مجلسی روی لینک رسپی شاه پلو مخلوط کلیک کنید.

۳- خورش کرفس

خورش کرفس یکی از قدیمی‌ترین و سنتی‌ترین خورشت‌های ایرانی است که می‌توان گفت همه آن را می‌شناسند. شباهت زیادی به خورشت قورمه‌ سبزی دارد و به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود.

مراحل تهیه خورشت کرفس

مراحل تهیه خورش کرفس

مراحل تهیه خورش کرفس به شرح زیر است:

امروز ناهار چی درست کنم؟ (چهارشنبه ۹ خرداد)
  1. در ابتدا به سراغ کرفس‌ها بروید. ساقه‌های کرفس را از هم جدا کرده و در ظرف آبی بگذارید. قسمت‌های ضخیم ساقه‌ها را با چاقو ببرید. سپس کرفس‌های شسته شده را در آبکش بگذارید تا آب اضافی آن‌ها گرفته شود.
  2. حال با چاقو ساقه و برگ‌های کرفس را به تکه‌های کوچک‌تر خرد کنید. توجه داشته باشید که کرفس بعد از پخت تغییر حجم می‌دهد و کوچک می‌شود. کرفس‌های خرد شده را کنار بگذارید و به مرحله بعد بروید.
  3. اکنون پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به صورت نگینی خرد کنید. در ظرفی که می‌خواهید خورشت را درست کنید کمی روغن بریزید و ظرف را روی حرارت قرار دهید. حال پیازهای خرد شده را به ظرف اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.
  4. سپس مقداری زردچوبه و ادویه گوشت به خورشت اضافه کرده و ادامه دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود. در این مرحله گوشت‌های تکه شده را نیز به مخلوط اضافه کنید و کمی تفت دهید تا گوشت‌ها تغییر رنگ دهند.

برای ادامه رسپی این غذای مخصوص و خوشمزه روی لینک رسپی خورش کرفس کلیک کنید.

۴- پای همبرگر با سس قارچ

پای همبرگر یک غذای خوشمزه و متفاوت است که می‌توانید برای وعده ناهار تهیه کنید. این غذا با موادی مانند گوشت چرخ‌ کرده، سیب‌ زمینی، نخود فرنگی و هویج درست می‌شود و سس قارچ روی آن طعمش را بهبود می‌بخشد.

رسپی پای همبرگر با سس قارچ

مراحل تهیه پای همبرگر

مراحل تهیه پای همبرگر با سس قارچ به شرح زیر است:

  1. پیاز و سیر را خرد کرده و در یک قابلمه کمی روغن بریزید و آن‌ها را داخل آن تفت دهید.
  2. گوشت چرخ‌ کرده را به مخلوط اضافه کنید و دوباره با پیاز و سیر تفت دهید.
  3. نمک، فلفل و زردچوبه را به ترکیب اضافه کنید و سپس رب گوجه‌ فرنگی را هم اضافه کرده و روی حرارت ملایم تفت دهید.
  4. فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید و اجازه دهید داغ شود.
  5. سیب‌ زمینی را خوب بشویید، پوست آن را بکنید و به حلقه‌های نازک برش بزنید. هویج را نیز به همین شکل خرد کنید و به مرحله بعد بروید.

برای ادامه رسپی این غذای فانتزی و جذاب روی لینک رسپی پای همبرگر با سس قارچ کلیک کنید.

۵- کشک بادمجان

کشک بادمجان یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهای سریع است که در هر شهری کمی متفاوت تهیه می‌شود. مثلا کشک بادمجان دامغانی، اصفهانی، تبریزی و رشتی هریک تفاوت‌هایی دارند ولی اصول کلی آن‌ها مشابه است.

گردو و کشک به خوشمزه شدن کشک بادمجان کمک می‌کنند. شما می‌توانید این غذای محبوب را بعد از پخت با مقداری نعنا داغ تزئین و سرو کنید.

رسپی کشک بادمجان

مراحل تهیه کشک بادمجان

مراحل تهیه کشک بادمجان به شرح زیر است:

“““html

بادمجان‌ها را پوست کرده و به قطعات کوچکتر برش می‌زنیم. سپس آن‌ها را سرخ می‌کنیم تا کمی طلایی و خوشبو شوند.

  1. بعد از سرخ شدن، بهتر است بادمجان‌ها را روی یک دستمال یا پد مخصوص روغن‌گیری قرار دهیم تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود و برای سلامتی ما مشکلی ایجاد نکند. این نکته را جدی بگیرید.
  2. سپس مقداری روغن در قابلمه‌ای که می‌خواهیم غذا را در آن بپزیم، می‌ریزیم و نعناع خشک را به آن اضافه می‌کنیم. کمی هم می‌زنیم تا عطر نعناع در فضا پخش شود (توجه داشته باشید که این مرحله خیلی طولانی نشود؛ زیرا نعناع ممکن است بسوزد و طعم غذا را خراب کند).
  3. حال زردچوبه را به قابلمه اضافه می‌کنیم و چند ثانیه دیگر تفت می‌دهیم تا رنگ آن باز شود (یعنی تا زمانی که زردچوبه رنگش را به بقیه مواد بدهد).
  4. سپس بادمجان‌ها را به آرامی در قابلمه می‌چینیم و روی آن‌ها آب جوش می‌ریزیم تا تقریباً یک سانتی‌متر روی بادمجان‌ها را بپوشاند. سپس حرارت را کم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا به آرامی بپزد و آب بادمجان‌ها کاملاً تبخیر شود.

برای ادامه دستور پخت این غذای خوشمزه و محبوب، روی لینک رسپی کشک بادمجان کلیک کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، لیستی متنوع از غذاهای مناسب برای ناهار موجود است. پیشنهاد می‌کنیم حتماً این غذاهای خوش‌عطر و خوشمزه را در برنامه غذایی‌تان بگنجانید و از طعم فوق‌العاده آن‌ها لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا