اگر دوست ندارید در پاییز دچار سرماخوردگی شوید (2 نکته مهم)

اگر نمیخواهید در فصل پاییز سرما بخورید، نکاتی برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله رضیم داریم. با ما همراه باشید!
چگونه در پاییز از سرماخوردگی جلوگیری کنیم
سیبها میوههای عالی برای فصل پاییز هستند و به شما کمک میکنند تا سالم بمانید. این میوهها نسبت به میوههای دیگر پاییز، مقدار زیادی آنتیاکسیدان دارند و همچنین سرشار از مواد مغذی هستند.
سیبها دارای فیبر و مواد مغذی خاصی هستند که به تنظیم قند خون کمک میکنند. شما میتوانید آنها را به عنوان میانوعده یا دسر مصرف کنید.
کدو تنبل هم از جمله گیاهانی است که در پاییز باید از آن استفاده کنید. این کدوها بتاکاروتن زیادی دارند که به ویتامین A تبدیل میشود و همچنین ویتامین K و پتاسیم را هم شامل میشوند.
جالب است بدانید که دانههای کدو تنبل با وجود کوچک بودن، منبعی غنی از مواد مغذی شامل منیزیم، روی، آهن، تریپتوفان، امگا ۳ و ویتامین E هستند.
خوردن این دانهها میتواند به کاهش کلسترول خون کمک کند و همچنین باعث ترشح سروتونین میشود که حس خوبی در انسان ایجاد میکند و جلوی هوسهای شدید به غذاهای شور را میگیرد. پس اگر دفعه بعد احساس کردید که خیلی هوس غذای شور کردهاید، مقداری دانه کدو تنبل بخورید.
چرا سرماخوردگی بروز میکند
ویروسهای سرماخوردگی وقتی وارد بدن میشوند، میتوانند باعث بیماری در راههای تنفسی شوند و از طریق ترشحات تنفسی به دیگران منتقل شوند. بنابراین:
– دست دادن، بوسیدن، عطسه و سرفه در مکانهای عمومی میتواند باعث انتقال ویروس شود.
– رطوبت و دما نیز در پخش ویروس تأثیرگذار هستند. این بیماری در مناطق سرد، مانند زمستان و پاییز، به خاطر بارندگی و رطوبت بیشتر رایج است.
– همچنین، حضور در جاهای شلوغ مانند وسایل نقلیه عمومی و فضاهای بسته که تهویه مناسبی ندارند، احتمال ابتلا به سرماخوردگی را افزایش میدهد.
– تغذیه همچنین نقش مهمی در عملکرد سیستم ایمنی بدن دارد. اگر به درستی تغذیه نشوید، خطر ابتلا به بیماریهای عفونی بیشتر میشود. افرادی که به بیماریهای مزمن مانند قلبی، کلیوی و ریوی مبتلا هستند، بیشتر در معرض خطر قرار دارند.
گردآوری: مجله اینترنتی رضیم