این افراد در مصرف تخم بلدرچین احتیاط کنند ! (2 نکته مهم)

تخم بلدرچین را با احتیاط مصرف کنید!
یک متخصص تغذیه میگوید بدن ما با تخم بلدرچین آشنایی کمی دارد، بنابراین بهتر است این تخم را با احتیاط و به مقدار محدود مصرف کنیم.
تخم بلدرچین جزو غذاهای معمول ما نیست و به همین دلیل بدن ما به آن عادت نکرده است. اگر مقدار زیادی از آن را بخورید، ممکن است فشار زیادی به کلیهها و کبد وارد شود.
کلسترول تخم بلدرچین نسبت به تخم مرغ کمتر است، ولی چون این تخمها خیلی کوچک هستند و شما باید تعداد زیادی از آنها را بخورید، تقریباً کلسترول سه تا چهار عدد تخم بلدرچین با کلسترول یک عدد تخم مرغ برابری میکند و در این زمینه تفاوت چندانی وجود ندارد.
همچنین، از آنجایی که نمیتوان این تخمها را خام خورد و باید آنها را پخته یا نیمرو کرد، ویتامینهای آن به مقدار زیادی از بین میروند.
این متخصص تغذیه اضافه کرد که تخم بلدرچین هیچگاه نمیتواند جای تخم مرغ را بگیرد، چون پروتئینها، ویتامینها و مواد معدنی موجود در تخم مرغ با تخم بلدرچین متفاوت است و با مصرف تخم بلدرچین نیازهای بدن به این مواد تامین نمیشود.
بنابراین، بهتر است مردم حتماً تخم مرغ را در رژیم غذایی خود داشته باشند و در صورت تمایل، تخم بلدرچین را در مقادیر کم مصرف کنند.
عوارض مصرف تخم بلدرچین چیست؟
اگر تخم بلدرچین را به مقدار معقول مصرف کنید، معمولاً خطری ندارد. اگر علائمی مثل نفخ یا درد معده داشتید، بهتر است با پزشک مشورت کنید. هرچند تخم بلدرچین برای زنان باردار معمولاً بیخطر است، اما قبل از افزودن آن به رژیم غذایی خود با پزشک صحبت کنید.
- کاهش قند و فشار خون: افرادی که قند خون یا فشار خون پایینی دارند باید از مصرف زیاد تخم بلدرچین خودداری کنند، زیرا ممکن است قند خون و فشار خون شما را بیشتر کاهش دهد.
- افراد با آلرژی: افرادی که به تخم بلدرچین حساس هستند باید از خوردن آنها بپرهیزند، چون ممکن است باعث واکنشهای شدید شوند.