رسپی

اگر خیارشور خیلی شور شد چکار کنیم؟ ۶ ترفند ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

گاهی اوقات ممکن است وقتی که داریم نمک به خیارشور اضافه می‌کنیم، زیاده‌روی کنیم و خیارشورها خیلی شور شوند. اگر شما هم این مشکل را تجربه کرده‌اید، نگران نباشید. در این قسمت از مجله رضیم قرار است به شما بگوییم که وقتی خیارشورها خیلی شور شدند، چه کار کنیم.

برای کم کردن شوری خیارشور چه کنیم؟

در ادامه به ۶ روش ساده برای کاهش شوری خیارشور اشاره می‌کنیم:

خیساندن در سرکه

یکی از بهترین روش‌ها برای کم کردن شوری خیارشورها، خیساندن آن‌ها در سرکه است. سرکه به عنوان یک حلال عمل می‌کند و نمک اضافی را از خیارشورها می‌گیرد. اگر خیارشورها را به مدت ۲۴ ساعت در سرکه بخیسانید، می‌توانید مقدار زیادی از شوری آن‌ها را کاهش دهید. بعد از این زمان، خیارشورها را آبکشی کنید و امتحان کنید.

شستشو با آب

شستن خیارشورها با آب، یک روش سریع و ساده برای کاهش شوری آن‌هاست. با شستن خیارشورها، نمک اضافی از روی آن‌ها پاک می‌شود و طعم ملایم‌تری پیدا می‌کنند. این روش به خصوص زمانی که شوری خیارشورها خیلی زیاد نیست، جواب می‌دهد. برای نتیجه بهتر، می‌توانید خیارشورها را حلقه حلقه کنید و سپس بشویید.

استفاده از سیب‌زمینی

یکی دیگر از روش‌های کاهش شوری خیارشور، استفاده از سیب‌زمینی است. سیب‌زمینی می‌تواند نمک را به خوبی جذب کند. کافیست یک سیب‌زمینی پوست‌کنده را در ظرف خیارشور قرار دهید تا مقداری از نمک را جذب کند. این روش یک راه طبیعی و راحت برای کم کردن شوری خیارشور است.

بیشتر بخوانید: تکنیک‌های حرفه‌ای برای پخت ذرت نرم و خوشمزه

مخلوط کردن با مواد بدون نمک

اگر همه خیارشورها شور شده‌اند و می‌خواهید از آن‌ها استفاده کنید، می‌توانید آن‌ها را با سایر مواد غذایی بدون نمک مثل سبزیجات، ماکارونی یا سیب‌زمینی مخلوط کنید. این کار باعث می‌شود شوری خیارشورها کمتر احساس شود.

ترفندهای رفع شوری خیارشور خیلی شور

اجازه دادن به تخمیر بیشتر

تخمیر می‌تواند باعث تولید اسید لاکتیک شود که طعم ترش و تندی به خیارشورها می‌دهد و شوری آن‌ها را کمتر می‌کند. با ادامه تخمیر، مقدار اسید لاکتیک بیشتر می‌شود و شوری خیارشورها کاهش می‌یابد. ولی توجه داشته باشید که با بیشتر شدن زمان تخمیر، بافت خیارشورها نرم‌تر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: فوت و فن‌های تهیه خیارشور خانگی

استفاده از هویج

یکی دیگر از روش‌های کاهش شوری خیارشور، استفاده از هویج است. هویج می‌تواند شوری خیارشور را به خوبی جذب کند. برای این کار کافی است یک یا دو عدد هویج را به چند قسمت تقسیم کنید و داخل ظرف خیارشور بگذارید و صبر کنید تا شوری خیارشور کاهش یابد.

در این بخش از مجله آشپزی رضیم به معرفی روش‌هایی برای کاهش شوری خیارشور پرداختیم. با استفاده از این روش‌های ساده و خانگی می‌توانید به راحتی شوری بیش از حد خیار شور را برطرف کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

اگر خیارشور خیلی شور شد چکار کنیم؟ ۶ ترفند ساده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا