امروز ناهار چی درست کنم؟ (یکشنبه ۱۶ اردیبهشت)

“`html
امروز برای ناهار چی درست کنم؟ چی بپزم که تکراری نباشه؟ این سوال برای همه افرادی که به آشپزی علاقه دارند و میخواهند یک ناهار خوشمزه و متفاوت برای خود و عزیزانشان درست کنند، پیش میآید، چه شما دانشجو باشید، چه خانهدار یا شاغل.
بنابراین، امروز، در شانزدهمین روز اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، در این مطلب از رضیم بلاگ به شما ۵ غذای خوشمزه و متنوع معرفی میکنیم تا بتوانید با توجه به سلیقهتان یکی از آنها را برای ناهار امروز تهیه کنید و نوش جان نمایید.
معرفی ۵ غذا برای ناهار امروز شما
در ادامه میتوانید با غذاهای متنوع برای ناهار به همراه طرز تهیه آنها آشنا شوید. با ما همراه باشید.
۱- خورشت قیمه
قیمه یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که همیشه در مناسبتهای خاص و مهمانیها حاضر است! این غذا به راحتی با موادی مثل گوشت خورشتی، لپه، پیاز، رب گوجه فرنگی، لیموعمانی و ادویه تهیه میشود، اما نکات مهمی دارد که با رعایت آنها میتوانید یک قیمه خوشمزه و با کیفیت داشته باشید.
مراحل تهیه خورشت قیمه
برای تهیه خورشت قیمه مراحل زیر را دنبال کنید:
- ابتدا لپهها را خوب بشویید و از شب قبل یا حداقل چند ساعت قبل در آب بخیسانید. در غیر این صورت، قبل از درست کردن خورشت، آنها را در کمی آب بجوشانید و کف روی آب را بگیرید و بعد آب آن را دور بریزید.
- پس از خیساندن یا پختن لپه، یک عدد پیاز بزرگ را ریز خرد کنید. کمی روغن در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود و سپس پیاز را به آن اضافه کنید.
- اجازه دهید پیاز کمی نرم و طلایی شود. نیازی به سرخ کردن آن نیست، چون پیاز همراه با گوشت سرخ میشود و عطرش را به گوشت میدهد.
- وقتی پیاز نرم و طلایی شد، گوشت خورشتی را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید تا کمی سرخ شود و رنگش عوض شود.
- سپس ادویههایی که دوست دارید، مانند زردچوبه، فلفل، چوب دارچین و هل را اضافه کنید و با گوشت و پیاز خوب تفت دهید.
برای ادامه طرز تهیه این غذای اصیل ایرانی، روی لینک رسپی خورشت قیمه مجلسی کلیک کنید.
۲- لوبیا پلو شیرازی
لوبیا پلو شیرازی یکی از خوشمزهترین و محبوبترین پلوهاست که میتوانید با گوشت مرغ یا گوشت قرمز درست کنید. عطر شوید تازه و طعم خاص لوبیا چشم بلبلی ترکیبی عالی است که شیرازیها به این غذا علاقه زیادی دارند.
مراحل تهیه لوبیا پلو شیرازی
مراحل تهیه لوبیا پلو شیرازی به صورت زیر است:
- ابتدا لوبیا را تمیز کنید و بشویید. بهتر است ۱-۲ ساعت قبل از پخت، آن را خیس کنید. برنج را هم بشویید و در کمی آب بخیسانید.
- حالا نوبت به پخت لوبیا است. به ازای هر دو برابر لوبیا، آب به آن اضافه کنید و لوبیاها را همراه با آب در قابلمهای بریزید و روی حرارت کم قرار دهید تا آب تبخیر شود و لوبیاها پخته شوند.
- سپس سبزیهای تازه را تمیز کنید و بشویید. آنها را در آبکش گذاشته تا آب اضافیشان برود. حالا با چاقو به صورت ریز خرد کنید و کنار بگذارید.
- برای پختن مرغ، مقداری آب در قابلمهای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. تکههای مرغ را به آب جوش اضافه کنید و ۱۰ دقیقه بپزید تا بوی زهم آن کاهش یابد.
- بعد از این مدت، مرغها را از قابلمه خارج کرده و با آب بشویید. در تابهای کمی روغن و زعفران رقیق شده بریزید و مرغها را در آن سرخ کنید تا طلایی شوند.
برای ادامه طرز تهیه این غذای اصیل و سنتی، روی لینک رسپی لوبیا پلو شیرازی کلیک کنید.
۳- پاستا
“““html
آلفردو
پاستا، یک نوع غذای ایتالیایی است که در سرتاسر جهان مصرف میشود و خیلی محبوب است. ایتالیاییها این غذا را به روشهای مختلف درست میکنند که پاستا با سس آلفردو یکی از معروفترین و خوشمزهترین آنهاست.
شما میتوانید این پاستای خوشمزه را با مواد در دسترس مثل فیله مرغ، پاستا، قارچ، خامه، پنیر پارمسان و… برای ناهار امروزتان تهیه کنید و لذت ببرید.
مراحل تهیه پاستا آلفردو
مراحل تهیه پاستا آلفردو به صورت زیر است:
- اول از همه، به سس آلفردو نیاز دارید؛ برای درست کردن سس، کره را داخل تابه بریزید و بگذارید آب شود. بعد به کره مقداری نمک، فلفل و سیر خرد شده اضافه کنید و کمی تفت دهید تا طعم سیر به کره برود.
- حالا نوبت خامه است. میتوانید به جای خامه از شیر هم استفاده کنید. اگر دوست دارید سس غلیظتر شود، کمی آرد به آن اضافه کنید و بگذارید روی حرارت غلیظ شود.
- در آخر پنیر پارمسان را اضافه کنید و کمی صبر کنید تا همه مواد با هم خوب مخلوط شوند.
- حالا فیله مرغ را در تابه بگذارید و کمی کره اضافه کنید. نمک و فلفل هم بریزید و بگذارید تا فیله مرغ کمی تفت بخورد. میتوانید کمی سیر خرد شده هم اضافه کنید که طعم مرغ عالی شود.
برای ادامه رسپی این غذای محبوب بینالمللی، روی لینک رسپی پاستا آلفردو کلیک کنید.
۴- فریتاتای برنج و لوبیا
فریتاتای برنج و لوبیا یک غذای سنتی ایتالیایی است که از ترکیب برنج، تخممرغ و لوبیا درست میشود. چاشنیهایی که به این غذا اضافه میشود به همراه پنیر و سبزیجات خرد شده، طعم فوقالعادهای به آن میدهد.
مراحل تهیه فریتاتای برنج و لوبیا
مراحل تهیه فریتاتای برنج و لوبیا به صورت زیر است:
- برای شروع، لوبیا را بخیسانید و سپس با آب در یک قابلمه بپزید. برنج را هم در یک قابلمه آب جداگانه بپزید تا نرم شود. بعد از اینکه لوبیا و برنج پختند، شعله را خاموش کنید.
- کدو سبز را بشویید و پوست آن را بکنید. سپس آن را به صورت مکعبهای ریز خرد کنید. مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و کدوهای خرد شده را در آن تفت دهید.
- بعد از چند دقیقه، برنج و لوبیای پخته شده را به ماهیتابه اضافه کنید و مواد را برای چند دقیقه تفت دهید تا خوب مخلوط شوند.
- تخممرغها را بشکنید و در کاسه بریزید. سپس شیر را به آن اضافه کنید و با چنگال خوب هم بزنید. مقداری نمک و فلفل هم بریزید. حالا این ترکیب را به ماهیتابه اضافه کنید و ادامه بدهید.
برای تهیه این غذای جذاب و خوشمزه روی لینک رسپی فریتاتای برنج و لوبیا کلیک کنید.
۵- یرآلما کبابی
یرآلما کبابی یا یرالما یومورتا، یکی از غذاهای سنتی و محبوب ارومیه است که با مواد ساده درست میشود. این غذای نونی به خاطر سیبزمینیهای کبابی، لذتبخش و خوشمزه است و میتوانید آن را به راحتی در خانه برای ناهار تهیه کنید.
مراحل تهیه یرآلما کبابی
مراحل تهیه یرآلما کبابی به صورت زیر است:
- در مرحله اول، سیبزمینیها را بپزید. ابتدا پوست آنها را با دقت بشویید تا پاک شود. سپس آنها را داخل یک قابلمه آب بریزید و بپزید.
- نمک را به گونهای بریزید که ارتفاع آن ۱ الی ۲ سانتیمتر باشد.
- سیبزمینیهای شستهشده را داخل قابلمه و روی نمک قرار دهید. سپس قابلمه را روی حرارت کم بگذارید و درب آن را محکم ببندید تا بپزد.
- برای تهیه یرآلما کبابی، میتوانید از سبزی خوردن هم استفاده کنید. اما برای طعم بهتر، پیشنهاد میکنیم حتما از گشنیز و جعفری استفاده کنید. ابتدا سبزی را پاک کرده و خوب بشویید، سپس آنها را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید.
- حالا گوجهفرنگی و خیارشورها را قبل از آماده کردن لقمه، بشویید و برش دهید. این کار باعث میشود که آماده کردن لقمه برای شما راحتتر شود.
- زمانی که سیبزمینیها حدود ۱۵ دقیقه دیگر برای پخته شدن زمان دارند، تخممرغها را آبپز کنید. در یرالما یومورتا تخممرغها باید کاملاً پخته شده باشند، یعنی زرده آنها سفت شده باشد. بنابراین، تخممرغها بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان نیاز دارند تا خوب آبپز شوند.
“““html
برای ادامه روش تهیه این غذای ساده و خوشمزه، روی لینک رسپی یرآلما کبابی کلیک کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، ما فهرستی از غذاهای متنوع مناسب برای وعده ناهار را برای شما آماده کردهایم. حتماً این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذاییتان قرار دهید و از طعم بینظیر آنها لذت ببرید.