امشب شام چی درست کنم؟ (چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت)

“`html
امشب برای شام چی درست کنم؟ دوست دارم غذای متفاوتی بپزم. آیا نونی باشه یا رژیمی؟ بسیاری از ما، چه خانمهای خانهدار، شاغلها و چه دانشجوها، به دنبال یک غذای خوشمزه و سالم برای شام هستیم.
به همین خاطر، ما در دوازدهمین روز اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در رضیم بلاگ، ۵ غذای خوشمزه و متنوع را به شما معرفی میکنیم تا بتوانید بر اساس سلیقهتان یکی از آنها را برای شام امشب بپزید و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.
معرفی ۵ غذا برای شام امشب شما
در ادامه، میتوانید با غذاهای مختلف برای شام به همراه دستور پخت آنها آشنا شوید. با ما همراه باشید.
۱- لوبیا پلو شیرازی
لوبیا پلو شیرازی یکی از خوشمزهترین و محبوبترین پلویی است که میتوانید با گوشت مرغ یا گوشت قرمز تهیه کنید. عطر شوید تازه و طعم خاص لوبیا چشمبلبلی، ترکیب جذابی است که شیرازیها به این غذا علاقه زیادی دارند.
مراحل تهیه لوبیا پلو شیرازی
برای تهیه لوبیا پلو شیرازی مراحل زیر را دنبال کنید:
- ابتدا لوبیا را تمیز کنید و بشویید. بهتر است ۱-۲ ساعت قبل از پخت، لوبیا را خیس کنید. برنج را هم بشویید و در آب بخیسانید.
- حالا به سراغ پخت لوبیا بروید. برای هر دو برابر لوبیا، آب اضافه کنید. لوبیاها را داخل قابلمه بگذارید و روی حرارت کم بپزید تا آب آن تبخیر شده و لوبیاها بپزند.
- سبزیهای تازه را تمیز کرده و بشویید. سپس آنها را آبکش کنید و با یک چاقو به صورت ساطوری خرد کنید و کنار بگذارید.
- حالا مرغ را بپزید. مقداری آب در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس تکههای مرغ را داخل آب جوش بگذارید و بگذارید ۱۰ دقیقه بپزد تا بوی آن گرفته شود.
- پس از این مدت، مرغها را خارج کرده و کمی با آب بشویید. در یک تابه مقداری روغن و زعفران ریخته و مرغها را سرخ کنید تا طلایی شوند.
برای ادامه دستور تهیه این غذای سنتی، روی لینک رسپی لوبیا پلو شیرازی کلیک کنید.
۲- مجبوس (مکبوس) عربی
مجبوس یا مکبوس یک پلوی معروف و خوشمزه عربی است که در جنوب کشور نیز پخته میشود و طعم و عطر فوقالعادهای دارد. این پلوی معمولاً با آب مرغ و گوشت تهیه میشود.
برخی مجبوس را با گوشت و مرغ سرو میکنند و برخی دیگر آن را کنار ماهی و میگو میخورند. این غذا بسیار ساده است و برای درست کردن آن فقط به چند مواد اولیه مثل سینه یا ران مرغ، برنج، پیاز، لپه و سیبزمینی نیاز دارید.
مراحل تهیه مجبوس (مکبوس) عربی با مرغ
برای تهیه مجبوس (مکبوس) عربی با مرغ، مراحل زیر را انجام دهید:
- در ابتدا، مرغ را همراه با مقداری نمک، فلفل سیاه، برگ بو و چوب دارچین در قابلمه بریزید و کمی آب اضافه کنید. قابلمه را به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید تا مرغ بپزد.
- پس از پختن مرغ، مقداری روغن در تابه بریزید و تکههای مرغ را خارج کرده و در روغن سرخ کنید تا طلایی و خوشرنگ شوند.
- لپهها را برای حدود ۲ ساعت بخیسانید، سپس آنها را در قابلمه بپزید. حین پخت، کف آنها را بگیرید و بعد از نرم شدن، آبکش کنید.
- پیاز را به صورت خلالی نازک خرد کنید. در تابه مقداری روغن بریزید و پیازها را سرخ کنید. وقتی پیازها سبک شدند، کمی زردچوبه اضافه کنید و بگذارید پیازها کاملاً طلایی شوند.
برای ادامه دستور تهیه این غذای محلی، روی لینک رسپی مجبوس (مکبوس) عربی کلیک کنید.
۳-
“““html
جیب تاجر مرغ
فینگرفود جیب تاجر یکی از محبوبترین فینگرفودهاست و نامش به این دلیل است که شبیه یک جیب پر میباشد! این غذای خوشظاهر میتواند گزینهی عالی برای شام امشب شما باشد.
مراحل تهیه جیب تاجر مرغ
برای تهیه جیب تاجر مرغ مراحل زیر را دنبال کنید:
- ابتدا سینه مرغ را به همراه یک پیاز، نمک و فلفل سیاه بپزید و بعد از خنک شدن، آن را خرد کنید.
- سپس خیارشور خرد شده، جعفری، ذرت، نمک و فلفل سیاه (یا هر ادویه دلخواه مانند آویشن) و سس مایونز را به مرغ اضافه کنید و همهی مواد را خوب مخلوط کنید.
- لبههای نان تست را با چاقو جدا کنید، دو نان تست را روی هم بگذارید و با وردنه صاف کنید تا به هم بچسبند.
- با قالب گرد نانها را قالب بزنید. سپس دو عدد تخممرغ را خوب هم بزنید و شیر را به آن اضافه کنید (کمی فلفل سیاه هم اضافه کنید تا بوی تخممرغ را بپوشاند).
- نانهای قالب زده را در مخلوط شیر و تخممرغ خیس کنید.
- بعد از خیس کردن نانها، آنها را در پودر سوخاری بغلتانید.
برای ادامه رسپی این فینگرفود خوشمزه به لینک رسپی جیب تاجر مرغ مراجعه کنید.
ساندویچ کوکتل پنیری
سوسیسهای کوکتل اندازه کوچکتری دارند و بهترین انتخاب برای ساندویچهای فانتزی و فینگر فودها هستند.
این سوسیسها در طعمها و اشکال مختلفی وجود دارند که کوکتل پنیری، دودی، تنوری و کوکتل با قارچ از محبوبترین موارد هستند.
مراحل تهیه ساندویچ کوکتل پنیری
مراحل تهیه ساندویچ کوکتل پنیری به شرح زیر است:
- ابتدا سوسیسها را بشویید و پوست آنها را بکنید. سپس دو طرف سوسیسها را با برشهای شیاری ایجاد کنید. این کار باعث میشود سوسیسها بهتر بپزند.
- در یک تابه مقداری روغن بریزید و تابه را بر روی حرارت قرار دهید. سوسیسها را در روغن داغ قرار دهید و حرارت را کم کنید تا هر طرف آنها طلایی و سرخ شود.
- قارچها را بشویید و به صورت ورقهای خرد کنید و در همان تابهای که سوسیسها را سرخ کردید، قارچها را اضافه کنید.
- برای اینکه قارچها آب نیندازند، حرارت تابه را بالا ببرید. ۲-۳ دقیقه قارچها را تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند و طلایی شود.
برای ادامه رسپی این فینگرفود پرطرفدار روی لینک رسپی ساندویچ کوکتل پنیری کلیک کنید.
نودل پنیری
نودل پنیری یکی از خوشمزهترین و مورد علاقهترین نودلهاست. ترکیب طعم پنیر و نودل واقعاً فوقالعاده است و اگر نودل دوست دارید، حتماً باید آن را امتحان کنید.
مراحل تهیه نودل پنیری
مراحل تهیه نودل پنیری به شرح زیر است:
- در ابتدا به سراغ فلفل دلمهای بروید. آن را بشویید و تمیز کنید. سپس با چاقو فلفل دلمهای را به صورت نگینی یا نواری خرد کنید. میتوانید از فلفل دلمهایهای رنگی استفاده کنید تا نودل شما جذابتر شود.
- فلفل دلمهایهای برشزده را کنار بگذارید و به مرحله بعد بروید.
- حالا میتوانید دو روش برای ادامه کار انتخاب کنید. اگر ذرت خام دارید، آن را با کمی آب و نمک به مدت ۸-۱۰ دقیقه با حرارت کم بپزید. در غیر این صورت، میتوانید از کنسرو ذرت آماده استفاده کنید.
- قارچها را با آب سرد بشویید و سپس آنها را با چاقو برش دهید. اگر از قارچهای دکمهای استفاده میکنید، نیازی به برش دادن ندارید، فقط آنها را بشویید و به مرحله بعد بروید.
- سیر را بشویید و پوست بگیرید. سپس آن را با استفاده از سیر لهکن پوره کنید. اگر سیر تازه در دسترس ندارید، میتوانید از پودر سیر بهره ببرید.
- تابهای را روی حرارت قرار دهید و کره را به آن اضافه کنید. منتظر بمانید تا کره ذوب شود. سپس پوره سیر را به تابه افزوده و کمی تفت دهید تا عطر خوش سیر آزاد شود.
“““html
برای ادامه دستور تهیه این غذای ساده و خوشمزه، روی لینک رسپی نودل پنیری کلیک کنید.
در این مقاله از مجله آشپزی رضیم، لیستی از غذاهای مناسب برای وعده شام را به شما معرفی کردیم. پیشنهاد میکنیم حتما این غذاهای خوشعطر و لذیذ را در برنامه غذاییتان قرار دهید و از طعم بینظیر آنها لذت ببرید.