رسپی

اگه خورش مرغ تان خوشمزه نمیشه این بار روش پختت رو عوض کن (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

مرغ یکی از غذاهای محبوب است که به روش‌های مختلف تهیه می‌شود. طرز تهیه مرغ ترش در نقاط مختلف شمال با هم فرق دارد و هر کس این غذای خوشمزه را به شکلی خاص و با مواد متفاوت درست می‌کند. ماده اصلی این غذا، مرغ و رب انار است و گردو هم جزو مواد اصلی محسوب می‌شود. البته برخی اوقات این غذا را بدون گردو هم درست می‌کنند. بیشتر غذاهایی که طعم ملس یا ترش و شیرین دارند، ممکن است بسته به سلیقه و ذائقه فرد، کمی ترش‌تر یا شیرین‌تر شوند. در مرغ لواشکی، هم از رب انار و هم از تکه‌های لواشک برای طعم ترش آن استفاده می‌شود. برای دیدن دستور تهیه کامل و مرحله به مرحله مرغ لواشکی، با ما در رضیم همراه باشید.
مرغ ترش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار گیلانی است که به روش‌ها و مواد مختلفی طبخ می‌شود.

مواد لازم برای تهیه مرغ لواشکی ترش و خوشمزه

پیاز بزرگ ۲ عدد
روغن به مقدار لازم
مرغ ۴ تکه
زعفران دم کرده نصف استکان
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
چند تکه لواشک ملس
رب انار ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه‌فرنگی ۱ قاشق مرباخوری
آب نارنج یا آب لیموی تازه ۲ قاشق غذاخوری
شکر به مقدار لازم

دستور تهیه مرغ لواشکی

برای تهیه مرغ خوشمزه با طعم لواشکی، ابتدا پیازها را شسته و پوست کنده و به صورت خلالی خرد می‌کنیم. سپس یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار می‌دهیم تا داغ شود و سپس پیازها را به آن اضافه می‌کنیم.
در این مرحله، پیازها را به خوبی تفت می‌دهیم تا طلایی و کاراملی شوند. پس از اینکه پیازها طلایی شد، نصف استکان آب به آن اضافه می‌کنیم و دوباره تفت می‌دهیم. وقتی آب پیازها کشیده شد، دوباره کمی آب اضافه کرده و ادامه می‌دهیم تا پیازها کاملاً کاراملی و خوشرنگ شوند.
حالا تکه‌های مرغ را به همراه نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران دم کرده به پیازهای کاراملی اضافه کرده و حدود نیم ساعت زمان می‌دهیم تا دو طرف تکه‌های مرغ با حرارت کم خوب طلایی و مغزپخت شوند.

در این مرحله، چند تکه لواشک ملس و در صورت تمایل چند دانه آلو هم اضافه می‌کنیم. سپس رب انار را همراه با رب گوجه‌فرنگی، آب نارنج یا آب لیموی تازه و به سلیقه کمی شکر به نصف لیوان آب جوش اضافه می‌کنیم.
سپس مواد داخل آب جوش را مخلوط می‌کنیم تا کاملاً حل شوند. حالا این مخلوط آب جوش و مواد را به مرغ‌ها اضافه کرده و به مدت ۲۰ دقیقه دیگر زمان می‌دهیم تا مرغ‌ها طعم‌دار و کم آب شوند و به روغن بیفتند.

حالا مرغ لواشکی ملس آماده است. ما در این دستور از لواشک آلو سیاه با طعم ملس استفاده کردیم، اما شما می‌توانید به سلیقه خود از ترکیب چند طعم لواشک استفاده کنید. در نهایت، این غذا را در ظرف مناسب و در کنار کته شمالی سرو می‌کنیم.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا