رسپی

امشب شام چی درست کنم؟ (جمعه ۷ اردیبهشت)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

امشب چه غذایی درست کنم؟ چه چیزی بپزم که تازگی داشته باشد؟ آیا نونی باشد یا رژیمی؟ یکی از مسائلی که خیلی از مردم با آن روبرو هستند، چه در خانه، چه در محل کار یا دانشگاه، این است که چه غذایی خوشمزه و سالم برای شام تهیه کنند.

به همین دلیل، در تاریخ هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، در این مطلب از رضیم بلاگ پنج غذای متنوع و خوشمزه را به شما معرفی می‌کنیم تا بر اساس سلیقه‌تان یکی از آن‌ها را برای شام امشب‌تان درست کنید و در کنار عزیزانتان میل کنید.

معرفی پنج غذا برای شام امشب شما

در ادامه می‌توانید با غذاهای مختلف برای شام به همراه دستور تهیه آن‌ها آشنا شوید. با ما همراه باشید.

۱- خوراک مرغ و قارچ

خوراک مرغ و قارچ، یک نوع سینه مرغ شکم‌پر است که به راحتی و با مواد اولیه‌ای مثل سینه مرغ، پیاز، شیر یا آب مرغ، کره، قارچ، خامه و پنیر پیتزا آماده می‌شود و می‌توانید آن را به سرعت برای شام درست کنید.

مراحل تهیه خوراک مرغ و قارچ

مراحل تهیه این خوراک به شرح زیر است:

  1. ابتدا پیاز را خرد کرده و در تابه با کمی روغن تفت دهید. سپس قارچ را برش داده و همراه سیر به پیاز اضافه کنید تا کمی سرخ شود. بعد از آن، از روی حرارت بردارید و قارچ را با جعفری و پنیر مخلوط کنید.
  2. سپس سینه‌های مرغ را برش دهید تا به شکل جیب در بیاید. اگر از قسمت ضخیم‌تر مرغ برش بزنید، مواد بهتر داخل آن قرار می‌گیرد. تمام سطوح سینه مرغ را با نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا مزه‌دار کنید.
  3. در این مرحله، ترکیب قارچ و پنیر را به عنوان مواد میانی داخل برش‌های سینه مرغ قرار داده و روی آن‌ها پنیر پیتزا بریزید.

برای ادامه دستور این غذای جذاب و راحت، روی لینک رسپی خوراک مرغ و قارچ کلیک کنید.

۲- پیتزا گوشت و قارچ

پیتزا گوشت و قارچ یکی از محبوب‌ترین نوع فست فودهاست که ریشه ایتالیایی دارد و به راحتی در مدت زمان کم آماده می‌شود و می‌توانید در وعده شام آن را میل کنید.

مراحل تهیه پیتزا گوشت و قارچ

مراحل تهیه پیتزا گوشت و قارچ

مراحل تهیه این پیتزا به صورت زیر است:

  1. ابتدا پیاز و سیر را خرد کرده و در تابه همراه با گوشت چرخ کرده و ادویه تفت دهید. در انتهای پخت، دو قاشق رب و نمک را اضافه کنید.
  2. حال روی خمیر پیتزا که از قبل تهیه کرده‌اید مقدار کمی سس بریزید و آن را به خوبی پخش کنید. سپس یک لایه پنیر پیتزای رنده شده روی خمیر بریزید.
  3. حالا لایه بعدی را با گوشت تفت داده شده پر کنید و کمی پنیر دیگر روی آن بریزید.

برای ادامه دستور این غذای محبوب بین‌المللی، روی لینک رسپی پیتزا گوشت و قارچ کلیک کنید.

۳- خوراک لوبیا سبز (راگو)

خوراک لوبیا سبز یکی از غذاهای مغذی و خوشمزه است که می‌توانید هم به صورت گیاهی تهیه کنید و هم با گوشت گوسفند یا مرغ. لوبیا سبز به خاطر خواص زیادی که دارد در غذاهای مختلف استفاده می‌شود.

این غذا نیاز به مواد زیادی ندارد و با کمی لوبیا سبز تازه، سیب‌زمینی و گوشت می‌توانید آن را درست کنید. به جای رب نیز می‌توانید از گوجه فرنگی تازه استفاده کنید. همچنین استفاده از سبزیجات مختلف در این خوراک، طعم آن را بهتر می‌کند.

خوراک لوبیا سبز (راگو) با گوشت تکه‌ای خورشتی

مراحل
“““html
امشب شام چی درست کنم؟ (جمعه ۷ اردیبهشت)

تهیه خوراک لوبیا سبز (راگو)

مراحل تهیه خوراک لوبیا سبز (راگو) با گوشت تکه‌ای خورشتی به شرح زیر است:

  1. در مرحله اول پیاز و سیرها را پوست بگیرید، بشویید و بر روی تخته آشپزخانه، آن‌ها را به صورت نگینی خرد کنید.
  2. یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید، در آن روغن بریزید و بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود. سپس سیر و پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و تفت بدهید. صبر کنید تا مقداری سیر و پیاز نرم شوند. در ادامه مقداری زردچوبه به قابلمه اضافه کنید و خوب مواد را مخلوط کنید تا به صورت یکدست با زردچوبه آغشته شوند و مواد را دوباره تفت دهید.
  3. سپس گوشت را آماده کنید. ابتدا گوشت را پاک کنید، بشویید و بر روی تخته آشپزخانه آن را به قطعات نسبتا بزرگ‌تر از گوشت خورشتی خرد کنید.
  4. گوشت خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و سرخ شود.
  5. بعد از سرخ شدن گوشت، ۳ پیمانه آب جوش را به قابلمه اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید با حرارت کم گوشت پخته شود.

برای ادامه رسپی این غذای مقوی و خوشمزه روی لینک رسپی خوراک لوبیا سبز (راگو) کلیک کنید.

۴- کوکو مرغ

کوکو مرغ یکی از غذاهای نونی است که دستتان در درست کردن و طعم‌دار کردن آن کاملا باز است. با ما همراه باشید تا یکی از جدیدترین مدل‌های کوکو مرغ با سیب زمینی، پنیر پیتزا و پودر سوخاری خانگی را یاد بگیرید. این مدل کوکو هم گزینه خوبی برای شام است و هم می‌توانید در مهمانی‌ها به عنوان یک غذای جدید آن را سرو کنید.

مراحل تهیه کوکو مرغ

مراحل تهیه کوکو مرغ

مراحل تهیه کوکو مرغ به شرح زیر است:

  1. ابتدا مرغ‌ها را با ادویه‌های دلخواهتان طعم دار کنید. (پیشنهاد ما فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و نمک است). مرغ‌ها را با مواد ماساژ بدهید (مرینیت کنید) تا طعم دار شود! بعد داخل روغن سرخ کنید تا تغییر رنگ بدهند.
  2. بعد از تغییر رنگ، ۶ قاشق غذاخوری زعفران و ۲ لیوان آب جوش را با نمک به مرغ‌ها اضافه کنید و در تابه را ببندید. اجازه دهید مرغ با حرارت تند مغز پخت شود.
  3. بعد از پخت، گوشت را از استخوان جدا کنید. استخوان‌ها را تمیز کنید و کنار بگذارید تا بعداً برای آغشته کردن کوکوها به پودر سوخاری از آنها استفاده کنید.
  4. حال گوشت‌ها را با کمک بلندر خرد کنید. اکنون مرغ خرد شده را به سیب زمینی پوره شده اضافه کنید و ۲۵۰ گرم پنیر پیتزا نیز به آنها بیفزایید.

برای ادامه رسپی این غذای راحت و لذیذ روی لینک رسپی کوکو مرغ کلیک کنید.

۵- سالاد سزار

سالاد سزار ایتالیایی که جزو غذاهای بین‌المللی به حساب می‌آید، یکی از سالادهای لذیذی است که در سرتاسر دنیا طرفداران زیادی دارد. این سالاد را می‌توان به عنوان پیش غذا، میان وعده یا به عنوان یک غذای سبک در وعده شام سرو کرد.

رسپی سالاد سزار پیچیدگی خاصی ندارد و اصلی‌ترین مواد تشکیل دهنده آن عبارتند از: مرغ (گریل یا سوخاری)، کاهو، نان تست، پنیر پارمزان و سس مخصوص سزار.

مراحل تهیه سالاد سزار

مراحل تهیه سالاد سزار

مراحل تهیه سالاد سزار به شرح زیر است:

  1. ابتدا زرده تخم‌مرغ را در کاسه‌ای هم بزنید و روی بخار کتری قرار دهید. چهار، پنج دقیقه مرتب هم بزنید تا کمی حرارت ببیند و داغ شود. سپس از روی حرارت بردارید و داخل مخلوط کن بریزید.
  2. در رسپی اصیل سس سالاد سزار، زرده تخم‌مرغ به کار می‌رود. به این صورت که زرده با سایر مواد که در ادامه اشاره می‌کنیم مخلوط می‌شود. اما چون اکثر افراد در استفاده از زرده‌ی تخم‌مرغ خام در غذا و سالاد مشکل دارند، می‌توانید زرده را بپزید یا به صورت بن ماری حرارت دهید.
  3. اکنون سس خردل، فلفل سیاه، سس ووسترشر یا سرکه بالزامیک را اضافه کنید. یک قاشق پنیر پارمزان را نیز به سایر مواد اضافه کنید.
  4. سپس ۳-۲ قاشق آب لیموی تازه و یک حبه سیر خرد شده را هم در مخلوط کن بریزید و مواد را مخلوط کنید. دو الی سه پالس که زدید، نوبت اضافه کردن روغن زیتون است.

برای ادامه رسپی این غذای سبک و همه پسند روی لینک رسپی سالاد سزار کلیک کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم لیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده شام را در اختیارتان قرار دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این غذاهای خوش‌عطر و خوشمزه را در برنامه‌ غذایی‌تان جای دهید و از طعم‌های بی‌نظیر آنها نهایت لذت را ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا