رسپی

اگر لوبیا سبز نپخت چه کنیم؟

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

لوبیا سبز یکی از محبوب‌ترین انواع لوبیا برای تهیه خورش و لوبیا پلو است. شما می‌توانید آن را به روش‌های مختلفی مثل بخارپز کردن، سرخ کردن یا در فر پخت کنید. اگر روش نادرستی را انتخاب کنید، ممکن است لوبیا سبز دیر بپزد و سفت بماند.

اما بهترین روش پخت لوبیا سبز چیست و اگر لوبیا سبز نپخت چه کار کنیم؟ در این مقاله از بخش آشپزی در مجله رضیم می‌توانید با روش‌های پخت سریع لوبیا سبز به‌طور کامل آشنا شوید.

علت نپختن لوبیا سبز

لوبیا سبز به‌خلاف سایر حبوبات سریع می‌پزد و معمولاً اگر از روش صحیحی برای پخت و نگهداری آن استفاده شود، در عرض چند دقیقه نرم می‌شود. دلایل مختلفی وجود دارد که ممکن است لوبیا سبز در زمان پخت سفت بماند، که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌شود.

  • اگر لوبیا سبز خام را در فریزر بگذارید و سپس بپزید، ممکن است سفت بشود.
  • کهنه بودن لوبیا سبز نیز باعث سفتی آن می‌شود.
  • تفت ندادن لوبیا سبز قبل از اضافه کردن آن به خورش باعث دیرپز شدنش می‌شود.

چگونه لوبیا سبز بپزیم؟

برای پخت لوبیا سبز روش‌های مختلفی وجود دارد و زمان پخت در هر روش متفاوت است. در ادامه می‌توانید با سریع‌ترین روش‌ها برای پخت لوبیا سبز در خانه آشنا شوید.

بیشتر بخوانید: راز نرم شدن و پختن بهتر حبوبات آش که از آن بی‌خبرید!

۱- سرخ کردن لوبیا سبز

سرخ کردن لوبیا سبز حدود ۵ تا ۷ دقیقه زمان می‌برد. برای این کار، ۱ تا ۲ قاشق روغن یا کره در ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. سپس، لوبیا سبزهای خرد شده را به ماهیتابه افزوده و برای ۵ تا ۷ دقیقه بپزید.

در این مدت، مرتب لوبیاها را هم بزنید تا بپزند و کمی ترد شوند. می‌توانید در پایان کمی ادویه و نمک به آن‌ها اضافه کنید و سپس میل کنید.

سرخ کردن لوبیا سبز
۲- پخت لوبیا سبز در فر

پختن لوبیا سبز در فر حدود ۱۲ تا ۱۵ دقیقه طول می‌کشد. در این روش، فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. مقداری روغن در سینی فر بریزید و لوبیا سبزها را با کمی نمک، فلفل و ادویه دلخواه مزه‌دار کرده و در سینی قرار دهید.

سپس سینی را برای حدود ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا لوبیاها نرم شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی خورش لوبیا سبز

۳- رسپی لوبیا سبز آبپز

برای آبپز کردن لوبیا سبز، زمان پخت در قابلمه حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است. ابتدا یک قابلمه آب را روی حرارت قرار دهید و کمی نمک به آن اضافه کنید. وقتی آب به جوش آمد، لوبیاها را به آن اضافه کنید.

برای آبپز کردن، مقدار آب باید حدود یک بند انگشت بالاتر از سطح لوبیاها باشد تا همه‌ی آن‌ها به‌خوبی در آب قرار بگیرند. حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر کنید تا لوبیاها نرم شوند.

بیشتر بخوانید: چگونه رب گوجه فرنگی را کنسرو کنیم؟

رسپی لوبیا سبز آبپز
۴- بخارپز کردن لوبیا سبز

زمان بخارپز کردن لوبیا سبز حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه طول می‌کشد. برای این کار، یک سبد مخصوص بخارپز را روی یک قابلمه آب قرار دهید. قابلمه را روی حرارت بگذارید تا آب شروع به جوشیدن کند و سپس لوبیاها را در سبد قرار دهید. این روش همچنین باعث می‌شود که لوبیاها طعم و ویتامین‌های بیشتری حفظ کنند.

اگر لوبیا سبز نپخت چه کنیم؟

“““html

برای شروع، قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب آن به جوش بیاد. سبد را روی قابلمه بگذارید، طوری که با آب جوش تماس نداشته باشد.

حالا لوبیا سبزها را در سبد بریزید و درب قابلمه را روی آن بگذارید. بگذارید لوبیاها حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزند و نرم شوند.

بیشتر بخوانید: با این روش، لوبیا سبز را به خوشمزه‌ترین شکل ممکن سرخ کنید

۵- پخت لوبیا سبز در زودپز

یکی از سریع‌ترین روش‌ها برای پخت لوبیا سبز، استفاده از زودپز است. زمان پخت لوبیا سبز در زودپز تقریباً ۷ تا ۱۰ دقیقه است. در این روش، لوبیا سبزها را بشویید و به اندازه دلخواه برش بزنید.

سپس آن‌ها را با مقداری آب و نمک داخل زودپز بریزید. درب زودپز را ببندید و آن را روشن کنید. بعد از حدود ۷ تا ۱۰ دقیقه، وقتی زودپز خاموش شد، اجازه دهید بخار آن خارج شود.

حالا می‌توانید درب زودپز را باز کنید و لوبیا سبز را مزه‌دار کرده و نوش جان کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی لوبیا سبز سوخاری

پخت لوبیا سبز در زودپز
اگر لوبیا سبز در خورش نپخت چه کار کنیم؟

گاهی ممکن است لوبیا سبز به دلیل کهنه بودن یا نگهداری نادرست در فریزر دیر بپزد. اگر وقتی خورش را درست می‌کنید، متوجه شدید لوبیا سبز نمی‌پزد، بهتر است آن را از خورش خارج کنید. سپس لوبیا سبز را با مقداری آب در زودپز بریزید و حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید. با این روش، لوبیا سبزها به راحتی نرم می‌شوند.

به یاد داشته باشید که هرگز لوبیا سبز را بدون پختن یا سرخ کردن، به خورش اضافه نکنید. همیشه قبل از اضافه کردن به غذا، آن‌ها را بپزید و سرخ کنید تا از چنین مشکلی جلوگیری کنید.

در این مقاله به این سوال پاسخ دادیم که اگر لوبیا سبز نپخت چه کاری انجام دهیم. همچنین، با استفاده از روش‌های سریع پخت لوبیا سبز، می‌توانید به راحتی و سریع آن را آماده کنید و در غذا استفاده کنید. شما از چه روشی برای پخت لوبیا سبز استفاده می‌کنید؟

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا