ترفند های آشپزی

این نکات را هنگام استفاده از سیر رعایت کنید (2 نکته مهم)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

استفاده از سیر در آشپزی، به‌خصوص هنگام سرخ کردن یا طعم‌دار کردن غذا، نیازمند رعایت چند نکته مهم است تا هم عطر و طعم عالی بدهد و هم تلخ یا سوخته نشود. در ادامه، مهم‌ترین نکات را برای استفاده صحیح از سیر آورده‌ام:


🧄 نکات مهم هنگام استفاده از سیر:

1. سیر را در حرارت بالا نسوزانید

  • سیر خیلی زود می‌سوزد و اگر در روغن داغ زیاد بماند، طعم تلخ و ناخوشایند پیدا می‌کند.

  • همیشه سیر را در حرارت متوسط یا ملایم تفت دهید، نه حرارت بالا.

2. سیر را آخر اضافه کنید

  • اگر در حال سرخ کردن سیب‌زمینی یا سبزیجات هستید، سیر را در چند دقیقه پایانی اضافه کنید تا فقط کمی طلایی شود و نسوزد.

3. سیر تازه را بلافاصله بعد از خرد کردن استفاده کنید

  • عطر سیر تازه وقتی خرد یا له می‌شود، سریع آزاد می‌شود و بعد از چند دقیقه ممکن است بخشی از عطرش از بین برود.

  • بلافاصله پس از له کردن یا رنده کردن، از آن استفاده کن.

4. اگر می‌خواهی سیر طعم‌دهنده باشد، لهش کن

  • له کردن یا رنده کردن سیر باعث آزاد شدن بیشتر طعم و ترکیبات گوگردی می‌شود.

  • اگر فقط می‌خواهی عطر ملایم بدهد (مثلاً در روغن)، خرد کردن یا نصف کردن کافی‌ست.

5. در غذاهای سرخ‌کردنی مراقب زمان باش

  • سیر را خیلی زیاد در روغن نگه ندار. ۳۰ ثانیه تا یک دقیقه کافی‌ست تا عطرش آزاد شود.

6. از سیر خشک‌شده یا پودر سیر هم می‌توان استفاده کرد

  • اگر نمی‌خواهی با سیر تازه کار کنی، می‌توانی از پودر سیر استفاده کنی.

    • توجه داشته باش که پودر سیر را هم در مراحل پایانی اضافه کن چون زود می‌سوزد.

7. برای طعم ملایم‌تر، سیر را با پوست بپز یا برشته کن

  • اگر نمی‌خواهی طعم تند سیر را داشته باشی، سیر را با پوست در فر یا روغن تفت بده تا شیرین و ملایم شود.

 

فواید سیر موضوعی است که همیشه مورد توجه بوده است. اما برای اینکه بیشترین استفاده را از این خوراکی ببرید، باید چند نکته مهم را در نظر بگیرید که می‌تواند خواص سیر را افزایش دهد.

هر ماده غذایی را باید به شیوه خاصی مصرف کرد تا بهترین نتیجه را بگیریم. با رعایت نکات درست، خواص مواد غذایی از بین نمی‌رود. سیر نیز جزو موادی است که برای استفاده از آن باید چند نکته را در نظر داشته باشیم که در ادامه توضیح می‌دهیم:

این نکات را هنگام استفاده از سیر رعایت کنید (2 نکته مهم)

نکته اول این است که هنگام خرید سیر به تازگی و تازگی آن توجه کنید. بهتر است تازه‌ترین سیرها را انتخاب کنید. سیرهایی که بسته‌بندی شده یا مانده هستند، بیش از نیمی از خواص خود را از دست می‌دهند.

 

این نکات را هنگام استفاده از سیر رعایت کنید

قبل از آنکه سیر را به غذای خود اضافه کنید، حتماً آن را خرد کرده و چند دقیقه در هوا بگذارید. با خرد کردن سیر، برخی ترکیبات خاص آن آزاد می‌شود و با اکسیژن ترکیب می‌گردد. این فرآیند معمولاً در ۱۰ تا ۱۵ دقیقه انجام می‌شود و باعث می‌شود خواص سلامتی سیر بیشتر شود.

این نکات را هنگام استفاده از سیر رعایت کنید (2 نکته مهم)
این نکات را هنگام استفاده از سیر رعایت کنید

بسیاری افراد همیشه در این فکرند که سیر را به صورت کوبیده، خرد شده یا به شکل اولیه استفاده کنند. با توجه به نکته قبلی باید بگوییم که اگر سیر را رنده یا له کنید، بیشتر سلول‌های داخلی آن شکسته شده و خواص سلامتی آن افزایش پیدا می‌کند.

 

سایت آموزش آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا