رسپی

امشب شام چی درست کنم؟ (دوشنبه ۳۱ اردیبهشت)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

امشب چی درست کنم؟ برای شام چی بپزم که تکراری نباشه؟ نونی یا رژیمی؟ یکی از بزرگ‌ترین نگرانی‌های خیلی از افراد، چه خانه‌دار، چه شاغل یا دانشجو، اینه که غذای خوشمزه و سالمی برای شام پیدا کنن و بپزن.

برای همین، ما، در سی‌و یکمین روز اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، توی این مطلب از رضیم بلاگ پنج غذای متنوع و خوشمزه رو بهتون معرفی می‌کنیم تا با توجه به سلیقه‌تون یکیش رو برای شام امشب‌تون تهیه کنید و در کنار عزیزانتون میل کنید.

معرفی ۵ غذا برای شام امشب شما

در ادامه می‌تونید با غذاهای متنوع برای شام و دستور پختشون آشنا بشید. با ما همراه باشید.

۱- مرغ برشته مجلسی

مرغ برشته یکی از غذاهای معروف بین‌المللیه که تو ایران هم طرفدارای زیادی داره. با رعایت چند نکته ساده می‌تونید یک مرغ برشته خوشمزه و مجلسی برای شام امشب‌تون به راحتی در منزل تهیه کنید.

مراحل تهیه مرغ برشته

مراحل تهیه مرغ برشته مجلسی به شکل زیره:

  1. مرغی که استفاده می‌کنیم باید درسته باشه. داخل شکم مرغ رو تمیز می‌کنیم و می‌شوریم. بعد می‌گذاریم کاملاً خشک بشه. سپس تمام قسمت‌های مرغ رو با نمک ماساژ داده و می‌تونید چند ساعت در آب نمک بخوابونید. این کار باعث می‌شه مرغ خوشمزه و ترد بشه.
  2. یک پیاز بزرگ رو خلالی خرد کرده و به همراه نصف فلفل دلمه‌ای بزرگ و ادویه‌ها مثل رزماری، پاپریکا، فلفل سیاه و نمک بهش اضافه می‌کنیم، سپس دو عدد برگ بو هم داخل شکم مرغ قرار می‌دیم.
  3. مرغ رو در کیسه فریزر زیپ دار قرار می‌دیم و به مدت هشت ساعت در یخچال می‌گذاریم تا خوب مزه دار بشه.
  4. بعد از این زمان، مرغ رو از یخچال بیرون میاریم، محتویات شکمش رو خالی می‌کنیم و با کمک یک برس رویه رو زعفران می‌مالیم و دوباره به مدت نیم ساعت در یخچال می‌گذاریم.

برای ادامه دستور پخت این غذای مخصوص و مجلسی، روی لینک رسپی مرغ برشته مجلسی کلیک کنید.

۲- شوید پلو با تن ماهی

شوید پلو با تن ماهی همیشه یکی از غذاهای محبوب ایرانی بوده و به خصوص در عید و شروع سال نو طبخ می‌شه. بنابراین این غذا همیشه برای ما یادآور روزهای خوب و زیباست.

اما باید بگم که اگر بخواهید این غذا رو به صورت کاملاً ارگانیک درست کنید، ممکنه با مشکلات زیادی روبه‌رو بشید. اینجا هست که خدا رو برای وجود کنسروهای آماده شکر کنید! کنسرو تن ماهی در کنار شوید پلو یک وعده خیلی خوشمزه می‌سازه.

مراحل تهیه شوید پلو با تن ماهی

مراحل تهیه شوید پلو با تن ماهی

مراحل تهیه شوید پلو با تن ماهی به شکل زیره:

  1. در ابتدا برنج رو توی یک کاسه با اندازه مناسب می‌ریزیم و خوب می‌شوریم. بعد از شست و شو، کاسه رو تا نصفه پر از آب می‌کنیم و یک قاشق چای‌خوری نمک به برنج اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دیم برنج به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه خیس بخوره.
  2. یادتون باشه که کنسروها حتماً باید جوشانده بشن. کنسرو تن ماهی به طور میانگین به ۲۰ دقیقه زمان برای جوشیدن نیاز داره تا خیالتون راحت باشه.
  3. در مرحله سوم پیاز رو پوست می‌گیریم و به صورت نگینی و ریز خرد می‌کنیم. سپس ماهیتابه رو روی شعله می‌گذاریم و در آن روغن می‌ریزیم.
  4. وقتی روغن داغ شد، پیازهای خرد شده رو درون ماهیتابه می‌ریزیم و تفت می‌دهیم تا سبک و شیشه‌ای بشن. بعد می‌تونیم تن ماهی رو به پیازها اضافه کنیم و خوب تفت بدیم تا سرخ بشه.

برای ادامه دستور این غذای ساده و مورد پسند همگی، روی لینک رسپی شوید پلو با تن ماهی کلیک کنید.

۳- نودل با سوسیس

نودل با سوسیس از جمله غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین‌المللیه که می‌توانید به راحتی و به سرعت در منزل تهیه کنید و برای شام امشب‌تون میل کنید. برای تهیه این غذا فقط به چند مواد اولیه ساده و در دسترس مثل نودل، سوسیس، قارچ، فلفل دلمه و…

“““html

امشب شام چی درست کنم؟ (دوشنبه ۳۱ اردیبهشت)

برای تهیه نودل با سوسیس به رب گوجه فرنگی، پیاز و… نیاز دارید.

رسپی نودل با سوسیس

مراحل تهیه نودل با سوسیس

مراحل تهیه نودل با سوسیس به شکل زیر است:

  1. اول، پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. مقداری روغن در تابه بریزید و پیازها را به آن اضافه کنید. تابه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا پیازها شفاف شوند.
  2. سوسیس را به اندازه‌های دلخواه خرد کرده و با کمی نمک، فلفل سیاه و پودر سیر به تابه اضافه کنید. سوسیس‌ها را با ادویه‌ها تفت دهید تا خوب سرخ شوند.
  3. سپس، فلفل دلمه‌ای و قارچ را خرد کنید و به تابه اضافه کنید. مواد را تفت دهید تا آب قارچ بخار شود. سپس، رب گوجه را اضافه کنید و دوباره تفت دهید.
  4. در این مرحله، سس فلفلی تند را به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا کمی سرخ شود.

برای ادامه رسپی این غذای لذیذ و محبوب، روی لینک رسپی نودل با سوسیس کلیک کنید.

۴- کتلت گوشت چرخ کرده

کتلت با گوشت چرخ‌کرده یکی از خوشمزه‌ترین غذاهاست که از کودکی با آن آشنا هستید. کتلت‌ها انواع مختلفی دارند که شامل کتلت با سبزیجات، گوشت، مرغ و ماهی می‌شود.

مواد اصلی کتلت‌ها شامل تخم‌مرغ، سیب‌زمینی و پیاز است که با هم میکس می‌شوند. می‌توانید این غذا را با نان، گوجه‌فرنگی، خیارشور و سبزی سرو کنید.

رسپی کتلت گوشت چرخ کرده

مراحل تهیه کتلت گوشت چرخ کرده

مراحل تهیه کتلت به شکل زیر است:

  1. ابتدا سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده و رنده کنید. سپس، پیاز را رنده کرده و آب آن را گرفته و به سیب‌زمینی‌ها اضافه کنید. (اگر پیاز آب داشته باشد، کتلت منسجم نمی‌شود، پس مراقب باشید).
  2. گوشت چرخ‌کرده را به سیب‌زمینی‌های رنده شده اضافه کنید. تخم‌مرغ‌ها را نیز اضافه کنید.
  3. نمک، فلفل و زردچوبه را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا ادویه‌ها خوب به خورد مواد بروند.
  4. مواد را با دست ورز دهید تا خوب مخلوط شوند. سپس آن را به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

برای ادامه رسپی این غذای محبوب، روی لینک رسپی کتلت گوشت چرخ کرده کلیک کنید.

۵- سالاد سیب و کلم

سالاد سیب و کلم یکی از سالادهای خوشمزه است که می‌توانید آن را در کنار غذا یا به عنوان یک غذای سبک استفاده کنید. تهیه این سالاد بسیار آسان است و بهتر است همه مواد را به صورت خلالی نازک خرد کنید.

مراحل تهیه سالاد سیب و کلم

مراحل تهیه سالاد سیب و کلم

مراحل تهیه سالاد سیب و کلم به شکل زیر است:

  1. اول، کلم را در مخلوطی از آب نمک و کمی سرکه بریزید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر کنید تا کاملا تمیز شود. سپس، با چاقو کلم را به صورت نازک خرد کنید.
  2. هویج و سیب را بشویید. سیب و هویج را پوست کنده و رنده کنید. بهتر است هویج را رنده کرده و سیب را درشت‌تر رنده کنید.
  3. می‌توانید سیب را به صورت خلالی خرد کرده و به سالاد اضافه کنید. پیاز را نیز به صورت خلالی خرد کنید و به سایر مواد اضافه کنید.
  4. در یک ظرف کوچک، ماست، روغن زیتون، آب لیمو، سس مایونز، سرکه انگور، عسل، شکر و نمک را مخلوط کرده و خوب هم بزنید. می‌توانید مقدار نمک و شکر را بچشید و در صورت نیاز تنظیم کنید.

برای ادامه رسپی این سالاد سریع و راحت، روی لینک رسپی سالاد سیب و کلم کلیک کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، لیستی متنوع از غذاهای مناسب برای شام را ارائه دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این غذاها را امتحان کنید و از طعم‌های بی‌نظیر آن‌ها لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا