رسپی

املت لقمه ای | دستور تهیه بوریتو خوشمزه با ژامبون برای صبحانه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه املت لقمه‌ای بوریتو

ما طرز تهیه بوریتو یا املت لقمه‌ای را برایتان آورده‌ایم تا بتوانید یک صبحانه کاملاً متفاوت و خوشمزه برای خود آماده کنید. با ما همراه باشید.

دستور تهیه کامل املت لقمه‌ای ویژه

مواد لازم برای تهیه بوریتو خوشمزه

  • ژامبون گوشت یا گوشت چرخ‌کرده ۴۵۰ گرم
  • ۱۰ عدد تخم‌مرغ
  • یک قوطی کنسرو لوبیا
  • یک عدد فلفل دلمه‌ای
  • یک قاشق روغن
  • ۳۰۰ گرم پنیر چدار
  • ۱۰ عدد نان پیتا یا تافتون

دستور تهیه املت لقمه‌ای

  1. یک ماهیتابه نچسب را روی حرارت ملایم قرار دهید و کمی روغن بریزید. ژامبون‌ها را اضافه کنید و بگذارید کمی سرخ شوند تا رنگشان طلایی شود. سپس آنها را از ماهیتابه خارج کنید و در یک ظرف بگذارید.
  2. فلفل دلمه‌ای را خرد کنید. تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و خوب هم بزنید و سپس فلفل خرد شده را به آن اضافه کنید.
  3. مخلوط تخم‌مرغ و فلفل را به ماهیتابه برگردانید و بگذارید بپزد تا تخم‌مرغ‌ها سفت شوند.
  4. لوبیاها را در یک کاسه بریزید و با گوشت‌کوب خوب له کنید. سپس آنها را در ظرفی روی حرارت ملایم گرم کنید.
  5. نان‌ها را آماده کنید و از مخلوط ژامبون سرخ‌شده، تخم‌مرغ، پوره لوبیا و پنیر چدار درون هر نان بگذارید و آنها را به صورت مستطیلی بپیچید.
  6. حالا لقمه‌ها را در ماهیتابه قرار دهید و کمی سرخ کنید. در صورت تمایل، می‌توانید آنها را برای مدت کوتاهی در فر قرار دهید. سپس بوریتوهای خوشمزه را سرو کنید.

لذت آشپزی با رضیم :

طرز تهیه یک صبحانه مغذی با املت پنیر

دو روش برای تهیه املت قارچ

طرز تهیه املت هندی

جمع‌آوری شده از مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا