امروز ناهار چی درست کنم؟ (یکشنبه ۲۰ خرداد)

“`html
امروز ناهار چی درست کنم؟ چی بپزم که تکراری نباشه؟ فرقی نمیکند دانشجو باشید، خانهدار یا شاغل، این سوال دغدغه همه افرادی است که به آشپزی علاقه دارند و میخواهند یک ناهار خوشمزه و متفاوت برای خود و عزیزانشان تدارک ببینند.
از این رو ما امروز، در بیستمین روز خرداد ماه ۱۴۰۳، در این مطلب از رضیم بلاگ به شما ۵ غذای متنوع و خوشمزه پیشنهاد خواهیم کرد تا با توجه به ذائقه خود یکی از آنها را برای ناهار امروزتان تهیه و نوش جان کنید.
پیشنهاد ۵ غذا برای ناهار امروز شما
در ادامه میتوانید با غذاهای متنوع برای ناهار به همراه رسپی آنها آشنا شوید. با ما همراه باشید.
۱- ته چین کباب تابهای
ته چین کباب تابهای یکی از ته چینهای بسیار خوشمزه است که به روشهای مختلفی طبخ میشود. همانطور که از نامش پیداست، این غذا ترکیبی از ته چین و کباب تابهای است، دو غذای محبوب که به راحتی میتوانید با چند ماده ساده آن را در خانه برای ناهار تهیه و سرو کنید.
مراحل تهیه ته چین کباب تابهای
مراحل تهیه ته چین کباب تابهای به شرح زیر است:
- ابتدا پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را با رنده ریز رنده کنید و اگر خواستید میتوانید از خردکن یا میکسر هم استفاده کنید. فلفل دلمهای را هم بشویید و رنده کنید. پیاز و فلفل رنده شده را در یک صافی بریزید و فشار دهید تا آب اضافی آنها خارج شود.
- حالا پیاز و فلفل دلمهای رنده شده و آب گرفته شده را در یک ظرف مناسب بریزید. گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید. با دست به خوبی مواد را ورز دهید تا طعمها با هم مخلوط شوند.
- سپس روی مواد را بپوشانید و مواد کباب را حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا به خوبی استراحت کند. اگر زمان کافی برای این مرحله ندارید، میتوانید آن را نادیده بگیرید.
- حالا درون یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید تا روغن گرم شود. مایه کباب را درون تابه بگذارید و با دست صاف و یکنواخت کنید. حرارت را کم کنید و ۸ تا ۱۲ دقیقه منتظر بمانید تا یک سمت کباب بپزد و رنگ بگیرد.
برای ادامه رسپی این غذای متفاوت و مخصوص، روی لینک رسپی ته چین کباب تابهای کلیک کنید.
۲- خورش فسنجان گیاهی با سویا
اگر گیاهخوار هستید یا به هر دلیلی تمایلی به خوردن گوشت و مرغ ندارید، میتوانید خورش فسنجان را به صورت گیاهی و با سویا آماده کنید. برای این کار از موادی مانند مغز گردو، پیاز، رب انار، کره یا روغن، آرد گندم و… استفاده کنید.
مراحل تهیه خورش فسنجان گیاهی
مراحل تهیه خورش فسنجان گیاهی با سویا به شرح زیر است:
- برای شروع، سویا را در آب بخیسانید و حدود نیم ساعت تا یک ساعت صبر کنید. زمانی که سویا نرم شد، آنها را آبکش کنید و با دست فشار دهید تا آب اضافیشان خارج شود.
- بعد از اینکه آب سویا گرفته شد، میتوانید آن را در چرخ گوشت بریزید و چرخ کنید تا بافت ریزی پیدا کند.
- حالا گردوها را بشکنید و مغز آنها را در آسیاب یا چرخ گوشت خرد کنید. گردوها باید کاملاً ریز خرد شوند تا روغن آنها راحتتر خارج شود.
- در ادامه، یک عدد پیاز را ریز رنده کنید و آن را با دست فشار دهید تا آب آن به طور کامل خارج شود. اگر فشار دادن آب پیاز برایتان سخت است، میتوانید از پودر پیاز هم استفاده کنید.
- برای تهیه کوفته قلقلی، یک قاشق گردوی چرخ کرده را با سویای چرخ کرده ترکیب کنید. پیاز رنده شده را هم به آن اضافه کنید. برای نرمتر شدن مواد، میتوانید آنها را یک بار دیگر چرخ کنید.
- سپس مقداری پودر فلفل سیاه، نمک، زردچوبه، ۱ قاشق غذاخوری آرد گندم و ۱ قاشق غذاخوری نشاسته گندم به مواد اضافه کنید و با دست مایه کوفته قلقلی را ورز دهید تا حالت خمیری پیدا کنند.
برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه و مخصوص، روی لینک رسپی خورش فسنجان گیاهی کلیک کنید.
“““html
کلیک کنید.
۳- دمپخت ماهی (لخلاخ) بوشهری
دمپخت ماهی، دمپختک ماهی یا لخلخ اسمهای مختلفی برای این غذا هستند. این غذای سنتی و جنوبی با روشهای گوناگونی درست میشود اما مواد اصلی آن تقریباً یکی هستند و جزو غذاهای بسیار خوشمزه و محبوب بوشهری به شمار میرود که طعم و عطر خاصی دارد.
مراحل تهیه دمپخت ماهی
مراحل تهیه دمپخت ماهی (لخلاخ) بوشهری به شرح زیر است:
- در ابتدا برنج را آماده کنید. برنج را تمیز کرده و با کمی آب بشویید. سپس برنج را در یک ظرف مناسب با مقداری آب و نمک بخیسانید و به مرحله بعد بروید.
- در ادامه، ماهیها را آماده کنید. ماهیها را به خوبی بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافی آنها گرفته شود. سپس با یک دستمال آشپزخانه، آب اضافیشان را بگیرید. به ماهیها کمی نمک، زردچوبه و فلفل بزنید و خوب ماساژ دهید تا ادویهها به تمام نقاط آنها برسد.
- حالا در یک تابه مناسب کمی روغن بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود. ماهیهای ادویهدار را در روغن سرخ کنید تا رنگ آنها طلایی و برشته شود. ماهیهای سرخ شده را از تابه خارج کنید و به مرحله بعد بروید.
- در این مرحله، پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به صورت نگینی خرد کنید. در یک قابلمه مناسب کمی روغن بریزید و پیازها را تفت دهید تا طلایی و سبک شوند.
- سپس، سیر را بشویید و پوست بگیرید. با استفاده از له کن سیر، آن را پوره کنید و به پیازها اضافه کنید. کمی تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود. حالا مقداری فلفل و زردچوبه به مخلوط اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر ادویهها آزاد شود.
برای ادامه رسپی این غذای محلی و اصیل جنوبی روی لینک رسپی دمپخت ماهی کلیک کنید.
۴- فریتاتای برنج و لوبیا
فریتاتای برنج و لوبیا یک غذای سنتی ایتالیایی است که برای تهیه آن از ترکیب برنج، تخممرغ و لوبیا استفاده میشود. ادویههایی که به این غذا اضافه میشود در کنار پنیر و سبزیجات خرد شده طعم فوقالعادهای به آن میبخشد.
مراحل تهیه فریتاتای برنج و لوبیا
مراحل تهیه فریتاتای برنج و لوبیا به شرح زیر است:
- ابتدا لوبیاهای خیسانده شده را همراه با آب در یک قابلمه بریزید و بپزید. برنج را نیز در یک قابلمه آب جداگانه بپزید تا سرشار شود. بعد از اینکه لوبیا و برنج پختند، شعله را خاموش کنید.
- کدو سبز را بشویید و پوست آن را جدا کنید. سپس آن را به صورت نگینی ریز خرد کنید. مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و بعد کدوهای خرد شده را در روغن تفت دهید.
- چند دقیقه بعد از تفت دادن کدوها، برنج و لوبیای پخته شده را به ماهیتابه اضافه کنید. مواد را برای چند دقیقه تفت دهید. در این مرحله باید همه مواد به خوبی پخته باشند.
- تخممرغها را بشکنید و در یک کاسه بریزید و سپس شیر را اضافه کنید. ترکیب شیر و تخممرغ را با یک چنگال هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. مقداری نمک و فلفل نیز به این مخلوط اضافه کنید. حالا ترکیب تخممرغ و شیر را به ماهیتابه اضافه کنید و به مرحله بعد بروید.
برای تهیه این غذای فانتزی و جذاب روی لینک رسپی فریتاتای برنج و لوبیا کلیک کنید.
۵- کوکو سیبزمینی با هویج
کوکو سیبزمینی یکی از غذاهای ساده و خوشمزهای است که میتوانید به روشهای مختلفی برای ناهار امروزتان تهیه کنید. یکی از روشهای جالب برای تهیه کوکو سیبزمینی، ترکیب آن با هویج است.
“““html
مراحل تهیه کوکو سیب زمینی با هویج
مراحل تهیه کوکو سیبزمینی با هویج به این شکل است:
- اول از همه، سیبزمینی و هویج را با کمی آب و یک قاشق چایخوری نمک در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند.
- سپس سویا را در یک کاسه بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید تا نرم شود.
- بعد از پخت سیبزمینی، پوست آن را کنده و سیبزمینیها را در یک ظرف مناسب با گوشتکوب له کنید تا به شکل نرم و یکنواخت در بیاید.
- در این زمان هویج و کدو سبز را پوست کنده و رنده کنید. سپس آب اضافی آنها را کامل بگیرید و به کاسه سیبزمینی اضافه کنید.
- پس از اینکه سویا نرم شد، آب اضافی را خارج کنید و آن را با تخممرغ، مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و آویشن مخلوط کنید. سپس این ترکیب را به مواد کوکو اضافه کرده و همه را خوب مخلوط کنید.
برای ادامه دستور پخت این غذای ساده و خوشمزه، لطفاً روی لینک رسپی کوکو سیب زمینی با هویج کلیک کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، فهرستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده ناهار را به شما ارائه دادیم. پیشنهاد میکنیم حتماً این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذاییتان قرار دهید و از طعم بینظیر آنها لذت ببرید.