رسپی

امروز ناهار چی درست کنم؟ (یکشنبه ۳۰ اردیبهشت)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

امروز برای ناهار چی بپزم؟ چه غذایی درست کنم که تکراری نباشه؟ این سوالی هست که همه، چه دانشجو باشید، چه خانه‌دار یا شاغل، همیشه از خودشان می‌پرسند. کسانی که به آشپزی علاقه دارند می‌خواهند غذایی خوشمزه و متفاوت برای خود و خانواده‌شان تهیه کنند.

به همین دلیل امروز، در سی‌امین روز اردیبهشت ۱۴۰۳، در این مطلب از رضیم بلاگ به شما ۵ غذای متنوع و خوشمزه معرفی می‌کنیم تا با توجه به سلیقه‌تان یکی از آن‌ها را برای ناهار امروز تهیه کنید.

معرفی ۵ غذا برای ناهار امروز شما

در ادامه می‌توانید با غذاهای متنوع برای ناهار و دستور تهیه آن‌ها آشنا شوید. با ما همراه باشید.

۱- مرغ لواشکی

مرغ لواشکی یکی از خوشمزه‌ترین و متفاوت‌ترین روش‌های تهیه مرغ در شمال ایران است. برای تهیه این غذا از رب انار و لواشک استفاده می‌شود. طعم این مرغ به قدری دلچسب است که اگر یک بار آن را امتحان کنید، همیشه به همین روش خواهید پخت.

مراحل تهیه مرغ لواشکی

مراحل تهیه مرغ لواشکی به این صورت است:

  1. ابتدا یک پیاز را بشویید و پس از پوست گرفتن، آن را به صورت خلالی یا نگینی خرد کنید. سپس مقداری روغن در ماهیتابه ریخته و روی حرارت قرار دهید. حالا پیازها را در روغن بریزید و چند دقیقه سرخ کنید تا طلایی و خوشرنگ شوند.
  2. وقتی که پیاز سرخ شد، حدود نصف استکان آب به آن اضافه کنید و دوباره کمی تفت دهید. صبر کنید تا آب پیاز تبخیر شود، سپس دوباره کمی آب اضافه کنید. این کار باعث می‌شود پیازها کاراملی و رنگی شوند.
  3. در این مرحله، تکه‌های مرغ را به ماهیتابه اضافه کنید و کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران به آن اضافه کنید تا مزه‌دار شوند. حدود نیم ساعت صبر کنید تا هر دو طرف مرغ‌ها در روغن سرخ شده و رنگشان طلایی شود.
  4. چند تکه لواشک و کمی آلو به مرغ‌ها اضافه کنید و همه مواد را کمی هم بزنید و برای چند دقیقه سرخ کنید. سپس رب انار و رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید.
  5. رب‌ها را برای حدود ۲ دقیقه در روغن تفت دهید تا بوی خامی آن‌ها گرفته شود، سپس می‌توانید آب نارنج یا آب لیمو ترش تازه را اضافه کنید. اگر می‌خواهید خورشت کمی ملس شود، می‌توانید در این مرحله کمی شکر هم اضافه کنید.

برای ادامه دستور تهیه این غذای لذیذ، روی لینک رسپی مرغ لواشکی کلیک کنید.

۲- ته چین گوشت و هویج

ته‌چین یکی از غذاهای مجلسی با تنوع بسیار بالا است. ته‌چین گوشت و هویج هم یکی از انواع خوشمزه و متفاوت آن است که شاید نامش را تا به حال نشنیده باشید.

این ته‌چین با گوشت چرخ‌کرده یا تکه‌ای گوسفند، برنج، محلول زعفران، هویج، ماست، زرده تخم‌مرغ و… تهیه می‌شود و پیشنهاد بسیار خوبی برای ناهار است.

رسپی ته چین گوشت و هویج

مراحل تهیه ته چین گوشت و هویج

مراحل تهیه ته چین گوشت و هویج به این صورت است:

  1. پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به صورت خلالی یا نگینی خرد کنید.
  2. گوشت را بشویید و در قابلمه‌ای مناسب قرار دهید. پیازهای خرد شده و یکی از هویج‌ها را که پوست کنده‌اید، به استخوان‌ها برش زده و به قابلمه اضافه کنید.
  3. برگ‌بو، چوب دارچین و زردچوبه را به قابلمه بیفزایید. قابلمه را روی حرارت بگذارید و آب جوش را به آن اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا محتویات جلسه به نقطه جوش برسند. سپس درب قابلمه را بزنید و حرارت را کم کنید. اجازه دهید گوشت برای ۴۰-۶۰ دقیقه بپزد.
  4. در یک تابه کوچک کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. رب گوجه‌فرنگی را در تابه بریزید و کمی تفت دهید تا رنگش عوض شود. سپس آن را به محتویات قابلمه اضافه کنید و همه چیز را خوب هم بزنید.
  5. حالا گوشت را از قابلمه خارج کرده و استخوان‌هایش را جدا کنید. با دو چنگال گوشت را ریش‌ریش کنید.
  6. “““html

    حال با مقداری نمک و فلفل سیاه چاشنی گوشت را تنظیم کنید.

برای ادامه رسپی این غذای مجلسی و همه پسند روی لینک رسپی ته چین گوشت و هویج کلیک کنید.

امروز ناهار چی درست کنم؟ (یکشنبه ۳۰ اردیبهشت)

۳- چلو خورشت قیمه بادمجان

چلو خورشت قیمه بادمجان یکی دیگر از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در اکثر مهمانی‌ها سرو می‌شود. این غذا با خورشت قیمه شباهت دارد و مواد اصلی آن بادمجان، گوشت و لپه است که با پلو میل می‌شود.

همچنین چلو خورشت قیمه بادمجان را می‌توان با مرغ هم درست کرد. این غذای خوشمزه به دلیل وجود بادمجان، سرشار از آهن است و به رفع کم‌خونی کمک می‌کند.

رسپی خورشت قیمه بادمجان

مراحل تهیه چلو خورشت قیمه بادمجان

برای تهیه چلو خورشت قیمه بادمجان مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. ابتدا لپه را از چند ساعت قبل در آب ولرم خیس کنید. زمان خیس کردن بسته به نوع حبوبات متفاوت است، ولی لپه به زمان زیادی نیاز ندارد.
  2. بادمجان‌ها را پوست کنده و به صورت ورقه‌ای برش دهید و آن‌ها را در آب نمک بخیسانید تا تلخی‌شان گرفته شود. یک کاسه روی بادمجان‌ها بگذارید تا به مدت ۱ ساعت در آب بمانند.
  3. سپس ۲ عدد پیاز بزرگ را خرد کرده و در تابه تفت دهید تا طلایی شوند. بعد گوشت قیمه‌ای را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
  4. حرارت باید ملایم رو به بالا باشد تا گوشت سرخ شود و آب نیندازد. بهتر است از یک یا دو تکه گوشت خورشتی استخوان‌دار هم استفاده کنید تا خورشت خوشمزه‌تر شود.

برای ادامه رسپی این غذای لذیذ و پرطرفدار روی لینک رسپی چلو خورشت قیمه بادمجان کلیک کنید.

۴- کوکو سبزی با زرشک و گردو

کوکو سبزی یکی از غذاهای مقوی، خوشمزه و سالم است که به راحتی آماده می‌شود و می‌توانید آن را در وعده ناهار با برنج یا نان بخورید.

در تهیه کوکو سبزی، همان‌طور که از نامش مشخص است، از سبزی‌های معطر و خوشبو استفاده می‌شود. چند سبزی مشخص مانند تره، گشنیز، جعفری و شوید در این غذا به کار می‌رود و می‌توانید برحسب محل زندگی‌تان، سبزی‌های محلی هم اضافه کنید.

مراحل تهیه کوکو سبزی با زرشک و گردو

مراحل تهیه کوکو سبزی با زرشک و گردو

برای تهیه کوکو سبزی با زرشک و گردو مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. ابتدا سبزیجات را خوب با آب بشویید و بگذارید تا خشک شوند. سپس آن‌ها را به اندازه کوچک خرد کنید. می‌توانید از سبزی کوکو آماده هم استفاده کنید.
  2. سبزی را در تابه ریخته و با مقدار کمی روغن تفت دهید تا آب آن تبخیر شود. سپس آن را از تابه خارج کرده و بگذارید تا خنک شود. فقط باید آب سبزی بخار شود و از سرخ کردن بیش از حد خودداری کنید تا رنگ سبزی تیره نشود.
  3. در ظرفی مناسب، تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و خوب هم بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند.
  4. سپس به تخم‌مرغ‌ها نمک، زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کرده و دوباره هم بزنید.

برای ادامه رسپی این غذای ساده و لذیذ روی لینک رسپی کوکو سبزی با زرشک و گردو کلیک کنید.

۵- سالاد ماکارونی با سیب زمینی

سالاد ماکارونی با سیب زمینی، یک سالاد خوشمزه و محبوب است که به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی در وعده ناهار می‌توانید آن را سرو کنید. شما می‌توانید این سالاد را از مواد ساده‌ای همچون سیب زمینی، تخم‌مرغ، ماکارونی فرمی، ژامبون و… تهیه و نوش جان کنید.

“““html
مراحل تهیه سالاد ماکارونی با سیب زمینی

مراحل تهیه سالاد ماکارونی با سیب زمینی

مراحل تهیه سالاد ماکارونی با سیب زمینی به صورت زیر است:

  1. اول از همه، سیب زمینی‌ها را پوست کنده و به شکل مکعب‌های متوسط خرد کنید. سپس خیارشورها و ژامبون را به صورت ریز خرد کرده و کنار بگذارید. اگر دوست داشتید، می‌توانید به جای ژامبون از مرغ استفاده کنید.
  2. پس از خرد کردن سیب زمینی‌ها، آن‌ها را با آب، کره و نمک در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند. توجه کنید که سیب زمینی‌ها نباید خیلی بپزند چون له می‌شوند.
  3. سپس، تخم مرغ‌ها را با کمی آب بپزید. بعد از پخته شدن آن‌ها را پوست کنده و سفیده‌هایشان را ریز خرد کنید و زرده‌ها را جدا نگه دارید.
  4. در این مرحله، هویج‌ها را بشویید و پوست بکنید. سپس آن‌ها را به شکل مکعبی خرد کرده و با کمی آب بپزید. همچنین، نخود فرنگی‌ها را بشویید و با مقداری آب، نمک و کره بپزید.
  5. برای پخت ماکارونی، در یک قابلمه به اندازه کافی آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. بعد از جوش آمدن آب، ماکارونی‌ها را به آن اضافه کنید تا نرم شوند. در نهایت، ماکارونی‌ها را آبکش کرده و با آب سرد بشویید.

برای ادامه رسپی این غذای راحت و خوشمزه، روی لینک رسپی سالاد ماکارونی با سیب زمینی کلیک کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، فهرستی از غذاهای خوشمزه برای وعده ناهار به شما ارائه داده‌ایم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این غذاهای خوش‌عطر را در برنامه غذایی‌تان بگنجانید و از طعم فوق‌العاده آن‌ها لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا