رسپی

این مربا را با مصالح ساختمانی تهیه می کنند! (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

این مربا را با مصالح ساختمانی تهیه می کنند!

بسیاری از ما از طعم های مختلف مربا لذت برده‌ایم، اما بعضی وقت‌ها از دیدن یا شنیدن نام بعضی مرباها متعجب می‌شویم و دوست داریم که آن‌ها را امتحان کنیم. مربای کدو حلوایی هم خوشمزه و معطر است و هم زیبا به نظر می‌رسد. این نوع مربا فقط مخصوص صبحانه نیست و می‌توانید آن را در مهمانی شام هم سرو کنید تا مهمان‌ها از سلیقه و مهارت شما خوششان بیاید.

نکته جالب درباره این مربا این است که در تهیه آن از پودر آهک استفاده می‌شود. البته باید بدانید که این ماده در مراحل اولیه پیش از پخت مربا به کار می‌رود. همچنین، برای تهیه مربای بالنگ هم از پودر آهک برای کم کردن تلخی استفاده می‌شود.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
کدو حلوایی (حدود دو کیلوگرم) یک عدد
شکر ۵/۲ کیلوگرم
هل سبز حدود ۱۰ عدد دانه
پودر زعفران یک قاشق مرباخوری
گلاب نصف استکان
پودر آهک یک لیوان

دستور تهیه مربا کدوحلوایی با آهک

کدو حلوایی را پوست بکنید و به تکه‌های کوچکی برش بزنید. سپس می‌توانید این تکه‌ها را به شکل‌های زیبا مانند گل یا ستاره قالب بزنید. توجه داشته باشید که قالب زدن کدو به دلیل سختی بافتش ممکن است دشوار باشد.

اگر از قالب‌های فلزی بدون دسته استفاده می‌کنید، برای جلوگیری از آسیب به دست‌تان، یک تکه پارچه تمیز را چند بار تا کنید و هنگام فشار دادن روی قالب، پارچه را روی آن بگذارید. اگر نمی‌خواهید از قالب استفاده کنید، می‌توانید کدو را به شکل‌های هندسی مانند لوزی برش بزنید.

پس از قالب زدن، کدوها را در یک ظرف عمیق قرار دهید و آب زلال را روی آن بریزید. بگذارید کدوها یک شب در آب آهک بمانند. روز بعد، تکه‌های کدو را از آب آهک خارج کرده و با آب سرد بشویید.

سپس آن‌ها را در ظرفی ریخته و آب سردی روی آن‌ها بریزید تا کاملاً پوشانده شوند. بگذارید آن‌ها دو تا سه ساعت در آب سرد بمانند. بعد از آن آب را عوض کنید و دوباره بگذارید دو تا سه ساعت دیگر بمانند.

این فرآیند را حداقل سه بار تکرار کنید. سپس، کدوها را در یک قابلمه مخصوص بریزید. شکر را اضافه کرده و به اندازه کافی آب بریزید تا روی کدوها را بپوشاند. قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید و بگذارید کم‌کم بجوشد. بعد از هفت تا هشت ساعت که کدوها پختند و شربت غلیظ شد، هل، زعفران و گلاب را اضافه کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه دیگر بجوشد.

بعد از این مرحله، از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود. سپس آن را در ظروف دربسته بریزید. اگر شربت کافی نبود، می‌توانید مقداری شربت جداگانه درست کرده و بعد از غلیظ شدن به مربا اضافه کنید.

منبع : مشرق نیوز

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا