امشب شام چی درست کنم؟ (سه شنبه ۲۵ اردیبهشت)

“`html
امشب برای شام چی بپزم؟ غذای جدیدی درست کنم یا رژیمی؟ یکی از بزرگترین چالشهای خیلی از ما، چه خانهدار، چه شاغل یا دانشجو، پیدا کردن ایدهای برای طبخ یک غذای خوشمزه و سالم برای شام است.
به همین خاطر، در تاریخ بیست و پنجم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، در مقاله امروز رضیم بلاگ پنج نوع غذای مختلف و لذیذ را به شما معرفی خواهیم کرد تا طبق سلیقهتان یکی از آنها را برای شام امشب درست کنید و کنار عزیزانتان میل کنید.
پنج غذا برای شام امشب شما
در ادامه میتوانید با غذاهای متنوع برای شام و طرز تهیه آنها آشنا شوید. با ما همراه باشید.
۱- بامیه پلو با گوشت قلقلی
بامیه از محبوبترین سبزیجات است که در هند به شکلهای مختلفی استفاده میشود و در ایران هم بیشتر به عنوان خورشت تهیه میشود. اگر به تجربه طعمهای جدید علاقه دارید، حتماً بامیه پلو با گوشت قلقلی را امتحان کنید.
این غذا طعم خیلی خوبی دارد و طرز تهیه آن هم بسیار آسان است. شما تنها به چند مواد ساده مثل بامیه، پیاز، گوشت چرخ کرده، برنج و … احتیاج دارید و میتوانید در کوتاهترین زمان آن را درست کنید.
طرز تهیه بامیه پلو با گوشت قلقلی
برای تهیه این غذا مراحل زیر را دنبال کنید:
- اول، بامیهها را بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافهشان برود. بهتر است از بامیههای کوچک استفاده کنید. با چاقو سر بامیهها را ببرید، فقط مواظب باشید بدنه آنها آسیب نبیند تا مایه لزج داخلشان خارج نشود و طعم غذا خراب نشود.
- سپس، در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی روغن کمی داغ شد، بامیهها را در تابه بریزید و چند دقیقه تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند و بوی خامیشان گرفته شود.
- اکنون رب گوجهفرنگی را به بامیهها اضافه کنید و ادامه دهید تا رب رنگ بگیرد و بوی خامیاش برود. در این مرحله، کمی آب لیمو ترش تازه هم بیفزایید. بامیهها را به هم بزنید و بعد از تفت دادن، آنها را از تابه خارج کنید.
- پیاز را بشویید و پوست بگیرید. با رنده یا میکسر آن را پوره کنید و در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. این مرحله خیلی مهم است چون روی همگن شدن قلقلیها تاثیر دارد.
- پیاز آب گرفته شده را داخل یک کاسه بریزید و گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و سپس به مراحل بعدی بروید.
برای ادامه طرز تهیه این غذای جدید و خوشمزه، روی لینک طرز تهیه بامیه پلو با گوشت قلقلی کلیک کنید.
۲- سوپ قارچ روسی
سوپها از غذاهای خوشمزه و پیشغذاهای پر طرفدار هستند که به خاطر تنوع طعم و روشهای پخت، خیلی محبوباند. بین سوپهای مختلف، سوپ قارچ روسی با طعم دلپذیر و بافت خامهای و غلیظش، میان مردم جایگاه خاصی دارد.
برای تهیه این سوپ خوشمزه فقط به چند ماده ساده مثل پیازچه، سیبزمینی، هویج، قارچ، کره یا روغن مایع و خامه نیاز دارید.
طرز تهیه سوپ قارچ روسی
برای تهیه سوپ قارچ روسی مراحل زیر را دنبال کنید:
- ابتدا، هویج، پیازچه و قارچ را آماده کنید. هویجها را بشویید و پوستشان را بکنید.
- سپس، با چاقو آنها را به صورت حلقهای برش دهید. قارچها را نیز شسته و به صورت ورقهای خرد کنید، تا در سوپ به خوبی پخته شوند. در نهایت، پیازچهها را ریز خرد کنید.
- پس از آماده کردن هویج، پیازچه و قارچ، باید آنها را تفت دهید. یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و مقداری روغن مایع یا کره داخل آن بریزید.
- سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود و…
“““html
- پس از گرم شدن روغن یا ذوب شدن کره، هویجها را به قابلمه اضافه کرده و تفت دهید تا کمی نرم شوند.
- بعد از نرم شدن هویجها، پیازچه و قارچهای خرد شده را هم به قابلمه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا همه مواد کاملاً نرم و پخته شوند.
- حالا نوبت به اضافه کردن آرد میرسد. آرد را به طور یکنواخت روی سبزیجات داخل قابلمه بریزید و شروع به تفت دادن کنید. در این حین مدام مواد را هم بزنید تا آرد گلوله نشود.
برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه روی لینک رسپی سوپ قارچ روسی کلیک کنید.
۳- اسنک مرغ
اسنکها از انواع غذاهای سریع و راحت هستند که در خانوادهها بسیار محبوباند. نکته جالب درباره اسنکها، تنوع بالای دستور تهیه آنهاست. اسنک مرغ یکی از این اسنکهای خوشمزه است که با موادی ساده مانند سینه مرغ، نان تست، قارچ، فلفل دلمهای و پیاز تهیه میشود و میتوانید آن را در ساندویچ ساز یا تابه درست کنید و نوش جان کنید.
مراحل تهیه اسنک مرغ
مراحل تهیه اسنک مرغ به صورت زیر است:
- اول یک عدد سینه مرغ بدون استخوان را به تکههای کوچک ببرید.
- سپس پیاز را به صورت ریز خرد کنید و در تابه با دو قاشق روغن تفت دهید تا کمی سبک و طلایی شود.
- حال تکههای مرغ را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ بدهند.
- اکنون نمک، فلفل سیاه و آویشن را به ترکیب اضافه کنید و بگذارید مرغها بپزند تا آب آنها کشیده شود. میتوانید از دیگر ادویههای دلخواه نیز استفاده کنید.
- قارچهای شسته شده و ورقهای خرد شده را هم به مواد اضافه کنید. حرارت را بالا ببرید تا قارچها پخته شوند چرا که حرارت بالا مانع آب انداختن قارچها میشود و از تیره شدن آنها جلوگیری میکند.
برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه روی لینک رسپی اسنک مرغ کلیک کنید.
۴- کیمچی
کیمچی یکی از غذاهای معروف کرهای است که در فرهنگ آنها ریشه دارد. مردم روستایی کره به طور سنتی در اواخر زمستان، کیمچی تهیه کرده و برای سال نگهداری میکنند. آنها از کیمچی به عنوان کنار غذاهای اصلی نیز استفاده میکنند.
شما هم میتوانید به سادگی و طی چند مرحله این غذای خوشمزه و اصیل را برای وعده شام یا به عنوان کنار غذا تهیه کنید و تجربه جدیدی برای خود و عزیزانتان ایجاد کنید.
مراحل تهیه کیمچی
مراحل تهیه کیمچی به صورت زیر است:
- اول، کاهوی چینی را به خوبی بشویید. برای این کار، برگهای کاهو را از هم جدا کرده و بشویید. سپس یک قابلمه یا ظرف مناسب انتخاب کنید و آن را پر آب کنید. ظرف باید به قدری بزرگ باشد که کاهوها در داخل آب غرق شوند.
- در این مرحله نمک را به مقدار کافی اضافه کنید. خودتان باید مقدار نمک را تعیین کنید. وقتی نمک را اضافه کردید، کمی روی کاهوها را فشار دهید تا آب را به خود بگیرند.
- اجازه دهید کاهوها ۳ تا ۴ ساعت خیس بخورند تا نرم و انعطافپذیر شوند. بعد از اینکه نرم شدند، آنها را از آب نمک خارج کرده و خلال کنید. سپس بگذارید خشک شوند.
- حالا باید بقیه سبزیجات لازم برای تهیه کیمچی را آماده کنید. پیازچهها را بشویید و به صورت حلقهای یا خلالی خرد کنید.
برای ادامه رسپی این غذای متفاوت و خوشمزه روی لینک رسپی کیمچی کلیک کنید.
۵- کوکوی برنج
کوکو یکی از غذاهای معروف ایرانی است که با مواد ساده و در دسترس درست میشود و معمولاً به عنوان یک وعده شام سبک در نظر گرفته میشود.
“““html
یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی، کوکوی برنج است که طعم عالی دارد و خیلی سریع با مواد سادهای مثل پیازچه، تخممرغ و برنج پخته شده آماده میشود.
مراحل تهیه کوکوی برنج
برای درست کردن کوکوی برنج، مراحل زیر را دنبال کنید:
- اول، سیبزمینی شسته شده را در یک قابلمه کوچک با کمی آب روی حرارت متوسط قرار دهید تا نیمپز شود.
- سپس برنج پخته شده را با چرخگوشت یا غذاساز له کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید.
- حال پیازچهها را تمیز کرده و بشویید. سپس آنها را به تکههای ریز خرد کنید و به برنج اضافه کنید.
- بعد از اینکه سیبزمینی پخته شد، بگذارید خنک شود. سپس آن را رنده کرده و به مواد داخل کاسه بیفزایید. تخممرغها را هم در کاسه جداگانه بشکنید و اگر سالم بودند، به مخلوط اضافه کنید.
برای ادامه دستور پخت این غذای ساده و خوشمزه، روی لینک رسپی کوکوی برنج کلیک کنید.
در این نوشته از مجله آشپزی رضیم، لیستی از غذاهای مناسب برای شام را معرفی کردیم. حتما این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذاییتان قرار دهید و از طعم عالی آنها لذت ببرید.