املت پنیری : دستور تهیه تصویری جهت تهیه املت با پنیر پیتزا (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه کامل املت خوشمزه و مجلسی با پنیر پیتزا
املت ها از غذاهای سریع و خوشمزه هستند که می توان آن ها را در صبحانه، ناهار یا شام مصرف کرد. انواع مختلفی از املت وجود دارد که هر کدام مواد و طعم ویژهای دارند.
امروز به شما دستور تهیه املت با پنیر پیتزا یا املت پنیری را آموزش خواهیم داد. این یک املت ساده ولی بسیار خوشمزه است که خواص زیادی دارد و بچهها هم از آن خوششان میآید. لطفا با ما همراه باشید.
دستور تهیه املت پنیری مرحله به مرحله + عکس
روش اول برای تهیه املت با پنیر پیتزا
مواد لازم :
- ۱ عدد هویج متوسط
- ۱ عدد کدوی خیاری متوسط
- ۳ عدد تخم مرغ
- ۳ حبه سیر
- نمک به میزان لازم
- خامه نصف پیاله
- پنیر پیتزا به اندازه یک قوطی کبریت
دستور تهیه :
کدو و هویج را به صورت نوارهایی برش بزنید و گوجهها را حلقهای خرد کنید.
نوارهای هویج و کدو را به ترتیب در ماهیتابه بچینید.
حالا مایه املت :
پنیر را در یک کاسه رنده کنید، سپس خامه و تخم مرغ و نمک را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید.
مایه را داخل ماهیتابه بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر بپزید. سپس نوش جان کنید.
روش دوم برای تهیه املت با پنیر پیتزا
مواد لازم :
- تخم مرغ: ۲ عدد
- کره یا مارگارین: ۲ قاشق چای خوری
- پنیر پیتزا رنده شده: یک چهارم پیمانه یا ۲۵ گرم
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
دستور تهیه :
مرحله اول: تخم مرغها را نیم ساعت در دمای اتاق بگذارید تا کمی گرم شوند. سپس آنها را بشکنید و در ظرفی بریزید.
مرحله دوم: تخم مرغها را با چنگال یا همزن دستی خوب هم بزنید و در صورت تمایل مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
کمی کره به تخم مرغها اضافه کنید و دوباره هم بزنید. سپس دو الی سه قاشق غذاخوری آب به آنها اضافه کرده و خوب هم بزنید.
بیشتر بخوانید : املت ژاپنی | دستور تهیه یک صبحانه لاکچری
مرحله سوم: یک تابه نچسب بردارید، کره را در آن بریزید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود.
وقتی کره ذوب شد، تابه را به آرامی بچرخانید تا کره در تمام سطح تابه پخش شود. این کار باعث میشود املت به کف تابه نچسبد.
مرحله چهارم: مخلوط تخم مرغ را داخل تابه بریزید و بلافاصله تابه را کمی کج کنید تا مخلوط تخم مرغ به صورت یکنواخت در تابه پخش شود.
مرحله پنجم: با یک قاشق چوبی، تخم مرغهای نپخته را از دور تا دور تابه به سمت وسط بکشید تا املت بهتر پخته شود.
“““html
تابه را به سمت مرکز هدایت کنید. مراقب باشید که لایه زیرین املت که بسته شده آسیب نبیند.
مرحله ششم: وقتی تخممرغها کمی پخته شد و به حالت شل نماند، پنیر پیتزا رنده شده را روی آن بریزید. چند دقیقه صبر کنید تا پنیر ذوب شود، املت نباید زیاد روی حرارت باشد چون خشک و سفت میشود.
مرحله هفتم: با قاشق چوبی املت را تا کنید.
مرحله هشتم: وقتی املت کمی طلایی شد، آن را از تابه خارج کرده و به یک بشقاب منتقل کنید.
مرحله نهم: با کمی ریحان یا جعفری تازه خرد شده، املت را تزیین کنید. ترکیب نان تست و این املت میتواند یک وعده خوشمزه و مناسب باشد. از این املت ساده و خوشمزه لذت ببرید.
بیشتر بخوانید: دستور تهیه ۵ مدل املت جدید و جذاب + عکس
نکات مهم برای پخت املت پنیری
اضافه کردن آب به تخممرغ باعث ایجاد بخار حین پخت میشود که نرمی املت را تضمین میکند.
اضافه کردن کره به تخممرغها باعث خوشمزهتر شدن و براق شدن املت میشود.
پنیر پیتزا رنده شده باید هم دما با محیط باشد. اگر پنیر را در فریزر نگهداری میکنید، آن را همزمان با تخممرغها در دما اتاق بگذارید تا به دمای مناسب برسد.
ارزش غذایی املت پنیری
تخممرغ یک غذای کامل به حساب میآید. اگرچه تخممرغ مقداری کلسترول دارد، اما اسیدهای چرب غیر اشباع نیز در آن موجود است.
تخممرغ سرشار از پروتئین، سدیم، پتاسیم، کلسیم، آهن و منیزیم است. همچنین شامل ویتامین دی، ویتامین آ و ویتامینهای گروه ب است.
ترکیب تخممرغ و پنیر پیتزا باعث میشود این املت مقدار زیادی کلسیم و پروتئین داشته باشد. مصرف سبزیجات تازه کنار این املت، ارزش غذایی آن را افزایش میدهد.
بیشتر بخوانید:
املت لقمهای | دستور تهیه بوریتوی خوشمزه با ژامبون برای صبحانه
دستور تهیه یک صبحانه مقوی با املت پنیر