امشب شام چی درست کنم؟ (شنبه ۲۵ فروردین)

“`html
امشب برای شام چی درست کنم؟ چی بپزم که تکراری نباشه؟ نونی باشه یا رژیمی؟ یکی از بزرگترین دغدغههای خیلی از افراد، اعم از خانمهای خانهدار، کارمندان یا دانشجویان، پیدا کردن یک ایده برای پختن غذای خوشمزه و سالم برای شام است.
به همین خاطر ما در این مطلب، در بیست و پنجمین روز فروردین ماه ۱۴۰۳ در رضیم بلاگ پنج غذای متنوع و خوشمزه به شما معرفی میکنیم تا یکی از آنها را برای شام امشبتان انتخاب کنید و در کنار عزیزانتان میل کنید.
پیشنهاد ۵ غذا برای شام امشب شما
در ادامه با غذاهای متفاوت برای شام به همراه روش تهیه آنها آشنا میشوید. با ما همراه باشید.
۱- شامی رودباری
شامی رودباری یک غذای محلی خوشمزه با عطر و طعمی خاص است که حتماً از آن لذت خواهید برد.
این غذا با مواد مختلفی مانند گوشت چرخ کرده، سبزیهای محلی، گوجهفرنگی و… درست میشود و اگر سبزیهای محلی در دسترس ندارید، میتوانید از سبزیهای دیگر استفاده کنید.
مراحل تهیه شامی رودباری
مراحل تهیه شامی رودباری به این شکل است:
- ابتدا پیازها را با رنده ریز رنده کنید و آب آنها را خوب بگیرید. چون آب پیاز میتواند باعث شل شدن مواد شامی و خراب شدن آنها شود.
- حالا نوبت اضافه کردن سبزیجات معطر است. سبزیها را بشویید و ریز خرد کنید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.
- سپس نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مواد اضافه کنید و همه چیز را خوب مخلوط کنید.
- در این مرحله گوجهها را رنده کنید تا سس شامی آماده شود.
برای ادامه روال تهیه این غذای خوشمزه به لینک رسپی شامی رودباری مراجعه کنید.
۲- شوید پلو با تن ماهی
شوید پلو با تن ماهی از غذاهای محبوب ایرانی است و معمولاً در عید، یادآور روزهای خوب برای ماست.
اما برای تهیه این غذا به صورت کاملاً ارگانیک، ممکن است دردسرهای زیادی داشته باشید. در اینجا میتوان از کنسرو تن ماهی استفاده کرد که کار را آسانتر میکند، زیرا این کنسرو به خوبی همراه شوید پلو طعم خوبی خواهد داشت.
مراحل تهیه شوید پلو با تن ماهی
مراحل تهیه شوید پلو با تن ماهی به این صورت است:
- ابتدا برنج را در یک کاسه بشویید و سپس کاسه را نیمه پر از آب کنید و یک قاشق چایخوری نمک به برنج اضافه کنید. بگذارید برنج ۱۵ تا ۲۰ دقیقه خیس بخورد.
- مطمئن شوید که کنسروها حتماً جوشانده شوند. کنسرو تن ماهی معمولاً ۲۰ دقیقه نیاز به جوشیدن دارد.
- پیاز را پوست بگیرید و ریز خرد کنید. سپس ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید.
- وقتی روغن داغ شد، پیازها را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم و شیشهای شوند. حالا تن ماهی را اضافه کنید و خوب تفت بدهید.
برای ادامه روال این غذای ساده و خوشمزه به لینک رسپی شوید پلو با تن ماهی مراجعه کنید.
۳- دلمه مرغ با پنیر
این غذا یکی از لذیذترین گزینهها است که میتواند به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو شود.
“““html
غذای اصلی برای وعده شام، دلمه مرغ با پنیر است. این غذا میتواند گزینهای عالی برای کودکان و مادر خانواده باشد، زیرا بهراحتی و سریع درست میشود.
مراحل تهیه دلمه مرغ با پنیر
روش تهیه دلمه مرغ با پنیر به این صورت است:
- گوشت مرغ را روی یک تخته قرار دهید و با بیفتک کوب بکوبید تا باز شود. خیلی باید توجه کنید که گوشت خیلی نازک نشود. سینه مرغ بهترین گزینه است، اما اگر از ران مرغ استفاده کردید، استخوان آن را جدا کرده و سپس بکوبید.
- روی مرغهای نازک کمی نمک، فلفل و کره بمالید و بگذارید خوشطعم شود.
- در این مرحله، هویجها را به شکل نگینی ریز خرد کرده و بگذارید بپزد. بعد از اینکه پخته شد، کمی از آن را روی یکی از مرغهای نازک شده بریزید.
- سپس کمی پنیر چدار روی هویجها بریزید و شروع به رول کردن مرغ کنید. دقت کنید که رول کردن به گونهای باشد که مواد از آن بیرون نیفتد و شبیه دلمه کاملاً بسته شود.
برای ادامه روش تهیه این غذای خوشمزه و جذاب، روی لینک رسپی دلمه مرغ با پنیر کلیک کنید.
۴- سوپ مرغ و رشته فرنگی
سوپ مرغ یکی از سوپهای محبوب و بسیار خوشمزه است که به روشهای مختلفی تهیه میشود. این سوپ در دسته سوپهای بینالمللی قرار دارد.
سوپ مرغ با رشته فرنگی با مواد ساده و در دسترس در زمان کوتاهی آماده میشود. رشته فرنگی یا ورمیشل، رشتههای نازکی از جنس ماکارونی هستند که به سوپ شما جلوه خوبی میدهد.
مراحل تهیه سوپ مرغ و رشته فرنگی
روش تهیه سوپ مرغ و رشته فرنگی به این صورت است:
- ابتدا در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت بگذارید. منتظر بمانید تا آب جوش بیاید. سپس مرغ شسته شده را درون قابلمه بگذارید و به مدت ۷-۹ دقیقه بگذارید بپزد. این کار باعث میشود بوی نامطبوع مرغ از بین برود.
- پس از گذشت این زمان، مرغ را از آب جوش بیرون آورده و با کمی آب بشویید. سپس پیاز را بشویید و پوست بگیرید و آن را به صورت نگینی خرد کنید. در قابلمهای که میخواهید سوپ را بپزید، کمی روغن بریزید و قابلمه را روی حرارت بگذارید.
- اجازه دهید تا روغن کمی گرم شود، سپس پیازهای نگینی خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شوند.
- حالا گوجهفرنگیها را بشویید و در میکسر، غذاساز یا خردکن بریزید. چند پالس بزنید تا گوجهفرنگیها پوره و له شوند. پوره گوجه را کنار بگذارید و به مراحل بعدی بروید.
برای ادامه روش تهیه این غذای ساده و خوشمزه، روی لینک رسپی سوپ مرغ و رشته فرنگی کلیک کنید.
۵- سالاد بلغور و نخود
سالاد بلغور و نخود، یکی از سالادهای بسیار خوشمزه و جذاب است که با ترکیبات متنوعی تهیه میشود.
“““html
این سالاد بینالمللی در میز غذای شما نه تنها اشتهای شما را برای خوردن غذای اصلی افزایش میدهد؛ بلکه میز غذایتان را زیباتر میکند.
شما میتوانید سالاد بلغور و نخود را به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی برای شام میل کنید. این سالاد یک غذای کامل است؛ زیرا شامل پروتئین، فیبر و کربوهیدرات است و به راحتی تهیه میشود.
مراحل تهیه سالاد بلغور و نخود
مراحل تهیه سالاد بلغور و نخود به صورت زیر است:
- ابتدا نخود را تمیز کنید و با مقداری آب بخیسانید. خیساندن حبوبات قبل از پخت، زمان پخت را کاهش میدهد و مقدار زیادی از نفخ آنها را میگیرد. نخودها را چند ساعت قبل از سرو با کمی آب بخیسانید و در این مدت چند بار آب را عوض کنید.
- نخودهای خیساندهشده را با کمی آب در یک قابلمه مناسب بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید. منتظر بمانید تا نخودها خوب بپزند و آب قابلمه تبخیر شود.
- حالا بلغورها را تمیز کنید و بشویید. آنها را با مقداری آب بخیسانید و چند ساعت صبر کنید تا نرم شوند. پس از این مدت، بلغور را از آب خارج کنید و فشار دهید تا آب اضافیاش خارج شود.
- اکنون برگهای زرد و آسیبدیده کاهو را جدا کنید. کاهو را بشویید و با چاقو به قطعات متوسط برش بزنید. کاهوهای برش خورده را در یک ظرف مناسب قرار دهید. سپس نخود پخته و بلغور خیساندهشده را به آن اضافه کرده و به مرحله بعد بروید.
برای ادامه طرز تهیه این غذای سبک و مقوی روی لینک رسپی سالاد بلغور و نخود کلیک کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، لیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده شام را در اختیارتان قرار دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذاییتان بگنجانید و از طعم بینظیر آنها لذت ببرید.