بادمجان کبابی و پوره سیب زمینی؛ غذایی که عاشقش میشوید

“`html
بادمجان کبابی و پوره سیب زمینی یکی از پیشغذاهایی است که میتواند سفره شما را خاصتر کند. این غذای خوشمزه از ترکیب سیبزمینی، گوشت چرخکرده و بادمجان درست میشود. حتی اگر گوشت نداشته باشید، میتوانید این غذا را تهیه کنید و همچنان خوشمزه خواهد شد. در این مقاله از مجله رضیم طرز تهیه بادمجان کبابی و پوره سیب زمینی را به شما آموزش میدهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه بادمجان کبابی و پوره سیب زمینی
برای تهیه این غذای خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:
بادمجان | ۳ عدد |
گوشت چرخکرده | ۲۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
سیر | ۲ حبه |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | یک و نیم قاشق غذاخوری |
سیب زمینی | ۳ عدد |
شیر | ۳ قاشق غذاخوری |
کره | یک قاشق چایخوری |
پنیر پیتزا | به میزان دلخواه |
نمک،فلفل، آویشن | به میزان لازم |
طرز تهیه بادمجان کبابی با پوره سیب زمینی
برای درست کردن بادمجان کبابی با پوره سیب زمینی باید مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: سیب زمینی را بپزید
سیبزمینیها را بشویید و پوستشان را بکنید. سپس به قطعات کوچک خرد کنید و در قابلمهای با آب روی گاز قرار دهید تا بپزند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شامی بادمجان با گوشت چرخکرده
مرحله دوم: بادمجان را در آب نمک بگذارید
بادمجانها را به خوبی بشویید و پوستشان را بکنید. سپس هر کدام را به صورت حلقهای به ضخامت ۴ سانتیمتر برش دهید و در محلول آب نمک برای نیم ساعت قرار دهید تا تلخی بادمجان گرفته شود.
مرحله سوم: گوشت را تفت دهید
در این مرحله ابتدا پیازها را به صورت ریز خرد کنید و در تابهای با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس…
“““html
پیازها را در یک تابه تفت دهید تا طلایی و کمی نرم شوند. سپس سیر خرد شده را به آنها اضافه کنید و به مدت یک دقیقه باهم تفت بدهید. بعد از آن، گوشت چرخکرده را اضافه کنید و بگذارید به مدت ۳ تا ۴ دقیقه با سیر و پیاز تفت بخورد.
بیشتر بخوانید: اگر سیبزمینی و تخممرغ در خانه دارید، این غذای آسان را درست کنید.
مرحله چهارم: گوجه و رب را اضافه کنید
گوجهها را بشویید و به شکل مکعبی خرد کنید. سپس آنها را همراه با رب گوجهفرنگی و ادویهها به گوشت چرخکرده اضافه کنید و تفت دهید تا آب گوجهها تبخیر شود.
بیشتر بخوانید: رسپی چلومرغ با روشی جدید.
مرحله پنجم: بادمجانها را در فر قرار دهید
در این مرحله بادمجانها را آبکش کنید و با یک دستمال تمیز خشک کنید. سپس آنها را در یک ظرف بچینید و با یک برس یا اسپری کمی روغن بزنید. ظرف را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۳۰ درجه از قبل تنظیم کنید و بگذارید تا بادمجانها نرم و روی آنها سرخ شود.
مرحله ششم: پوره سیبزمینی درست کنید
سیبزمینیهای پخته شده را آبکش کنید و با چنگال آنها را پوره کنید. حالا شیر، کره، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد ترکیب شوند. پوره باید نه خیلی سفت باشد و نه خیلی شل؛ برای تنظیم غلظت میتوانید مقدار شیر را کم یا زیاد کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی بال مرغ با سس مخصوص.
مرحله هفتم: همه مواد را روی هم بچینید
در این مرحله وسط بادمجانهایی که نرم شدهاند را با چنگال کمی فشار دهید تا گود شوند. سپس مقداری از مخلوط گوشت چرخکرده را در گودی بریزید. پوره سیبزمینی را در یک قیف بریزید و آن را روی مواد گوشتی داخل بادمجانها بریزید و در آخر پنیر پیتزا را روی پوره پخش کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی خورشت ریحان با بادمجان.
مرحله هشتم: سس درست کنید
یک قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی را در یک فنجان آب حل کنید و روی بادمجانها بریزید. سپس ظرف را در فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا بادمجانها خوب بپزند و پنیرها ذوب و طلایی شوند.
در این مقاله از مجله رضیم، رسپی بادمجان کبابی با پوره سیبزمینی را معرفی کردیم. حتماً این غذای خوشمزه را در لیست پیش غذاهای خود برای مهمانیها و مراسم قرار دهید.