سلامت و پزشکی

ایران در معرض زلزله بیش از 7 ریشتر (2 نکته مهم)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

خانکه گفت که در تاریخ کشورمان، اصلی‌ترین علت مرگ و میرها خشکسالی و زلزله بوده است. او افزود که ما نگران حوادث مربوط به گردشگران داخلی هستیم و استان‌ها باید برای مقابله با بلایا و حوادث آماده باشند.

معاون مدیریت بحران و پدافند غیر عامل، اعلام کرد که ملی بودن حوادث، یکی از مشکلات در مدیریت بحران‌هاست و گفت باید نوع حوادث مشخص شود و برای هر کدام راهکار مناسبی تهیه شود.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، حمید رضا خانکه امروز نهم شهریورماه 93 در نشست اولین کارگاه دو روزه مدیریت سلامت در حوادث مازندران اظهار داشت: در زمان بروز حوادث، مردم ایران بیشترین خواسته‌شان حفظ سلامت است و وقتی کسی را با لباس اورژانس می‌بینند، به او اعتماد کرده و احساس آرامش می‌کنند.

او تاکید کرد که در حال حاضر، تعداد آسیب‌دیدگان و مشکلات اجتماعی ناشی از حوادث کمتر شده و این به دلیل توانایی بالاتر کادر پزشکی و آمادگی نیروهای خدماتی و هلال احمر است.

معاون مدیریت بحران، روند شهرنشینی در ایران را نسبت به کشورهای دیگر سریع‌تر دانست و گفت: 93 درصد کشور در معرض زلزله‌های بالای 7 ریشتر قرار دارد.

او ادامه داد که هر ساله زمین لرزه‌هایی را تجربه می‌کنیم و در زلزله رودbar 47 هزار نفر و در زرند 1600 نفر و در بم 27 هزار نفر جان خود را از دست دادند.

خانکه تاکید کرد که بیشترین علت مرگ و میر در تاریخ کشور ما ناشی از خشکسالی و زلزله بوده است و نگران حوادث مربوط به گردشگران داخلی هستیم و استان‌ها باید برای مدیریت این حوادث آماده باشند.

او بار دیگر گفت که ملی بودن حوادث یکی از مشکلات در مدیریت بحران‌هاست و اضافه کرد که باید نوع حوادث مشخص شود و برای هر یک، راهکار مناسبی تدوین گردد.

ایران در معرض زلزله‌های بالای 7 ریشتر

این مقام گفت که تمرینات و مانورهای آتش‌نشانی باید بر اساس یک برنامه مشخص انجام شوند و از برگزاری مانورهای بی‌هدف پرهیز شود.

او افزود که وقوع حوادث می‌تواند به سیستم امنیتی آسیب بزند و در 10 سال گذشته، ایران جزو 10 کشور حادثه‌خیز بوده است. او همچنین گفت که از سال 1385 تا حالا، پلیس توانسته هر سال 5 درصد از حوادث را کاهش دهد، اما در سال گذشته، تعداد حوادث افزایش چشمگیری داشت.

معاون مدیریت بحران اعلام کرد که حوادث تهدیدی برای سلامت، دارایی و محیط زیست هستند و اکثر آنها نتیجه دخالت بشر در طبیعت است. مهم‌ترین اقدام در برابر این بلایا، دوری از محل حادثه است.

خانکه افزود: 80 درصد تخریب‌ها در زلزله‌ها به دلیل ساختمان‌های سنگی و شیشه‌ای است.

او گفت که اولین جایی که مردم بعد از زلزله به آن مراجعه می‌کنند، بیمارستان است و بنابراین باید در ساخت بیمارستان‌ها دقت بیشتری شود. بیمارستان‌ها باید به اندازه مساجد محکم ساخته شوند.

خانکه ادامه داد که بیش از 90 درصد مردم ایران اطلاعات کمی درباره سلامت دارند و یادگیری اصول اولیه و کمک‌های اولیه توسط خانواده‌ها و آموزش آنها از طریق رسانه‌ها و روحانیون، در زمان بحران ضرورت دارد.

او همچنین گفت که بیشتر حوادث ما نتیجه دخالت‌های غیرکارشناسی در طبیعت هستند.

ایران در معرض زلزله بیش از 7 ریشتر (2 نکته مهم)

سایت رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا