رسپی

این ترشی آلبالو در ۳ روز آماده می‌شود

بهترین آپلیکیشن آشپزی

ترشی آلبالو یکی از خوشمزه‌ترین ترشی‌های خانگی است که به دلیل ظاهری زیبا، می‌توانید آن را به عنوان دورچین غذای خود استفاده کنید. درست کردن این ترشی خانگی به زمان زیادی نیاز ندارد و می‌توانید در عرض ۳ روز طعم لذیذ آن را بچشید. در این مقاله از رضیم بلاگ، سریع‌ترین روش تهیه ترشی آلبالو را به شما معرفی می‌کنیم.

رسپی ترشی آلبالو خانگی سریع بدون نیاز به جوشاندن

تهیه این ترشی خانگی حدود ۳ روز زمان می‌برد و طعم بسیار خوبی دارد.

مواد لازم برای تهیه ترشی آلبالو خانگی سریع

برای تهیه ترشی آلبالو خانگی سریع به مواد زیر نیاز دارید:

آلبالو ۱ کیلوگرم
سرکه ۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
نمک به مقدار لازم
نبات ۲ تا ۳ تکه

مراحل تهیه ترشی آلبالو سریع

در این بخش می‌توانید با ساده‌ترین روش تهیه ترشی آلبالو خانگی آشنا شوید و بعد از ۳ روز، این ترشی خوشمزه را میل کنید.

مرحله اول: شستن آلبالوها

ابتدا باید آلبالوها را بشویید و چند بار آبکشی کنید. سپس آن‌ها را در آبکش قرار دهید تا آب اضافی‌شان خارج شود. در ادامه، آلبالوها را روی یک پارچه تمیز بچینید تا کاملاً خشک شوند.

مرحله دوم: ریختن آلبالوها در شیشه

بعد از خشک شدن آلبالوها، آن‌ها را در یک شیشه تمیز و خشک بریزید؛ اما شیشه را کامل پر نکنید تا فضای کافی برای قراردادن نبات‌ها در بالای آن باقی بماند.

مرحله سوم: ترکیب مواد ترشی

حالا باید نبات‌ها را روی آلبالوها بچینید و کمی نمک نیز روی آن‌ها بپاشید. در آخر، سرکه را اضافه کنید. مقدار سرکه باید به اندازه‌ای باشد که شیشه به طور کامل پر شود.

بیشتر بخوانید: رسپی ترشی گوجه فرنگی مشهدی

مرحله چهارم: صبر کنید تا ترشی آماده شود

در مرحله آخر باید درب شیشه را محکم ببندید و سپس شیشه را کمی تکان دهید تا مواد با هم مخلوط شوند. بعد شیشه ترشی را در یخچال قرار دهید و بعد از ۳ روز، می‌توانید درب شیشه را باز کنید و ترشی را با هر غذایی که دوست دارید نوش جان کنید.

رسپی ترشی آلبالوی سریع با جوشاندن

رسپی ترشی آلبالو سریع با جوشاندن

در این روش، مراحل را به همان شکل قبلی دنبال کنید. پس از اینکه مواد ترشی را در شیشه ریختید و درب آن را محکم بستید، یک قابلمه آب روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا آب بجوشد.

سپس شیشه ترشی آلبالو را در آب جوش قرار دهید و حدود ۵ تا ۸ دقیقه صبر کنید. بعد از آن، شعله را خاموش کنید و شیشه را از قابلمه بیرون بیاورید. اجازه دهید ترشی خنک شود، سپس آن را در یخچال بگذارید. بعد از یک روز می‌توانید این ترشی خوشمزه را امتحان کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی ترشی لیته خانگی

“`html

طرز تهیه ترشی آلبالوی سریع در آفتاب

یکی از روش‌های سریع برای تهیه ترشی آلبالوی خوشمزه در ۳ روز این است که شیشه ترشی را در نور آفتاب قرار دهید. برای این کار، باید ترشی آلبالو را به روشی که قبلاً توضیح دادیم، آماده کنید.

این ترشی آلبالو در ۳ روز آماده می‌شود

سپس شیشه ترشی را به مدت یک روز در آفتاب بگذارید. گرمای خورشید به شما کمک می‌کند تا ترشی زودتر آماده شود. بعد از این مدت، شیشه را در یخچال بگذارید. بعد از ۲ تا ۳ روز، می‌توانید این ترشی خوشمزه را میل کنید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه ترشی آلبالو

نکات و فوت و فن‌های تهیه ترشی آلبالو

در اینجا چند نکته مفید برای تهیه ترشی آلبالو به شما می‌گوییم. همراه ما باشید.

  • بهتر است برای تهیه ترشی آلبالو از میوه‌های دارای هسته استفاده کنید، زیرا میوه بهتر نگه می‌دارد.
  • شیرینی ترشی به سلیقه شما بستگی دارد و می‌توانید از نبات استفاده نکنید.
  • اگر می‌خواهید ترشی را شیرین کنید، به جای نبات می‌توانید کمی شکر اضافه کنید. توجه داشته باشید که شکر را کامل در سرکه حل کنید و سپس به ترشی اضافه نمایید.
  • می‌توانید از رب انار یا تمر هندی برای مزه‌دار کردن ترشی استفاده کنید.
  • گلپر نیز می‌تواند طعم خوبی به ترشی بدهد.
  • اگر نمی‌خواهید طعم ترشی خیلی ترش شود، از ترکیب آب جوشیده و سرکه استفاده کنید.
  • برای تهیه ترشی آلبالو می‌توانید از سرکه سفید یا سرکه قرمز استفاده کنید.
  • در بعضی از روش‌ها، برگ نعنا و تخم گشنیز هم به ترشی اضافه می‌شود.
  • مراقب باشید که از شیشه یا مواد مرطوب استفاده نکنید، چون ممکن است ترشی شما خراب شود.
  • حتماً سطح سرکه باید یک بند انگشت بالاتر از مواد داخل شیشه باشد.
  • پس از آماده شدن ترشی، آن را در یخچال بگذارید.
  • این ترشی ماندگاری بالایی دارد و می‌توانید تا ۲ سال در یخچال نگهداری کنید.
  • اگر درب شیشه ترشی باز بماند و در نور آفتاب قرار گیرد، ترشی خراب می‌شود.
  • اگر دوست دارید، می‌توانید به ترشی سیر یا سبزی معطر تازه یا خشک اضافه کنید.
  • تخم گشنیز طعم فوق‌العاده‌ای به این ترشی می‌دهد.
  • می‌توانید کمی فلفل سبز خرد شده هم به ترشی اضافه کنید.

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم به ۳ روش برای تهیه ترشی آلبالوی سریع اشاره کردیم. اگر تجربه‌ای در درست کردن این ترشی دارید، خوشحال می‌شویم نظرات و پیشنهادات‌تان را با ما و دیگر دوستانی که به آشپزی علاقه دارند، به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا