رسپی

امشب شام چی درست کنم؟ (یکشنبه ۲۶ فروردین)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

امشب می‌خواهید برای شام چه چیزی درست کنید؟ به دنبال یک غذای جدید و خوشمزه هستید؟ چه نانی باشد و چه رژیمی، یکی از بزرگ‌ترین چالش‌ها برای بسیاری از افراد، چه خانه‌دار، چه شاغل یا دانشجو، پیدا کردن ایده‌ای برای پخت یک غذای خوشمزه و سالم برای شام است.

از این رو، در تاریخ بیست و ششم فروردین ماه ۱۴۰۳، در این مطلب از رضیم بلاگ به شما پنج غذای متنوع و خوشمزه پیشنهاد خواهیم کرد تا با توجه به سلیقه خود یکی از آن‌ها را برای شام امشب‌تان تهیه کنید و در کنار عزیزان‌تان نوش جان نمایید.

معرفی ۵ غذا برای شام امشب شما

در ادامه می‌توانید با غذاهای متنوع برای شام به همراه رسپی آن‌ها آشنا شوید. با ما همراه باشید.

۱- کباب تابه‌ای (کباب دیگی)

کباب تابه‌ای (همان کباب دیگی یا ماهیتابه‌ای) یکی از غذاهای محبوب است. این کباب خوشمزه در ماهیتابه و بر روی گاز درست می‌شود.

این غذا با گوشت چرخ کرده گوسفند یا گاو تهیه می‌شود و می‌توانید آن را با گوجه‌های کبابی، سیب‌زمینی تنوری، فلفل دلمه‌ای و سایر سبزیجات میل کنید.

مراحل تهیه کباب تابه‌ای

مراحل تهیه کباب تابه‌ای به شرح زیر است:

  1. گوشت را تمیز کرده و چرخ کنید یا از گوشت چرخ‌کرده آماده استفاده کنید.
  2. پیاز را ریز رنده کرده و به گوشت اضافه کنید و خوب ورز دهید.
  3. نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و دوباره ورز دهید. بعد از ورز دادن که گوشت کمی چسبناک شد، کمی دارچین به آن اضافه کنید (این کار اختیاری است اما طعم خوبی به کباب می‌دهد).
  4. بعد از اینکه به کباب‌ها شکل دادید، شعله گاز را روشن کنید و ماهیتابه را روی آن قرار دهید. حرارت را کم کنید و درب ظرف را بگذارید. این کار باعث می‌شود کباب به آرامی پخته شود و آب آن به خورد کباب‌ها برود.

برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه و محبوب، روی لینک رسپی کباب دیگی (کباب تابه‌ای) کلیک کنید.

۲- قاطی پلو

پلوها را می‌توان با انواع سبزی، حبوبات، و ادویه‌جات مخلوط کرد. قاطی پلوها به چند دسته تقسیم می‌شوند که بسته به سلیقه شماست. به طور کلی، هر نوع پلویی که با مواد مختلف مخلوط شود را قاطی پلو می‌نامیم.

اگر تصمیم دارید از گوشت و مرغ استفاده نکنید، بهتر است از مواد مغذی دیگری که در کنار پروتئین مفید هستند استفاده کنید. برخی از حبوبات می‌توانند جایگزین مواد گوشتی شوند.

مراحل تهیه قاطی پلو

مراحل تهیه قاطی پلو

مراحل تهیه قاطی پلو به شرح زیر است:

  1. برنج را تهیه کنید و با آب گرم بشویید. بهتر است برنج را قبل از پخت به مدت ۱ تا ۲ ساعت بخیسانید تا راحت‌تر دم بکشد.
  2. اگر از کنسرو نخود فرنگی استفاده می‌کنید، آن را آماده کنید. در صورتی که نخود فرنگی تازه دارید، آن را با کمی نمک بپزید.
  3. فلفل دلمه‌ای را ریز خرد کنید. هویج را پوست کنده و به تکه‌های کوچک برش دهید و بخارپز کنید.
  4. قارچ‌ها را بشویید و برش دهید و با روغن کنجد در تابه تفت دهید. سپس فلفل دلمه‌ای‌ها را اضافه کنید و کمی هم بزنید.

برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه و آسان، روی لینک رسپی قاطی پلو کلیک کنید.

۳- ساندویچ مونت کریستو

ساندویچ مونت کریستو یکی از معروف‌ترین ساندویچ‌های فرانسوی است که با انواع ژامبون درست می‌شود. این ساندویچ به فرنچ تست شباهت دارد، اما در آن از انواع ژامبون و پنیر استفاده می‌شود.

ساندویچ مونت کریستو خیلی سریع آماده می‌شود. بنابراین اگر امروز مشغول هستید و به یک غذای سریع و خوشمزه برای شام نیاز دارید، حتماً این ساندویچ را امتحان کنید.

امشب شام چی درست کنم؟ (یکشنبه ۲۶ فروردین)

“““html

مراحل تهیه ساندویچ مونت کریستو

مراحل تهیه ساندویچ مونت کریستو

مراحل تهیه ساندویچ مونت کریستو به شرح زیر است:

  1. برای شروع، یک برش نان تست روی میز بگذارید. سپس مقداری پنیر گودا رنده شده یا یک ورقه پنیر گودا روی نان قرار دهید. بعد، کمی سس مایونز یا سس خردل بر روی ژامبون بزنید و سس را به همه قسمت‌های ژامبون بمالید.
  2. سپس، یک ورقه ژامبون دیگر روی سس بگذارید و دوباره مقداری پنیر گودا روی آن بریزید. حالا یک برش دیگر نان تست روی پنیر گودا قرار دهید. (این کار را تکرار کنید تا ساندویچ شما حدود سه تا چهار لایه نان داشته باشد.)
  3. حالا یک ظرف مناسب و سنگین روی ساندویچ بگذارید تا لایه‌های ساندویچ به هم بچسبند و فشرده شوند. بگذارید کمی بماند تا این وزن باعث فشرده شدن ساندویچ شود.
  4. در همین حین، به آماده‌سازی تخم‌مرغ‌ها بپردازید. تخم‌مرغ‌ها را شکسته و در یک ظرف بریزید. کمی نمک، فلفل سیاه و پودر پاپریکا به آن اضافه کنید و با چنگال خوب هم بزنید.

برای ادامه دستور پخت این غذای خوشمزه و سریع فرانسوی روی لینک رسپی ساندویچ مونت کریستو کلیک کنید.

۴- خوراک میگو

میگو یکی از غذاهای دریایی محبوب و خوشمزه است که بافت لطیفی دارد و به راحتی می‌توان آن را در زمان کم آماده کرد. ممکن است فکر کنید از بین بردن بوی بد میگو نیاز به مواد خاصی دارد، اما اگر میگو تازه و با کیفیت باشد، هیچ بوی نامطبوعی نخواهد داشت.

شما با استفاده از مواد ساده و در دسترس می‌توانید طعمی ویژه به میگو بدهید و خوراک میگوی خوشمزه‌ای برای شام امشب آماده کنید.

مراحل تهیه خوراک میگو

مراحل تهیه خوراک میگو

مراحل تهیه خوراک میگو به شرح زیر است:

  1. ابتدا، پیازها را بشویید و پوست بگیرید. سپس آن‌ها را به صورت نگینی خرد کنید. مقداری روغن در یک تابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود.
  2. پیازهای خرد شده را به روغن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. بهتر است از پیازهای طلایی یا سفید استفاده کنید.
  3. سپس، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر لیمو عمانی و شنبلیله خشک را به پیازها اضافه کنید و به مدت چند دقیقه تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.
  4. اکنون میگوهای تمیز و شسته شده را به تابه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید. میگوها را به خوبی هم بزنید تا آب نیندازند.

برای ادامه دستور این غذای خوشمزه و پرخاصیت روی لینک رسپی خوراک میگو کلیک کنید.

۵- سوپ دیوران (چوربا)

سوپ دیوران یکی از سوپ‌های بسیار خوشمزه و مقوی کشور همسایه است.

“““html

این سوپ خوشمزه به نام دیوران (چوربا) است که به آسانی و در زمان کوتاهی با مواد ساده‌ای مثل گوشت چرخ کرده، نخود، رشته سوپ، گوجه فرنگی و… تهیه می‌شود.

مراحل تهیه سوپ دیوران (چوربا)

مراحل تهیه سوپ دیوران (چوربا)

برای تهیه سوپ دیوران (چوربا) مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. ابتدا پیاز را پوست کنده، بشویید و در غذاساز بریزید. اگر غذاساز ندارید، می‌توانید با رنده ریز آن را رنده کنید تا خوب له شود. همچنین چند حبه سیر تازه را انتخاب کنید، پوست بگیرید، بشویید و با همان رنده ریز رنده کنید.
  2. حال گوشت چرخ کرده را در ظرفی بریزید و پیاز و سیر رنده شده را به آن اضافه کنید. سپس آرد سفید، نمک، ادویه و شیر را به گوشت اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مواد به خوبی مخلوط شوند.
  3. اکنون آرد سوخاری را نیز اضافه کنید و دوباره ورز دهید تا گوشت حالت منسجم‌تری به خود بگیرد.
  4. در مرحله بعد، از مخلوط گوشت به اندازه توپک‌های کوچک بردارید و با دست قل قلی کنید و آن‌ها را در ظرفی بگذارید. بهتر است روی این قل قلی‌ها را با یک ظرف بپوشانید و به آن‌ها نیم ساعت استراحت دهید.

برای ادامه دستور تهیه این غذای خاص و خوشمزه، روی لینک رسپی سوپ دیوران (چوربا) کلیک کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، لیستی از غذاهای متنوع مناسب برای وعده شام ارائه داده‌ایم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این غذاهای خوش‌عطر و خوشمزه را در برنامه غذایی‌تان قرار دهید و از طعم عالی آن‌ها لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا