باقالی را به روش بازاری برای شب یلدا درست کنید

“`html
باقالی یکی از خوراکیهای محبوب در شب یلداست که خیلیها آن را دوست دارند. اما درست کردن باقالی در خانه ممکن است برای برخی سخت باشد. در این نوشته از مجله رضیم با ما باشید تا طرز تهیه باقالی بازاری را با همه نکات و ترفندهایش به شما آموزش دهیم.
نگاهی سریع به روش پخت
برای تهیه باقالی بازاری، ابتدا باقالیها را به مدت ۲۴ ساعت در آب بخیسانید. سپس با مقدار زیادی آب، آنها را به مدت ۳ تا ۴ ساعت بپزید. وقتی پختند، نمک و سرکه را اضافه کنید و بگذارید به آرامی یک ساعت دیگر بپزند. در نهایت باقالیهای پخته شده را با گلپر، سماق و نعناع خشک سرو کنید. در ادامه میتوانید طرز تهیه کامل این خوراکی یلدایی را با جزئیات بیشتری بخوانید.
مواد لازم باقالی بازاری
باقالی خشک | نیم کیلوگرم |
سرکه | نصف لیوان |
نمک | ۱ قاشق غذاخوری |
گلپر | به میزان لازم |
سماق | به میزان لازم |
نعناع خشک | به میزان لازم |
طرز تهیه باقالی بازاری
مدت زمان آماده سازی: ۴ تا ۵ ساعت
مناسب برای: ۳ تا ۴ نفر
درجه سختی: آسان
مرحله اول: خیس کردن باقالی
برای تهیه باقالی بازاری بهتر است از باقالی خشک استفاده کنید. به همین خاطر، باقالیهای خشک را به مدت ۲۴ ساعت در آب بخیسانید. در این مدت ۲ تا ۳ بار آب آن را عوض کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه زنجبیل پلو + نکات و ترفندها
مرحله دوم: پختن باقالی
پس از اینکه باقالیها خیس خوردند و بزرگتر شدند، در یک قابلمه آب بریزید و باقالیها را به آن اضافه کنید. دقت کنید که آب به قدری باشد که روی باقالیها را بپوشاند. ابتدا حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید برای ۳ تا ۴ ساعت بپزند.
در حین پخت، اگر کف روی آن جمع شد، با یک کفگیر آنها را از قابلمه خارج کنید تا طعم تلخی به باقالیها ندهد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای چغندر قند سفید
مرحله سوم: افزودن نمک و سرکه
بعد از ۳ تا ۴ ساعت، نمک و سرکه را به باقالیها اضافه کنید و اجازه دهید برای یک ساعت دیگر روی حرارت ملایم بپزند تا طعمدار شوند.
مرحله چهارم: سرو کردن باقالی
بعد از اینکه باقالیها پخته شدند، آنها را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن سماق، گلپر و نعناع خشک بپاشید و میل کنید.
بیشتر بخوانید: دلایل نپخته ماندن باقالی و سفت شدن آن
ترفندها و نکات برای تهیه باقالی بازاری
“““html
نکات مهم در تهیه باقالی خوشمزه
برای درست کردن این باقالی خوشمزه بهتر است نکاتی که در ادامه به آنها اشاره میشود را در نظر داشته باشید. با ما همراه باشید.
- بهترین نوع باقالی برای پخت، باقالی رشتی یا باقالی سبز ایرانی است.
- برای کاهش نفخ باقالی، بعد از خیساندن آن، چند دقیقه در آب بجوشانید، سپس آب را دور بریزید و پخت را با آب جدید شروع کنید.
- میتوانید باقالی پخته شده را با آب نارنج و دلال سرو کنید.
- برای خوشرنگتر شدن باقالی، کمی زردچوبه در حین پخت به آن اضافه کنید.
- برای داشتن عطر قوی، میتوانید زمان نیمپز شدن باقالی، یک قاشق غذاخوری ترخون خشک به آن اضافه کنید تا عطر فوقالعادهای به باقالی بدهد.
- برای براق و جذابتر شدن باقالی، میتوانید در ۵ دقیقه آخر پخت، کمی کره یا روغن به آن اضافه کنید.
- بهتر است باقالی را در قابلمه مسی یا استیل بپزید تا حرارت به صورت یکنواخت منتقل شود.
- میتوانید باقالی را در کنار نان سنگک، لیموترش تازه و خیارشور سرو کنید.
در این مقاله از مجله رضیم، رسپی باقالی به روش بازاری را با تمام ترفندها و نکات آن به شما ارائه کردیم. پیشنهاد میکنیم برای شب یلدا حتما این خوراکی خوشمزه را با این رسپی درست کنید و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.