رسپی

املت ژاپنی | دستور تهیه یک صبحانه لاکچری (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

املت ژاپنی – دستور تهیه املت ژاپنی به روش آسان

غذاهای بسیاری با استفاده از تخم مرغ درست می‌شوند، اما امروز می‌خواهیم طرز تهیه یک نوع املت ژاپنی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

دستور تهیه یک نوع املت ژاپنی

مواد لازم برای تهیه املت ژاپنی

  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • پیاز کوچک رنده شده: ۱ عدد
  • پیازچه‌ خرد شده: ۱ ساقه
  • هویج رنده شده: ۱ عدد
  • شیر: ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
  • نمک: ۱ قاشق چایخوری

دستور تهیه املت ژاپنی

  1. تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و شیر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  2. زمانی که تخم مرغ و شیر خوب مخلوط شدند، هویج رنده شده، پیاز رنده شده و پیازچه خرد شده را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
  3. یک ماهیتابه را روی حرارت بگذارید و مقداری روغن در آن بریزید تا داغ شود.
  4. سپس یک ملاقه از مخلوط املت را برداشته و داخل ماهیتابه بریزید. وقتی املت خوب خودش را گرفت، آن را در داخل ماهیتابه رول کنید.
  5. بقیه مواد را هم به همین روش رول کرده و آماده کنید و در پایان برش بزنید.

لذت آشپزی با رضیم :

دستور تهیه یک صبحانه مقوی با املت پنیر

دستور تهیه املت گوجه فرنگی و خواص شگفت انگیز آن

۲ روش برای تهیه املت قارچ

گردآوری شده مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا