امشب شام چی درست کنم؟ (شنبه ۲۹ اردیبهشت)

“`html
امشب برای شام چه غذایی درست کنم؟ چطور میتوانم غذایی خوشمزه و جدید بپزم؟ این سوالات از جمله دغدغههای رایج برای بسیاری از افراد، چه خانهدار، چه شاغل یا دانشجو، است. پیدا کردن ایده خوب برای یک وعده شام سالم و خوشمزه همیشه چالشبرانگیز بوده است.
در این راستا، در بیست و نهمین روز اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، در این مطلب از رضیم بلاگ، به شما ۵ غذای متنوع و خوشمزه پیشنهاد خواهیم داد تا با توجه به سلیقه خود یکی را برای شام امشب انتخاب کرده و با عزیزانتان نوش جان کنید.
معرفی ۵ غذا برای شام امشب شما
در ادامه میتوانید با غذاهای متنوع برای شام و طرز تهیه آنها آشنا شوید. با ما همراه باشید.
۱- ماکارونی با گوشت چرخ کرده قلقلی
همه ما بلدی که ماکارونی درست کنیم، اما گاهی یک دستور متفاوت میتواند یک تنوع خوب ایجاد کند! این دستور برای کسانی که برای اولین بار ماکارونی میپزند نیز عالی است. پس با ما همراه باشید تا یک رسپی ساده و خوشمزه برایتان توضیح دهیم.
مراحل تهیه ماکارونی
طرز تهیه ماکارونی با گوشت چرخ کرده قلقلی به این صورت است:
- پیاز و نصف سیرها را رنده کرده و آب اضافی آنها را با یک پارچه تمیز میگیریم. (به این صورت که پیازهای رنده شده را داخل پارچه میریزیم و بالای آن را جمع کرده و فشار میدهیم تا آب اضافی گرفته شود.)
- گوشت چرخ کرده را ورز داده و با مواد مخلوط میکنیم؛ سپس توپکهایی به اندازه گردوی درشت درست کرده و به مدت نیم ساعت در یخچال میگذاریم.
- پس از نیم ساعت، توپکهای گوشت را در روغن داغ سرخ میکنیم. دقت کنید که توپکها را بچرخانید تا همه طرفها خوب سرخ شوند.
-
همزمان، یک قابلمه آب روی حرارت میگذاریم تا بجوشد.
برای ادامه طرز تهیه این غذای خوشمزه روی لینک رسپی ماکارونی با گوشت چرخ کرده قلقلی کلیک کنید.
۲- ته چین اسفناج
ته چین اسفناج یکی از خوشمزهترین غذاهای ایرانی است که با مواد مختلف و اسفناج تهیه میشود. برخی از گوشت قرمز و مرغ استفاده میکنند و بعضیها نیز با اضافه کردن رب انار طعم بهتری به آن میبخشند.
مراحل تهیه ته چین اسفناج با مرغ
طرز تهیه ته چین اسفناج با مرغ به این صورت است:
- برای شروع، برنج را بشویید و چند بار آبکشی کنید تا آب آن کاملاً زلال شود. سپس آن را در یک ظرف ریخته و مقداری آب و کمی نمک به آن اضافه کنید. اجازه دهید برنج برای چند ساعت خیس بخورد.
- پیاز را بشویید و پوست آن را جدا کنید. سپس به صورت نگینی خرد کنید. مقداری روغن در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید.
- پیازها را در قابلمه ریخته و با روغن سرخ کنید. وقتی پیازها سبک شدند، میتوانید تکههای مرغ را همراه با برگ بو، رزماری و ادویههای دیگر به قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه با هم تفت دهید.
- مواد را برای چند دقیقه در روغن تفت دهید و بعد به اندازه ۳ لیوان فرانسوی دستهدار آب به قابلمه اضافه کنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید مرغها به آرامی بپزند.
- برگهای اسفناج را پاک کرده و با آب بشویید. سپس آنها را آبکش کنید. بعد اسفناج را خرد کرده و در یک قابلمه بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید.
- درپوش قابلمه را بگذارید و اجازه دهید اسفناجها برای چند دقیقه بخارپز شوند. به یاد داشته باشید که نباید اسفناجها را بیش از حد بپزید.
برای ادامه طرز تهیه این غذای مقوی و خوشمزه روی لینک رسپی ته چین اسفناج کلیک کنید.
۳- پیراشکی قالبی
پیراشکی گوشت یا مرغ یکی از غذاهای محبوب است که بسیاری آن را دوست دارند. یکی از چالشهای درست کردن پیراشکی برای اکثر افراد، شکل دادن به خمیر آن است. در اینجا تصمیم داریم
“““html
ما یک نوع پیراشکی خوشمزه به شما معرفی میکنیم که خیلی راحت داخل قالب مینی تارت درست میشود و نیازی به پیچیدن خمیر ندارد.
یکی از مزیتهای پخت این پیراشکی این است که در فر پخته میشود و برخلاف پیراشکیهای سرخ شده در روغن، سالمتر و کمکالریتر است. شما میتوانید این غذای نونی را با هر نوع مواد میانی دلخواه به عنوان پیشغذا یا شام تهیه کنید.
مراحل تهیه پیراشکی قالبی
مراحل تهیه پیراشکی قالبی به این شکل است:
- ابتدا خمیر پیراشکی را آماده کنید. شیر ولرم را در یک ظرف بریزید و خمیر مایه فوری را به آن اضافه کنید. سپس شکر را هم بیفزایید و مخلوط کنید.
- بعد، روغن مایع و تخممرغ را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید تا تخممرغ یکدست شود. دمای شیر باید حدود ۳۵ تا ۴۰ درجه باشد تا خمیر مایه خوب عمل بیاید.
- اگر دماسنج ندارید، نوک انگشت خود را در شیر بزنید. دما باید طوری باشد که احساس گرما کنید، اما دستتان نسوزد و بتوانید انگشت را در شیر نگه دارید. اگر دما بالا باشد، خمیر مایه از بین میرود، و اگر پایین باشد، خمیر مایه شروع به فعالیت نمیکند.
- حال نصف آرد الک شده و نمک را اضافه کنید و مخلوط نمایید. باقی آرد را به آرامی اضافه کنید و هم بزنید تا به یک خمیر نرم، لطیف و نچسب برسید.
برای ادامه این رسپی خوشمزه، روی لینک رسپی پیراشکی قالبی کلیک کنید.
۴- خوراک بامیه با کشک
خوراک بامیه با کشک یا کشک بامیه، یک غذای ساده و خوشمزه است که از ترکیب کشک و بامیه درست میشود. این غذا برای شام و دورهمیهای خانوادگی بسیار مناسب است و طعم آن به خاطر ادویهها و چاشنیها خیلی دلچسب است.
مراحل تهیه خوراک بامیه با کشک
مراحل تهیه این خوراک به این شکل است:
- ابتدا بامیهها را بشویید و کمی از انتهای آنها را برش بزنید. سپس بامیهها را با آب بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافیشان خارج شود.
- مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. بامیهها را به ماهیتابه اضافه کرده و برای چند دقیقه تفت دهید تا رنگ آنها طلایی شود. این کار باعث حفظ ظاهر بامیهها در زمان پخت میشود.
- بعد از اینکه بامیهها سرخ شدند، آنها را از روغن خارج کرده و در ظرف مناسبی بگذارید. سپس پودر زیره، هل و برگ بو را در ماهیتابه بریزید و چند دقیقه تفت دهید تا عطر آنها بلند شود.
- پیاز را بشویید، پوست بکنید و نگینی خرد کنید و به ماهیتابه اضافه کنید. سپس سیر و زنجبیل رنده شده را هم به مواد اضافه کنید و همه را با هم تفت دهید.
- شعله را کم کنید و کشک و آب را به ماهیتابه اضافه کنید. مواد را هم بزنید و صبر کنید تا سس روی حرارت ملایم بپزد و غلیظ شود.
برای ادامه این رسپی خوشمزه، روی لینک رسپی خوراک بامیه با کشک کلیک کنید.
۵- سالاد هندوانه یونانی
سالاد هندوانه یکی از سالادهای تابستانی بسیار جذاب و خوشمزه است که میتوانید با مواد ساده درست کنید. طعم شیرین هندوانه در کنار دیگر سبزیجات این سالاد را بسیار خاص میکند. اگر به دنبال تجربه طعمهای جدید هستید، حتماً این سالاد را امتحان کنید.
“““html
مراحل تهیه سالاد هندوانه یونانی
مراحل تهیه سالاد هندوانه یونانی به سادگی به این شکل است:
- اول از همه، هندوانه را خوب بشویید و پوست آن را بکنید. سپس هندوانه را به شکل مکعبهای یکسان برش بزنید. هستههای آن را با چاقو جدا کنید. اگر دوست دارید، میتوانید از اسکوپزن بستنی استفاده کنید تا هندوانهها به شکل توپهای کوچک در بیایند.
- حالا هندوانههای بریده شده را در یک ظرف بزرگ قرار دهید. خیار و گوجهفرنگیها را هم بشویید و با یک دستمال تمیز خشک کنید. خیار را به شکل مکعبی یا حلقهای برش بزنید و به هندوانه اضافه کنید. سپس گوجهفرنگیها را از وسط دو نیم کنید و به ترکیب سالاد اضافه نمایید.
- نعنا تازه به سالاد شما طراوت و عطر خوبی میدهد. نعنا و جعفری خرد شده را به مخلوط سالاد اضافه کنید. اگر نعناهای شما بزرگ هستند، میتوانید آنها را کوچکتر کنید. اگر سبزی تازه در دسترس ندارید، سبزی خشک هم گزینه مناسبی است.
برای ادامه این دستور غذای سبک و خوشمزه، روی لینک رسپی سالاد هندوانه یونانی کلیک کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، لیستی از غذاهای مختلف مناسب برای وعده شام را به شما معرفی کردیم. حتماً این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذاییتان بگنجانید و از طعم عالی آنها لذت ببرید.