امشب شام چی درست کنم؟ (شنبه ۱۲ خرداد)

“`html
امشب برای شام چه غذایی درست کنم؟ چه غذایی بپزم که تکراری نباشد؟ آیا باید نانی باشد یا رژیمی؟ یکی از بزرگترین دغدغههای بیشتر افراد، چه خانهدار، چه شاغل یا دانشجو، این است که یک غذای خوشمزه و سالم برای شام تهیه کنند.
به همین خاطر، در دوازدهمین روز خرداد ماه ۱۴۰۳، ما در این مطلب از رضیم بلاگ پنج غذای متنوع و خوشمزه به شما معرفی میکنیم تا با توجه به سلیقهتان یکی از آنها را برای شام امشبتان درست کنید و با عزیزانتان نوش جان کنید.
معرفی ۵ غذا برای شام امشب شما
در ادامه با غذاهای متنوع برای شام و همچنین رسپیهای آنها آشنا میشوید. با ما همراه باشید.
۱- برنج سالسا
شما حتماً برنج قرمز رنگی را کنار برخی غذاها، به ویژه غذاهای دریایی یا تند، دیدهاید که طعم تندی دارد. این برنج، برنج سالسا است که یکی از غذاهای بینالمللی محسوب میشود و در کنار انواع غذاهای گوشتی و دریایی سرو میشود.
مراحل تهیه برنج سالسا
مراحل تهیه برنج سالسا، پلو تند مکزیکی، به شرح زیر است:
- برای تهیه سس سالسا، پیاز خرد شده را در تابه بریزید، سپس سس گوجهفرنگی و فلفل قرمز را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند. سس سالسا تند است ولی میتوانید میزان فلفل قرمز را بسته به سلیقهتان کم یا زیاد کنید.
- پس از اینکه سس سالسا آماده شد، آن را از روی حرارت بردارید. سپس در قابلمه کمی آب بریزید و بگذارید جوش بیاید. بعد برنج را اضافه کرده و نمک و روغن را اضافه کنید و بگذارید تا آب برنج خشک شود.
- زمانی که آب برنج تقریباً خشک شد، سس سالسا را اضافه کنید و برنج را هم بزنید تا سس به همه جای آن برسد.
برای ادامه رسپی این غذای بینالمللی ویژه و جذاب، روی لینک رسپی برنج سالسا کلیک کنید.
۲- کشمش پلو مازندرانی با مرغ
کشمشپلو یکی از غذاهای خیلی پرطرفدار و خوشمزه با طبع گرم است که در اکثر شهرها به روشهای مختلف تهیه میشود. کشمشپلو مازندرانی با مرغ درست میشود اما برخی آن را با انواع گوشتها هم میپزند. در گویش مازندرانی، به این غذا طام پلا یا ممیج پلا گفته میشود.
مراحل تهیه کشمش پلو مازندرانی با مرغ
مراحل تهیه کشمش پلو مازندرانی با مرغ زعفرانی به شرح زیر است:
- در مرحله اول، برنج را تمیز کنید و بشویید. سپس با مقداری آب و نمک آن را بخیسانید و به مرحله بعد بروید.
- حال به سراغ کشمشها بروید. آنها را تمیز کنید و بشویید. سپس کشمشهای تمیز شده را با کمی آب بخیسانید. میتوانید برای خوش طعمتر شدن کشمشها، آنها را در کمی گلاب بخیسانید.
- حالا مرغ را بپزید. در یک قابلمه مقداری آب بریزید و بر روی حرارت قرار دهید. منتظر باشید تا آب جوش بیاید.
- سپس تکههای مرغ شسته شده را به آب جوش اضافه کنید و ۵-۸ دقیقه بگذارید تا بپزند. با این کار بوی نا مطبوع مرغ گرفته میشود.
- بعد از این زمان حرارت را خاموش کرده و مرغها را شسته و در آبکش بگذارید تا آب اضافی آنها خارج شود. سپس مقداری محلول زعفران به مرغها بزنید و خوب ماساژ دهید تا مرغها طعمدار و طلایی شوند.
برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه و مخصوص، روی لینک رسپی کشمش پلو مازندرانی با مرغ کلیک کنید.
۳- سوپ قارچ روسی
سوپها از محبوبترین غذاها و پیشغذاها هستند که به دلیل تنوع طعم و روشهای پخت متفاوت، جایگاه خاصی دارند. در میان سوپهای خوشمزه، سوپ قارچ روسی با طعمی دلنشین و بافتی خامهای و غلیظ، بسیار معروف است.
برای تهیه این سوپ پرطرفدار تنها به چند ماده اولیه ساده مانند پیازچه، سیبزمینی، هویج، قارچ، کره یا روغن مایع و خامه نیاز دارید.
“““html
و… نیاز دارید.
مراحل تهیه سوپ قارچ روسی
مراحل تهیه سوپ قارچ روسی به صورت زیر است:
- برای پخت یک سوپ قارچ خوشمزه، باید در ابتدا هویج، پیازچه و قارچ را آماده کنید. برای این کار، هویجها را به خوبی بشویید و پوست آنها را بکنید.
- سپس با استفاده از چاقو، آنها را به شکل حلقهای برش دهید. بعد، قارچها را هم بشویید و به صورت ورقهای برش بزنید تا در سوپ به خوبی پخته شوند. در نهایت، پیازچهها را هم به شکل ریز خرد کنید.
- پس از آماده کردن هویج، پیازچه و قارچ، باید آنها را تفت دهید. یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و کمی روغن مایع یا کره داخل آن بریزید.
- سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود. بعد از داغ شدن روغن یا ذوب شدن کره، هویجها را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم شوند.
- بعد از اینکه هویجها نرم شدند، پیازچه و قارچهای خرد شده را هم به قابلمه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا همه مواد کاملاً نرم و پخته شوند.
- در این مرحله، نوبت به اضافه کردن آرد میرسد. آرد را به صورت یکنواخت روی سبزیجات در قابلمه بریزید و آنها را خوب هم بزنید تا آرد گوله نشود.
برای ادامه دستور تهیه این غذای محبوب و مجلسی، بر روی لینک رسپی سوپ قارچ روسی کلیک کنید.
۴- ساندویچ مرغ بندری
ساندویچ مرغ بندری یکی از ساندویچهای خوشمزه و محبوب است که به ویژه در شهرهای جنوبی ایران تهیه میشود. این غذا دستور تهیه سادهای دارد و با چند ماده اولیه ساده و در دسترس، مثل سینه مرغ، پیاز، فلفل دلمه، قارچ، پنیر گودا و… درست میشود.
مراحل تهیه ساندویچ مرغ بندری
مراحل تهیه ساندویچ مرغ بندری به روش جنوبی به صورت زیر است:
- ابتدا گوشت مرغ را به صورت باریک برش داده و در یک کاسه مناسب بریزید. سپس مقداری آب لیمو، روغن زیتون، سس خردل، فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک و پودر پاپریکا به آن اضافه کنید.
- در این مرحله، مواد را خوب مخلوط کنید تا مزهدار شوند. سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و در یخچال بگذارید تا یک ساعت استراحت کند. بعد از یک ساعت میتوانید کاسه گوشت را از یخچال بیرون بیاورید.
- یک تابه را روی حرارت قرار دهید و گوشت مرغ را تفت دهید تا کاملاً مزهدار شود.
- پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس پیاز را به همراه سس تند، فلفل قرمز، پودر سیر، زردچوبه، آویشن و فلفل سیاه به تابه گوشت مرغ اضافه کنید.
- بعد از اینکه مواد را تفت دادید، پوست گوجهفرنگی را بکنید و ریز خرد کنید. سپس گوجهها را همراه با فلفل دلمهای و قارچ خرد شده به مواد اضافه کرده و دوباره تفت دهید تا نرم شوند.
برای ادامه دستور تهیه این غذای خوشمزه و راحت، بر روی لینک رسپی ساندویچ مرغ بندری کلیک کنید.
۵- رول بادمجان با پنیر
رول بادمجان با پنیر یک غذای بسیار خوشمزه و ساده است که به خاطر طعم عالیاش این روزها محبوب شده است. این غذا دستور تهیه آسانی دارد و برای تهیه آن از چند ماده ساده و در دسترس استفاده میشود، که شامل بادمجان، پنیر و گردو همراه با سبزیجات و سیر است.
رول بادمجان با پنیر گزینهی عالی برای پذیرایی در مهمانیها و مراسمهاست و شما میتوانید به سادگی میزهای شام زیبایی را تدارک ببینید و در تهیه غذا تنوع ایجاد کنید.
“““html
مراحل تهیه رول بادمجان و پنیر
مراحل تهیه رول بادمجان و پنیر به شرح زیر است:
- اول از همه، بادمجانها را خوب بشویید. بعد آنها را به صورت ورقههای نازک برش دهید، به طوری که هر ورق حدود دو یا سه میلیمتر ضخامت داشته باشد. (نیازی به کندن پوست بادمجانها نیست)
- فقط دو طرف بادمجان را پوست بگیرید، یعنی پوست دو سمت جلو و عقب را بکنید و پوست چپ و راست را بگذارید و سپس بادمجانها را به ورقههای نازک برش دهید.
- حالا داخل تابه یا دستگاه گریل را کمی چرب کنید و بادمجانها را داخل آن جا دهید. وقتی یک طرف بادمجانها خوب سرخ شد، آنها را برگردانید و سمت دیگر را هم سرخ کنید.
- به همین شکل، همه برشهای بادمجان را سرخ یا گریل کنید. بعد از سرخ کردن، بادمجانها را کنار بگذارید و مواد داخل رول را آماده کنید.
- برای تهیه مواد داخل رول بادمجان، سیر را رنده کنید و گردوها را با یک چاقو یا گوشتکوب خرد کنید. جعفری را هم خرد کنید.
- یک کاسه مناسب بردارید و داخل آن پنیر خامهای بریزید و جعفری خرد شده را به آن اضافه کنید.
برای ادامه رسپی این غذای جدید و جذاب روی لینک رسپی رول بادمجان با پنیر کلیک کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم لیستی از غذاهای خوشمزه و مناسب برای شام را برای شما آماده کردیم. پیشنهاد میدهیم حتما این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذاییتان قرار دهید و از طعم عالی آنها لذت ببرید.