امشب شام چی درست کنم؟ (پنج شنبه ۱۰ خرداد)

“`html
امشب برای شام چی درست کنم؟ تکراری نباشه و سالم هم باشه؟ پیدا کردن ایده برای پختن یک غذای خوشمزه و سالم به دغدغهی خیلی از ماها، چه خانهدار، شاغل یا دانشجو، تبدیل شده است.
به همین خاطر، در دهمین روز خرداد ماه ۱۴۰۳، در این مطلب از رضیم بلاگ پنج نوع غذای متنوع و خوشمزه به شما معرفی خواهیم کرد تا با توجه به سلیقه خود یکی از آنها را برای شام امشبتان آماده کنید و در کنار عزیزانتان میل نمایید.
معرفی ۵ غذا برای شام امشب شما
در ادامه میتوانید با غذاهای مختلف برای شام به همراه رسپی آنها آشنا شوید. با ما همراه باشید.
۱- باقالی پلو با مرغ
باقالی پلو با مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که به روشهای مختلفی تهیه میشود. این غذا بسیار ساده آماده میشود و میتوانید با مواد اولیهای مثل برنج، مرغ و باقالی برای شام امشبتان تهیه کنید.
مراحل تهیه باقالی پلو با مرغ
مراحل تهیه باقالی پلو با مرغ به این صورت است:
- اول پیاز را آماده کنید. پیاز را بشویید و پوست بگیرید و به صورت نگینی یا خلالی خرد کنید.
- در یک قابلمه مقداری روغن ریخته و پیازهای خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. سپس سیرها را بشویید، پوست بگیرید و له کنید و به پیازها اضافه کنید تا عطر سیر آزاد شود.
- حالا به مواد ادویه اضافه کنید، مقداری زردچوبه و فلفل قرمز به مخلوط اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویهها منتشر شود.
- تکههای مرغ را بشویید و بعد از خشک کردن، به مخلوط اضافه کنید و هر طرف را به خوبی سرخ کنید تا طلایی و برشته شود.
برای ادامه رسپی این غذا روی لینک رسپی باقالی پلو با مرغ کلیک کنید.
۲- راتای مرغ و شوید
راتای مرغ و شوید یکی از بهترین و سادهترین فینگرفودهاست که میتوانید در مهمانیها استفاده کنید. بافت نرم این غذا امکان تهیه آن به شکلهای مختلف را میدهد. شما میتوانید این را به عنوان میانوعدهای خوشمزه برای هفته تهیه کنید یا به عنوان یک شام سبک آن را میل کنید.
مدت زمان تقریبی تهیه راتای مرغ و شوید یک ساعت است. برای تهیه نیاز به مواد اولیهای ساده مثل فیله مرغ، شوید، برگ بو، نان تست، پنیر خامهای، سس مایونز و گوجهفرنگی دارید.
مراحل تهیه راتای مرغ و شوید
مراحل تهیه راتای مرغ و شوید به صورت زیر است:
- اول از همه مرغها را با ادویههایی مثل فلفل قرمز و زردچوبه طعمدار کنید و در قابلمه مناسب بپزید.
- برگ بوها را روی مرغها بگذارید و مقداری نمک هم بزنید. اجازه دهید مرغ به آرامی پخته شود. اینجا نیازی به اضافه کردن آب یا روغن ندارید، اما اگر از دیگر قسمتهای مرغ استفاده میکنید میتوانید یکی دو قاشق روغن اضافه کنید.
- در همین حال، شویدهای تازه را خوب خرد کنید. برای این کار میتوانید از چاقو یا میکسر استفاده کنید. همه شویدها را خرد کنید، چون برای تزیین هم نیاز داریم.
برای ادامه رسپی این فینگرفود خوشمزه روی لینک رسپی راتا مرغ و شوید کلیک کنید.
۳- پنینی مرغ
پنینی یک نوع ساندویچ…
“““html
گریل یا تست شده است که اصالت آن به ایتالیا برمیگردد. شما میتوانید از مواد اولیه سادهای نظیر سینه مرغ، سیر، جعفری، قارچ، خامه صبحانه و… برای تهیه این ساندویچ بینالمللی استفاده کنید و یک غذای خوشمزه و متفاوت برای شام امشبتان تدارک ببینید.
مراحل تهیه پنینی مرغ خانگی
مراحل تهیه پنینی مرغ خانگی به شرح زیر است:
- در مرحله اول سینه مرغ را به صورت معکب برش بزنید. سپس در یک ماهیتابه مناسب یک قاشق روغن مایع بریزید و مرغها را به آن اضافه کنید. ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و وقتی که مرغها رنگی شدند، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا (یا هر ادویه دلخواه) را به آن اضافه کنید. اجازه دهید تا آب مرغها کشیده شده و کامل بپزند.
- در ادامه دو حبه سیر رنده شده و قارچ آبپز شده را اضافه کنید و بگذارید کمی بپزند. (برای آبپز کردن قارچ، پس از شستن، آنها را به قطعات کوچک برش دهید و در قابلمهای پر از آب جوش قرار دهید. کمی نمک و آبلیمو اضافه کنید و پس از ۱۰ دقیقه آنها را آبکشی کرده و با آب سرد بشویید).
- اکنون به ترکیب بالا یک قاشق خامه صبحانه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. جعفریها را هم خرد کرده و در انتها اضافه کنید. همه مواد را با هم مخلوط کنید و حرارت را خاموش کنید تا جعفریها تغییر رنگ ندهند (پختن جعفری لازم نیست).
برای ادامه رسپی این غذای محبوب و خوشمزه بینالمللی، روی لینک رسپی پنینی مرغ خانگی کلیک کنید.
۴- ناگت میگو
غذاهای دریایی و جنوبی از پرطرفدارترین و محبوبترین غذاهایی هستند که به سرعت آماده میشوند. ناگت میگو یکی از روشهای جذاب تهیه میگو است که دستور آن آسان بوده و با ترکیب مواد مختلفی مثل میگو، پنیر پیتزا، گشنیز تازه، پودر سوخاری و… تهیه میشود.
مراحل تهیه ناگت میگو
مراحل تهیه ناگت میگو به شرح زیر است:
- در مرحله اول میگوها را تمیز کنید. ابتدا پوستههای سخت آنها و دست و پاهایشان را جدا کنید. سپس با چاقو رگ پشت کمر آنها را به دقت درآورید.
- میگوهای تمیز شده را در ظرفی ریخته و با آب بشویید. سپس در آبکش قرار دهید تا آب اضافیشان گرفته شود.
- حالا پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به ۲-۴ قسمت برش بزنید. سیرها را هم به همین ترتیب بشویید و پوست بگیرید. سیر و پیاز را در یک ظرف مناسب قرار دهید.
- اکنون گشنیز تازه را تمیز کنید. ساقههای ضخیم و برگهای زرد آن را جدا کنید. گشنیز را با آب بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافیاش گرفته شود. گشنیزهای شسته شده را به ظرف پیاز و سیر اضافه کنید. فلفل را هم در این مرحله بشویید و تمیز کنید.
- سپس میگوهای شسته شده، پیاز، سیر، گشنیز، فلفل قرمزو پنیر پیتزا رنده شده را در ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید. این ترکیب را با چرخگوشت، میکسر یا خردکن به شکل پوره درآورید.
- در ادامه، پودر سوخاری، نمک، زردچوبه و کمی فلفل سیاه به مخلوط اضافه کنید. همه مواد را با قاشق به خوبی ترکیب کنید.
برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه و پرطرفدار روی لینک رسپی ناگت میگو کلیک کنید.
۵- سالاد الویه
سالاد الویه بسیار مغذی، خوشمزه و غذایی محبوب بین بچهها و بزرگترهاست. پیشنهاد میکنیم برای تهیه سالاد الویه مجلسی، مواد را به جای رنده کردن به صورت نگینی خرد کنید تا ظاهری شیکتر داشته باشد. سالاد الویه یکی از بهترین گزینهها برای شام در مهمانیها، جشن تولدها و سایر مناسبتهاست.
“`
مراحل تهیه سالاد الویه مجلسی
برای تهیه سالاد الویه مجلسی به ترتیب زیر عمل کنید:
- ابتدا سینه مرغ را با یک پیاز متوسط و یک استکان آب و مقداری نمک بپزید. بعد از پختن، آن را با دست به قطعات کوچک و ریز خرد کنید.
- سیبزمینی را بپزید، پوستش را بکنید و به قطعات خیلی ریز خرد کنید. همچنین میتوانید از رنده درشت استفاده کنید که بستگی به سلیقهتان دارد.
- بعد از اینکه سیبزمینیها پختند، تخممرغها را به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. سپس آنها را پوست کنده و رنده کنید و به سیبزمینیها اضافه کنید.
- در مرحله بعد، خیار شور خرد شده و نخود فرنگی را به مخلوط مرغ، سیبزمینی و تخممرغ اضافه کنید.
برای ادامه این رسپی خوشمزه و محبوب، لطفاً روی لینک رسپی سالاد الویه مجلسی کلیک کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، لیست متنوعی از غذاهای مناسب برای شام را به شما معرفی کردیم. پیشنهاد میکنیم این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذاییتان قرار دهید و از طعم عالی آنها لذت ببرید.