بادام زمینی روکش دار با طعم کچاپخواص بادام زمینی روکش دار با طعم کچاپی چیست؟مواد لازم برای تهیه بادام زمینی روکشدار (مرحله به مرحله)

“`html
بادام زمینی روکش دار با طعم کچاپ
بادام زمینی که به نامهای بادام کوهی یا پسته زمینی هم شناخته میشود، تنقلاتی است که از آمریکای جنوبی آمده است. این نوع بادام یکی از تنقلات محبوب است و اغلب نمیتوان از خوردن آن دست کشید؛ به ویژه اگر طعم کچاپ داشته باشد. بادام زمینی برای تهیه محصولات مختلفی همچون کره بادام زمینی و بستنی هم استفاده میشود. در سالهای اخیر، بادام زمینی روکشدار خیلی محبوب شده است و بین ایرانیان طرفداران زیادی پیدا کرده است.
بادام زمینی هم به صورت خام و هم بو داده استفاده میشود، و در حال حاضر بادام زمینی روکشدار با طعم کچاپ خیلی مورد توجه قرار گرفته است. در ابتدا، فقط بادام زمینی روکشدار با طعم پنیر وجود داشت، اما به تدریج و به دلیل استقبال مردم، طعمهای دیگری هم مانند بادام زمینی روکشدار با طعم سرکهای، پیاز جعفری، فلفلی و باربیکیو به آن اضافه شد.
بادام زمینی روکش دار با طعم کچاپ از چه موادی تهیه میشود؟
بادام زمینی، آجیل خوشمزهای است که میتوان آن را بو داده و روکشدار کرد. یکی از طعمهای جذاب، کچاپ است که برای آن از ترکیبی از کنسانتره گوجهفرنگی، سرکه، نمک و… استفاده میشود. طعمدهنده طبیعی کچاپ با طعم و رنگ گوجهفرنگی حس خوبی به خوراکیها میدهد و در انواع مختلف غذاها به کار میرود.
خواص بادام زمینی روکش دار با طعم کچاپ
بادام زمینی روکشدار نه تنها خیلی خوشمزه است، بلکه خواص مفیدی هم دارد. برای خانمهای باردار، روزانه مصرف 10 تا 15 دانه بادام زمینی توصیه میشود. همچنین برای افرادی که سرفه خشک میکنند، بادام زمینی میتواند به نرم شدن سینه کمک کند. یکی دیگر از ویژگیهای خوب بادام زمینی روکشدار این است که اگر کودک شما از طعم بادام زمینی خوشش نیاید، میتوانید با خرید بادام زمینی روکشدار با طعمهای مختلف، او را به خوردن این آجیل مفید تشویق کنید.
معمولاً توصیه میشود که از خوردن پوست بادام زمینی پرهیز شود، زیرا این پوست ممکن است باعث ایجاد آلرژی شود و از تجزیه نشاسته و پروتئین در بدن جلوگیری کند. به همین دلیل، در تهیه بادام زمینی روکشدار، پوست آن جدا میشود.
مواد لازم برای تهیه بادام زمینی روکشدار
مواد لازم | مقدار |
بادام زمینی | 150 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
آرد سفید | 1.2 پیمانه + 2 قاشق غذاخوری |
پودر پنیر | 1 قاشق چایخوری |
پودر کچاپ | 1 قاشق چایخوری |
پودر پیاز | 1 قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | 1.3 قاشق چایخوری |
نمک | 1.2 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
دستور تهیه بادام زمینی با طعم کچاپ ویژه یلدا
برای تهیه بادام زمینی روکشدار، ابتدا تخممرغ را در یک ظرف ریخته و با چنگال یا همزن کمی میزنیم. سپس تمام مواد و ادویهها را به آن اضافه کرده و دوباره هم میزنیم. در یک ظرف جدا، آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط میکنیم و این ترکیب را الک کرده و کنار میگذاریم.
حالا مخلوط تخممرغ را به تدریج روی بادام زمینیهای بدون پوست میریزیم و ظرف را تکان میدهیم. بعد از آن مقداری از آرد را روی بادام زمینیها الک میکنیم و دوباره ظرف را تکان میدهیم. این فرایند را چند بار (۵ تا ۶ مرتبه) تکرار میکنیم تا یک لایه از مواد روی بادام زمینیها ایجاد شود.
در آخرین مرحله، مقداری روغن در یک ظرف مناسب میریزیم و آن را روی حرارت میگذاریم تا کمی گرم شود. دقت کنید که روغن باید داغ نشود. سپس بادام زمینیها را به روغن اضافه میکنیم. زمانی که بادام زمینیها طلایی شدند، آنها را خارج کرده و در ظرف سرو میریزیم. بدین ترتیب، بادام زمینی روکشدار ما آماده است.