رسپی

املت منه من : دستور تهیه املت ترکیه ای ساده و خوشمزه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه منه من املت ترکیه ای

مِنه‌مِن یک غذای خوشمزه و معروف ترکی (نوعی املت) است که معمولاً در وعده صبحانه سرو می‌شود. منه‌من از تخم مرغ، گوجه فرنگی، فلفل سبز و ادویه‌ها و سبزیجات مختلف درست می‌شود. گاهی هم به آن پنیر، پاسترما (نوعی گوشت خشک‌شده) و سوجوک (نوعی سوسیس تند) اضافه می‌کنند. این غذا علاوه بر طعمی لذیذ، دستور تهیه آسانی هم دارد که در ادامه به آن می‌پردازیم.

این غذای ساده و سالم نام خود را از شهری در ترکیه به نام ازمیر گرفته است. از نظر تاریخی، گفته می‌شود این غذا اولین بار توسط ترک‌های کریتیس درست شده و به شهر منه‌من انتقال پیدا کرده است. این یک غذای ساده است که در یک تابه با تخم‌مرغ، گوجه فرنگی و فلفل سبز تهیه می‌شود. اضافه کردن پیاز هم به دلخواه است.

اگرچه منه‌من معمولاً به عنوان صبحانه شناخته می‌شود، در ترکیه مردم هر زمان که به یک غذای سریع برای ناهار یا شام نیاز داشته باشند، آن را درست می‌کنند. شاید در مورد صبحانه معروف ترکی که شامل چندین پیش غذا است، چیزهایی شنیده باشید.

در وعده صبحانه، مردم ترکیه معمولاً خیار، گوجه فرنگی، زیتون، فلفل تند، مربا، کره، عسل، پنکیک و یک نسخه تخم‌مرغ هم دارند. صبحانه برای آنها یعنی وقت گذراندن با خانواده و دوستان. در آخر هفته‌ها، آنها دوست دارند صبحانه‌های بزرگ و خوشمزه‌ای ترتیب دهند. یک اسموتی یا غلات به تنهایی نمی‌تواند کافی باشد؛ آنها همیشه یک نسخه تخم‌مرغ هم دارند.»

نکته : برای تهیه این غذا سه ماده اصلی وجود دارد: تخم مرغ، گوجه فرنگی و فلفل.

چگونه یک منه من خوشمزه درست کنیم؟

دستور تهیه منه من

مواد لازم برای تهیه منه من :

  • گوجه فرنگی رنده شده: 5 عدد
  • فلفل سبز: 2 عدد
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • پیاز متوسط: 1 عدد
  • فلفل دلمه‌ای: 2 عدد
  • روغن: به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه

دستور تهیه منه من :

  1. ابتدا پیاز را شسته و به صورت نگینی خرد کنید. سپس یک تابه را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید. پیازها را اضافه کرده و سرخ کنید تا نرم و سبک شوند.
  2. سپس فلفل‌های سبز و دلمه‌ای را خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید.
  3. حالا گوجه فرنگی‌های پوست‌گرفته و رنده‌شده را به تابه اضافه کرده و کمی نمک و فلفل سیاه بزنید. حرارت را کم کرده و درب تابه را بگذارید تا گوجه‌ها بپزند.
  4. وقتی فلفل‌ها نرم و گوجه‌ها پخته شدند، تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی شکسته و به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس با حرارت کم بگذارید تا املت بپزد.

نکات مهم برای تهیه منه من املت ترکیه ای

  1. می‌توانید از سوسیس هم در تهیه این خوراک استفاده کنید.
  2. اگر می‌خواهید طعم املت ملایم‌تر باشد، از فلفل سبز کمتری استفاده کنید و می‌توانید فلفل دلمه‌ای بیشتری اضافه کنید.
  3. استفاده از سبزیجات تازه نیز گزینه خوبی است.

همچنین بخوانید:

دستور تهیه پخت ۵ مدل املت گوشت و خواص بی نظیر آن + عکس

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا