بیماری ها و درمان آنها

این خاصیت سیر را نمی دانستید! (2 نکته مهم)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

اخیراً پزشکان فهمیدند که سیر علاوه بر خواص بسیاری که دارد، برای سلامت ریه‌ها نیز بسیار مفید است.

مطابق با آخرین تحقیقات، اگر به طور متوسط سیر خام را حدود ۲ بار در هفته مصرف کنید، می‌توانید خطر ابتلا به سرطان ریه را تا ۴۴ درصد کاهش دهید. جالب است بدانید که حتی افرادی که سیگار می‌کشند هم می‌توانند با مصرف سیر، تا ۳۰ درصد از احتمال ابتلا به سرطان ریه کاسته شوند.

شاید خصیصه سیر را نمی‌دانستید!

تحقیقات نشان می‌دهد که سیر می‌تواند به حفاظت از ریه‌ها کمک کند و همچنین خطر ابتلا به سرطان روده را نیز به طور قابل توجهی کاهش دهد.

پزشکان برای بررسی تاثیر سیر بر جلوگیری از سرطان ریه، روی حدود ۱۴۲۴ بیمار مبتلا به سرطان ریه چنین تحقیقی انجام داده‌اند و نتایج آن را اعلام کرده‌اند.

لازم به ذکر است که عوامل دیگری مانند سابقه خانوادگی، سبک زندگی، میزان ورزش و نوع رژیم غذایی نیز می‌توانند در احتمال ابتلا به سرطان ریه نقش داشته باشند.

نکته دیگری که پزشکان به آن اشاره کرده‌اند این است که هنوز در مورد این که آیا سیر پخته یا سرخ شده به اندازه سیر خام مفید است، شک و تردید دارند و این نیاز به تحقیق بیشتری دارد.

سایت رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا