رسپی

امشب شام چی درست کنم؟ (پنج شنبه ۲۰ اردیبهشت)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

امشب برای شام چی درست کنم؟ دوست دارم که تکراری نباشه. نونی باشه یا رژیمی؟ یکی از بزرگ‌ترین نگرانی‌های خیلی از ما، چه خانه‌دار، شاغل یا دانشجو، اینه که چطور یک غذای خوشمزه و سالم برای شام درست کنیم.

به همین خاطر، در بیستمین روز اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، ما در رضیم بلاگ پنج غذای متفاوت و خوشمزه به شما معرفی می‌کنیم تا با توجه به سلیقه‌تون یکی از اونا رو برای شام امشب درست کنید و با عزیزانتون نوش جان کنید.

پیشنهاد ۵ غذا برای شام امشب شما

در ادامه می‌تونید با غذاهای مختلف برای شام و طرز تهیه اون‌ها آشنا بشید. با ما همراه باشید.

۱- خورشت غوره بادمجان

خورشت غوره بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانیه که برای درست کردنش از مواد مختلفی مثل گوشت خورشتی، بادمجان، غوره، رب گوجه‌فرنگی و… استفاده میشه. این غذا را به آسانی می‌تونید درست کنید و در مدت زمان کوتاهی برای شام امشب آماده کنید.

مراحل تهیه خورشت غوره بادمجان

روش تهیه خورشت غوره بادمجان به شکل زیر هست:

  1. پیاز رو پوست گرفته و نگینی خرد کنید. بعد توی کمی روغن تفتش بدید و کمی زردچوبه بهش اضافه کنید و تفت بدید.
  2. گوشت خورشتی رو خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید. گوشت رو تا زمانی‌که رنگش عوض بشه تفت بدید و بعد رب گوجه‌فرنگی رو اضافه کنید. وقتی که رب رو خوب تفت دادید، سه لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید.
  3. در همین حین که گوشت خورشت در حال پخته شدن هست، بادمجان‌ها رو پوست بکنید و کمی نمک بزنید تا هم روغن کمتری برای سرخ کردن بادمجان‌ها مصرف بشه و هم تلخی اونا گرفته بشه. بعد از نیم‌ساعت بادمجان‌های نمک‌زده رو آبکشی کنید تا آب اضافی‌شون خارج بشه.
  4. حالا یکم روغن داخل ماهیتابه ریخته و بادمجان‌ها رو سرخ کنید و به مرحله بعد برید.

برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه، روی لینک رسپی خورشت غوره بادمجان کلیک کنید.

۲- همبرگر خانگی

همبرگر یکی از غذاهای معروف و خوشمزه بین‌المللیه که به روش‌های مختلفی درست میشه. همبرگر که به نام‌های بیف برگر یا فقط برگر هم شناخته میشه، از گوشت چرخ‌کرده‌ای که کباب یا سرخ شده و بین دو نان گرد قرار می‌گیره، درست میشه.

با گذشت زمان، این غذا در سرتاسر دنیا مواد و مخلفات مختلفی بهش اضافه شده که از جمله اینها میشه به کاهو، خیارشور، گوجه‌فرنگی، قارچ، پنیر گودا و سس مایونز اشاره کرد.

رسپی همبرگر خانگی

مراحل تهیه همبرگر خانگی

روش تهیه همبرگر خانگی به شکل زیر هست:

  1. گوشت و ادویه‌جات رو با هم مخلوط کنید و سپس پیاز و سیر رنده‌شده رو بهش اضافه کنید. مخلوط رو ورز دهید. دقت کنید که نباید آب پیاز رو بگیرید؛ موندن آب پیاز داخل مواد باعث میشه که همبرگر خوب بپزه.
  2. بعد از پنج دقیقه مواد رو به ۹ توپک مساوی تقسیم کنید.
  3. با دو درب قوطی رب، می‌تونید توپک‌ها رو به شکل دایره‌ای در بیارید.
  4. گریل رو که از قبل داغ کردید، کمی چرب کنید و همبرگرها رو روی اون بذارید تا کباب بشن.
  5. در این فاصله، یک پیاز متوسط رو خلالی خرد کرده و تفت بدید تا کاراملی بشه و قارچ‌ها رو هم ورقه‌ای کنید و داخل تابه تفت بدهید. (توجه کنید که نه روغن لازم داره و نه نمک؛ فقط چند قطره آبلیمو اضافه کنید تا سیاه نشه).

برای ادامه رسپی این غذای محبوب بین‌المللی، روی لینک رسپی همبرگر خانگی کلیک کنید.

۳- پوآچای پیتزایی

نان پوآچای پنبه‌ای یک نوع نان مخصوص ترکیه با بافت بسیار لطیف و پنبه‌ای هست که به راحتی میشه در منزل درستش کرد. این غذای جذاب به نسبت موادی که داخل پوآچا استفاده میشه، متنوع هست و شما می‌تونید اون رو به عنوان عصرانه، میان‌وعده یا برای شام درست کنید.

“““html
مراحل تهیه پوآچای پیتزایی

امشب شام چی درست کنم؟ (پنج شنبه ۲۰ اردیبهشت)

مراحل تهیه پوآچای پیتزایی

برای تهیه پوآچای پیتزایی، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. اول، شیر را گرم کنید تا ولرم شود. این دما باید حدود ۳۵ تا ۴۰ درجه باشد. اگر دماسنج ندارید، کافیست نوک انگشت‌تان را در شیر بزنید. دما باید به اندازه‌ای باشد که گرمی آن را حس کنید اما دست شما نسوزد.
  2. سپس شکر را روی خمیر مایه بریزید و به شیر ولرم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. روی ظرف را بپوشانید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه بماند تا خمیر مایه عمل بیاید. این شکر برای تغذیه خمیر مایه اضافه می‌شود و تأثیری در شیرینی نان ندارد.
  3. حالا دو پیمانه آرد الک شده را در یک ظرف بریزید و روغن مایع را به آن اضافه کنید. سپس خمیر مایه عمل آمده و نمک را هم به مواد بیفزایید.
  4. اگر دوست دارید، می‌توانید کمی پودر آویشن به مواد اضافه کنید تا طعم نان بهتر شود. حالا همه مواد را با قاشق خوب مخلوط کنید و به مرحله بعد بروید.

برای ادامه مراحل تهیه این غذای خوشمزه، روی لینک رسپی پوآچای پیتزایی کلیک کنید.

۴- سوسیس پنیری

سوسیس پنیری یکی از محبوب‌ترین غذاهای فست فودی است که می‌توانید آن را به عنوان پیش غذا، میان وعده و حتی شام سرو کنید. درست کردن سوسیس پنیری خیلی ساده است و طعم آن بسیار لذیذ است.

نکات و فوت و فن‌های تهیه سوسیس پنیری

مراحل تهیه سوسیس پنیری

مراحل تهیه سوسیس پنیری به شکل زیر است:

  1. سوسیس‌ها را به صورت حلقه‌ای و به اندازه‌های یکسان برش بزنید. سپس کمی روغن در ماهیتابه بریزید و سوسیس‌ها را برای چند دقیقه سرخ کنید.
  2. نکته مهم این است که برای سرخ کردن سوسیس‌ها حرارت باید زیاد باشد و آن‌ها را برای مدت کوتاهی سرخ کنید تا سفت نشوند. بعد از سرخ شدن، سوسیس‌ها را از روغن خارج کرده و در یک ظرف بگذارید.
  3. پیاز را بشویید و پوستش را بکنید. حالا آن را به شکل خلالی خرد کنید. کمی روغن در ماهیتابه بریزید و پیازهای خرد شده را برای چند دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. سپس می‌توانید کمی زردچوبه و فلفل سیاه به پیازها اضافه کرده و کمی بیشتر تفت دهید تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود. در آخر، شعله را خاموش کنید.
  4. قالب یا ظرفی که می‌خواهید استفاده کنید را آماده کرده و کف آن را کمی چرب کنید. حالا سوسیس‌های سرخ شده را با پیازهای سرخ شده ترکیب کرده و در قالب بریزید.

برای ادامه مراحل تهیه این غذای محبوب، روی لینک رسپی سوسیس پنیری کلیک کنید.

۵- سالاد سزار

سالاد سزار، یکی از سالادهای معروف ایتالیایی است که طرفداران زیادی در سرتاسر جهان دارد. این سالاد را می‌توانید به عنوان پیش غذا، میان وعده یا حتی یک غذای سبک برای شام سرو کنید.

أساساً، مواد اصلی سالاد سزار شامل: مرغ (گريلي یا سوخاری)، کاهو، نان تست، پنیر پارمزان و سس مخصوص سزار است.

مراحل تهیه سالاد سزار

مراحل تهیه سالاد سزار

برای تهیه سالاد سزار، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. ابتدا زرده تخم مرغ را در یک کاسه هم بزنید و روی بخار کتری قرار دهید. به مدت چهار تا پنج دقیقه مرتب هم بزنید تا کمی حرارت ببیند و داغ شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و داخل مخلوط کن بریزید.
  2. در دستور اصلی سس سالاد سزار، از زرده تخم مرغ استفاده می‌شود.
  3. “““html

    به این صورت که زرده با سایر مواد که در ادامه اشاره می‌کنیم مخلوط می‌شود. اما چون اکثر افراد در استفاده از زرده‌ی تخم‌مرغ‌ خام در غذا و سالاد مشکل دارند، می‌توانید زرده را بپزید یا همانند روشی که در مرحله اول گفتیم (به صورت بن ماری) حرارت دهید و داغ کنید.

  • اکنون سس خردل، فلفل سیاه، سس ووسترشر یا سرکه بالزامیک را اضافه کنید. یک قاشق پنیر پارمزان را نیز به سایر مواد اضافه کنید.
  • سپس ۳-۲ قاشق آب لیموی تازه و یک حبه سیر خرد شده را هم در مخلوط‌کن بریزید و مواد را مخلوط کنید. دو الی سه پالس که زدید، نوبت اضافه کردن روغن زیتون است.

برای ادامه رسپی این غذای سبک و همه پسند روی لینک رسپی سالاد سزار کلیک کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم لیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده شام را در اختیارتان قرار دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این غذاهای خوش‌عطر و خوشمزه را در برنامه‌ غذایی‌تان جای دهید و از طعم‌ بی‌نظیر آنها نهایت لذت را ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا