اهمیت و فواید بی شمار وجود توکوفرول در وعده غذایی (2 نکته مهم)

مزایای توکوفرول چیست؟
غذایی که میخورید، تأثیر زیادی بر روی زندگیتان دارد. استفاده از مواد غذایی سالم میتواند به شما کمک کند تا بدنی و روحی سالمتر داشته باشید. اگر احساس میکنید که انرژیتان کم است، خسته به نظر میرسید یا نمیتوانید با استرس و اضطراب کنار بیایید، ممکن است نیاز داشته باشید تا «توکوفرول» بیشتری به رژیم غذاییتان اضافه کنید.
توکوفرول یک مادهی مفید برای سلامتی است که هم خواص ویتامین دارد و هم خواص آنتیاکسیدانی. این ماده نوعی آنتیاکسیدان طبیعی به شمار میرود و میتواند از بدن در برابر سرطان محافظت کند. همچنین، توکوفرول فواید دیگری برای پوست و مو، تقویت سیستم ایمنی و اعصاب دارد که در ادامه به بعضی از آنها اشاره میشود.
جلوگیری از پیری پوست
قرار گرفتن در معرض نور خورشید، آلودگی و خوردن غذاهای ناسالم میتواند باعث افزایش رادیکالهای آزاد در بدن شود که یکی از دلایل پیری و افتادگی پوست هستند. آنتیاکسیدانهای طبیعی مثل توکوفرول میتوانند این رادیکالهای آزاد را کاهش دهند و به جوانی و شادابی پوست کمک کنند. همچنین، این ماده برای بهبود اگزما نیز مفید است.
کمک به کاهش وزن
توکوفرول یا ویتامین E نقش مهمی در کاهش وزن دارد. این ماده به ساخت تودههای عضلانی کمک میکند و باعث میشود بدن بهتر عمل کند.
جلوگیری از آلزایمر
رادیکالهای آزاد میتوانند به سلولهای مغزی آسیب بزنند و منجر به بیماریهایی مانند آلزایمر شوند. اما توکوفرول با کاهش این رادیکالها، میتواند از تخریب سلولها جلوگیری کند. بنابراین، با مصرف این ماده میتوانید از بروز این بیماریها جلوگیری کنید.
بهبود علائم جسمی و روحی PMS
افراد مبتلا به سندروم پیش از قاعدگی (PMS) معمولاً درد، ناراحتی و استرس تجربه میکنند. مصرف توکوفرول میتواند به کاهش این دردها و گرفتگیهای عضلانی کمک کند و شرایط روحی بهتری برای استفادهکنندگان فراهم کند.
جلوگیری از بیماریهای قلبی
توکوفرول میتواند سطح کلسترول بد خون را کاهش دهد و جلوی لخته شدن خون را بگیرد. بنابراین، احتمال سکته قلبی و مشکلات عروقی با مصرف این ماده کمتر میشود.
چگونه توکوفرول کافی دریافت کنیم؟
توکوفرول یک ماده محلول در چربی است، و بدن انسان نمیتواند آن را به تنهایی تولید کند. اما میتوانید آن را از طریق خوردن مواد غذایی دریافت کنید. موادی مانند روغن آفتابگردان، فندق، انبه و بروکلی منابع خوبی از توکوفرول هستند.
چون اضافه کردن تمام مواد مفید به رژیم غذایی روزانه کار سادهای نیست، بسیاری از افراد ترجیح میدهند از موادی استفاده کنند که شامل ترکیبات معدنی و ارگانیک باشند. یکی از این موارد که به طور روزانه در وعدههای غذایی استفاده میشود، روغن است.
شرکتهای روغنسازی با معرفی نسل سوم روغنها تلاش کردهاند تا غذایی غنیتر و مفیدتر را به سفرهها بیاورند. این روغنها حاوی مواد سلامتی مانند توکوفرول، امگا-3 و امگا-6 هستند.
این روغنها از میوهها و دانههای روغنی مانند زیتون و آفتابگردان تهیه میشوند و خواص و ویژگیهای خاص خود را دارند. در روغنهای نسل سوم، علاوه بر حفظ این خواص، مواد مفید دیگری مانند انواع ویتامینها و آنتیاکسیدانها نیز اضافه شده است که به حفظ سلامتی و پیشگیری از بیماریها کمک میکند.
زمانی که روغن خریداری میکنید، علاوه بر اینکه باید به ترکیبات آن توجه کنید، به طعم و بوی آن نیز اهمیت بدهید، زیرا طعم خوبی غذا تا حد زیادی به روغن بستگی دارد.
روغنهای غنچهپلاس علاوه بر طعم و بوی دلپذیر، حاوی موادی مانند توکوفرول، ویتامینها و آنتیاکسیدانهای طبیعی هستند که در هر وعده غذایی به شما کمک میکنند تا مواد مورد نیاز بدن را دریافت کنید.