انقلاب در پخت نان؛ باگت خانگی بدون زحمت ورز دادن

“`html
آیا تا به حال بوی نان تازه درست شده را از فر حس کردهاید؟ تجربه کردن این خوشمزگی در خانه و با دستان خود چقدر لذتآفرین است! درست کردن نان باگت خانگی بسیار ساده و خوشحالکننده است؛ اما شاید فکر کنید که ورز دادن خمیر کار سختی است و به همین دلیل علاقمند به تهیه آن در خانه نباشید. در این مقاله از مجله رضیم، با یک روش راحت برای تهیه نان باگت بدون نیاز به ورز دادن آشنا میشوید.
مواد لازم برای تهیه نان باگت خانگی
مواد لازم برای تهیه نان باگت خانگی شامل موارد زیر میباشد:
آرد نان | ۳ پیمانه |
آب ولرم | ۱ پیمانه |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
مایه خمیر فوری | ۲ قاشق چایخوری |
مراحل تهیه نان باگت خانگی
- مدت زمان تهیه این نان از آغاز تا پایان ۱-۲ ساعت طول میکشد.
- مواد گفته شده در این روش برای تهیه ۴-۳ نان متوسط کافی است، و میتوانید مقدار مواد را با توجه به نیازتان افزایش دهید.
- سختی تهیه این نان در سطح متوسط است.
مرحله اول: آمادهسازی فر
قبل از اینکه بخواهید خمیر نان را آماده کنید، فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
گرم بودن فر در موقع پخت یکی از عوامل مهم برای پف کردن خوب نان میباشد.
مرحله دوم: آمادهسازی خمیر
آرد را الک کرده و در یک ظرف مناسب بریزید. سپس، مایه خمیر و نمک را به آن اضافه کرده و مواد را به هم بزنید تا کمی مخلوط شوند.
برای بهتر شدن بافت نان باگت، میتوانید از آرد نان سنگک استفاده کنید.
حالا، آب ولرم را کمکم به مواد خشک اضافه کنید و آرام آرام هم بزنید.
دمای آب در عمل آمدن مایه خمیر بسیار مهم است.
مرحله سوم: ترکیب کردن مواد خمیر
با قاشق چوبی یا سیلیکونی، مواد را به آرامی مخلوط کنید تا یک خمیر یکنواخت به دست بیاید.
این خمیر نیازی به ورز دادن ندارد. اگر خمیر کمی چسبناک باشد نگران نباشید.
روی خمیر را با سلفون بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در جایی نسبتاً گرم قرار دهید تا حجم بگیرد.
بیشتر بخوانید: رسپی نان اهری (یتی قات) خانگی
مرحله چهارم: شکل دادن به نان
بعد از یک ساعت، سطح میز را آرد پاشی کنید.
خمیر را روی میز قرار داده و آن را به ۴ یا ۳ قسمت مساوی تقسیم کنید.
سپس هر قسمت خمیر را به شکل مستطیل پهن کرده و از یک طرف آن را رول یا تا کنید تا شبیه باگت شود.
بعد از شکل دادن نانها، با چاقوی تیز چند برش روی آنها ایجاد کنید. این برشها باعث بهتر پختن نان میشود.
مرحله پنجم: پخت نان
کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
باگتها را با کمی فاصله روی کاغذ بگذارید. اگر قالبهای نان باگت دارید، میتوانید از آنها نیز استفاده کنید.
“““html
نیز کمک بگیرید.
برای اینکه باگتها تردتر شوند، میتوانید کمی آب روی سطح آنها اسپری کنید.
باگتها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر که قبلاً گرم شده است بپزید تا رنگ آنها طلایی و برشته شود.
بیشتر بخوانید: رسپی نان پنیری رومانیایی
مرحله پنجم: خنک کردن نان
پس از پخت، نانها را از فر درآورید و بگذارید کمی خنک شوند.
نان باگت خانگی شما آماده سرو است. میتوانید آن را با کره، پنیر یا هر چیزی که دوست دارید میل کنید.
امیدواریم که این رسپی از مجله آشپزی رضیم به شما علاقهمندان به آشپزی کمک کرده باشد و شما هم با رعایت نکات و روشهای گفته شده، نانهای باگت خانگی خوشمزه و تردی تهیه کنید.