امشب شام چی درست کنم؟ (سه شنبه ۱۱ اردیبهشت)

“`html
امشب برای شام چی درست کنم؟ چطور غذایی درست کنم که تکراری نباشه؟ غذایی نونی بخورم یا رژیمی؟ یکی از نگرانیهای زیادی که خیلیها دارند، چهطور میتونند یک غذای خوشمزه و سالم برای شام آماده کنند. این موضوع برای خانمهای خانهدار، شاغلها و حتی دانشجوها مهم است.
به همین خاطر، امروز یازدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در رضیم بلاگ به شما ۵ نوع غذای خوشمزه و متنوع معرفی میکنیم تا با توجه به سلیقهتان یکی از آنها را برای شام امشب تهیه کرده و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.
معرفی ۵ غذا برای شام امشب شما
ادامه مطلب شامل غذاهای متنوع برای شام و رسپی آنهاست. با ما همراه باشید.
۱- ته چین شوید باقالی با مرغ
ته چین شوید باقالی با مرغ یک نوع ته چین خوشمزه و متفاوت از غذاهای ایرانی است که در آن باقلا، شوید و مرغ به کار رفته. طعم این ته چین بیشتر شبیه باقالی پلو با مرغ است، ولی ظاهری زیباتر و شیکتر دارد.
روش تهیه این ته چین شباهت زیادی به دیگر ته چینها دارد، اما با رعایت چند نکته مهم میتوانید غذایی خاص و خوشمزه درست کنید.
مراحل تهیه ته چین شوید باقالی با مرغ
مراحل تهیه این غذای خوشمزه به شرح زیر است:
- در ابتدا، برنج را بشویید و با آب و ۱ قاشق نمک در یک ظرف بریزید و بگذارید ۱ تا ۲ ساعت در آب بماند.
- سینه مرغ را با کمی آب، نمک و زردچوبه در قابلمه بگذارید و روی حرارت متوسط قرار دهید. بگذارید مرغ برای ۴۵ دقیقه بپزد.
- باقلاها را بشویید و در یک قابلمه جداگانه بگذارید. قابلمه را تا نیمه پر از آب کنید و بگذارید برای ۴۵ دقیقه بپزد. در این حین، حتماً کف روی باقلاها را بگیرید.
- پیاز را بشویید و پوست بکنید. آن را خلالی خرد کنید. مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و آن را گرم کنید.
- سپس پیازها را در روغن سرخ کنید تا طلایی و خوشرنگ شوند. پیاز داغ را در یک ظرف بریزید و برای تهیه ته چین کنار بگذارید.
برای ادامه رسپی این غذای محبوب و خوشمزه روی لینک رسپی ته چین شوید باقالی با مرغ کلیک کنید.
۲- شنیسل مرغ
شنیسل مرغ یک غذای خوشمزه و بینالمللی است که طرفداران زیادی دارد. شما میتوانید به سادگی با چند ماده اولیه مثل سینه مرغ، تخممرغ، آرد سوخاری و روغن زیتون آن را در خانه تهیه کنید.
شنیسل مرغ به صورت ورقهای نازک تهیه میشود و میتوانید آن را در روغن سرخ کنید یا بهعنوان یک غذای رژیمی در فر بپزید.
مراحل تهیه شنیسل مرغ
مراحل تهیه شنیسل مرغ به این صورت است:
- اگر از سینه مرغ استفاده کنید، آن را بدون استخوان کنید و به صورت سهلایه یا دو لایه برش بزنید.
- روی صفحه کار یک نایلون فریزر قرار دهید و تکههای مرغ را روی آن بگذارید، سپس یک نایلون دیگر روی مرغها بگذارید و با بیفتک کوب کمی بکوبید تا له نشود.
- برای مزهدار کردن مرغ میتوانید از ادویههای دلخواه استفاده کنید. ابتدا تمام سطح مرغ را با روغن زیتون چرب کنید.
- سپس ادویهها مانند پودر سیر، پاپریکا یا زنجبیل را روی مرغ بپاشید و با دست خوب ماساژ دهید تا جذب شود.
برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه و فانتزی روی لینک طرز تهیه شنیسل مرغ کلیک کنید.
۳- موجور
اگر به دنبال یک غذای…
“““html
اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و جدید برای تنوع در برنامه غذایی خود هستید، موجور را امتحان کنید! موجور یک غذای ترکی ساده و خوشمزه است که با استفاده از مواد اولیهای که به راحتی در دسترس هستند تهیه میشود، مثل سیبزمینی، پیاز، پنیر پیتزا، آرد سفید و فلفل قرمز.
مراحل تهیه موجور
مراحل تهیه موجور ترکیهای به این صورت است:
- اول از همه، پیاز و سیبزمینیها را خوب بشویید و پوست آنها را بکنید. سپس آنها را رنده کرده و در یک کاسه بریزید.
- سیبزمینی و پیاز رندهشده را با آرد سفید، روغن زیتون، فلفل سیاه و پاپریکا مخلوط کنید. حالا مواد را خوب ورز دهید تا با هم مخلوط شوند.
- حالا قالبی که میخواهید استفاده کنید را انتخاب کنید. یک کیسه فریزر درون قالب بگذارید و مقداری از مواد را درون آن بریزید. با پشت قاشق، مواد را صاف و یکدست کنید.
- بعد، کمی پنیر پیتزا روی مواد بریزید و با پشت قاشق فشار دهید تا پنیر به مواد بچسبد. سپس دوباره مقداری از مواد را روی پنیر بریزید و با قاشق فشار دهید تا دو لایه به هم بچسبند.
برای ادامه دستور تهیه این غذای جدید و خوشمزه، روی لینک رسپی موجور ترکیهای کلیک کنید.
۴- سیب زمینی نودلی
سیبزمینی نودلی یکی از شیوههای خوشمزه و جذاب تهیه فینگر فود است که میتوانید به روشهای مختلف درست کنید. ترکیب سیبزمینی نودلی شامل مواد کوکو سیبزمینی و نودل است و ظاهری متفاوت دارد. این غذا را میتوانید به عنوان فینگر فود در وعده شام یا به عنوان یک میانوعده سالم و خوشمزه میل کنید.
مراحل تهیه سیب زمینی نودلی
برای تهیه سیبزمینی نودلی، مراحل زیر را دنبال کنید:
- ابتدا سیبزمینیها را خوب بشویید و در یک قابلمه مناسب بگذارید. کمی آب اضافه کنید تا حدود یک بند انگشت روی سیبزمینیها را بپوشاند.
- قابلمه را روی حرارت قرار دهید و حرارت را زیاد کنید تا آب بجوشد. درب قابلمه را ببندید و ۲۵-۳۰ دقیقه صبر کنید تا سیبزمینیها بپزند و نرم شوند.
- سیبزمینیهای پخته را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شوند.
- بعد از خنک شدن، پوست سیبزمینیها را بکنید و با یک چنگال یا گوشتکوب، آنها را پوره کنید. (نکته: سیبزمینیها باید کاملاً خنک شوند تا بهتر پوره شوند.)
- پیاز خرد شده و جعفری ریز خرد شده را به پوره سیبزمینی اضافه کنید و کمی مخلوط کنید.
برای ادامه دستور تهیه این غذای متفاوت و خوشمزه، روی لینک رسپی سیب زمینی نودلی کلیک کنید.
۵- کوکوی کنگر با سیب زمینی
کوکوی کنگر یکی از انواع کوکوهای خوشمزه با طعمی خاص است که خواص زیادی نیز دارد. این کوکو به آسانی تهیه میشود و شما میتوانید آن را با مواد مختلفی مثل کنگر، سیبزمینی، مرغ و تخممرغ در مدت زمان کوتاهی آماده کنید.
مراحل تهیه کوکوی کنگر با سیب زمینی
برای تهیه کوکوی کنگر با سیب زمینی، مراحل زیر را دنبال کنید:
- ابتدا سیبزمینیهای شسته را در قابلمهای با مقداری آب بپزید تا کاملاً نرم شوند. پس از پخت، سیبزمینیها را کنار بگذارید.
- کنگرها را بشویید و در قابلمهای…
“““html
- مقداری آب مناسب بریزید و کنگرها را داخل قابلمه بگذارید. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید کاملاً بپزد.
- در این مرحله، تکههای مرغ (سینه یا ران) را همراه با مقداری آب در قابلمه قرار دهید و یک عدد پیاز و هویج را با کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کنید. بگذارید مرغها خوب بپزند.
- پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در یک تابه مناسب با کمی روغن تفت دهید تا پیازها سرخ و طلایی شوند.
-
در یک ظرف مناسب، مقداری زعفران را با کمی آب مخلوط کنید و بگذارید دم بکشد تا غلیظ شود.
برای ادامه این رسپی راحت و مقوی، لطفاً روی لینک رسپی کوکوی کنگر با سیبزمینی کلیک کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، لیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده شام را به شما معرفی کردیم. پیشنهاد میکنیم حتماً این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذایی خود قرار دهید و از طعم عالی آنها لذت ببرید.