رسپی

انجیر خشک آردی را در ۴ مرحله درست کنید!

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

یکی از ساده‌ترین روش‌ها برای نگهداری انجیر در هر فصلی، خشک کردن آن است. برای این کار می‌توانید انجیر خشک آردی درست کنید و آن را برای مدت طولانی نگه دارید. در این مقاله از مجله رضیم طرز تهیه این نوع انجیر را به شما آموزش می‌دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه انجیر خشک آردی

برای تهیه انجیر خشک آردی به این مواد نیاز دارید:

انجیر تازه یک کیلوگرم
آرد سفید به مقدار لازم

طرز تهیه انجیر خشک آردی

برای درست کردن انجیر خشک آردی، مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: شستن انجیرها

انجیرهای تازه را با آب سرد به خوبی بشویید و سپس در آبکش بگذارید تا آب اضافی‌شان گرفته شود و خشک شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه لوکوم انگور

مرحله دوم: آرد زدن به انجیرها

در یک سینی خشک و بزرگ مقداری آرد بریزید و سپس انجیرهای خشک شده را در آن قرار دهید و دوباره روی آن‌ها آرد بپاشید.

مرحله سوم: تخت کردن انجیرها

بعد از اینکه همه انجیرها با آرد پوشانده شدند، با یک گوشکوب هر کدام را به آرامی فشار دهید تا تخت شوند. مراقب باشید که زیاد فشار ندهید تا انجیرها له نشوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای پوست پسته با شیره انگور

انجیر خشک آردی

بیشتر بخوانید: طرز تهیه معجون شیره انگور

مرحله چهارم: نخ کردن انجیرها

این بار یک سوزن را نخ کنید و هر انجیر را مانند تسبیح از سوزن عبور دهید. به خاطر پاشیدن آرد، انجیرها به هم نمی‌چسبند.

بیشتر بخوانید: طرز خشک کردن انجیر با دستگاه خشک کن

مرحله پنجم: خشک کردن انجیرها

بعد از اینکه انجیرها را نخ کردید، آن‌ها را در زیر نور آفتاب قرار دهید تا خشک شوند. می‌توانید آن‌ها را از نخ آویزان کنید. به مدت ۳ تا ۴ روز به آن‌ها زمان بدهید تا به خوبی خشک شوند و هر چند وقت یک‌بار آن‌ها را بچرخانید تا همه جای انجیرها خشک شود.

انجیر خشک آردی را در ۴ مرحله درست کنید!

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیره انجیر خانگی

نکات کلیدی برای تهیه انجیر خشک آردی:

  • بهترین انجیر برای خشک کردن آن‌هایی هستند که طعم شیرین دارند.
  • انجیر زرد گزینه مناسبی برای خشک شدن است.
  • پوست انجیر باید سالم و بدون عیب باشد.
  • انجیر نباید خیلی نرم باشد، چون کیفیت نهایی را تحت تأثیر قرار می‌دهد.
  • قبل از استفاده، حتماً مطمئن شوید که انجیرها سالم و بدون آفات هستند.
  • انجیرها را در یک ظرف در بسته و در یخچال نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک آنشرلی

انجیر یکی از تنقلات مغذی است که می‌توان به روش‌های مختلف از آن استفاده کرد. در این مقاله از مجله رضیم طرز تهیه انجیر خشک آردی را به شما آموزش دادیم. پیشنهاد می‌کنیم این روش را امتحان کنید و از انجیرهای آردی به عنوان یک میان‌وعده سالم لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا