طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه باقالی پلو با مرغ لاپلویی (دم پز)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

مواد لازم باقالی پلو با مرغ لاپلویی (دم پز)

برنج ایرانی۳۰۰ گرم
ران مرغ ۲ عدد
باقالی ۱۰۰ گرم
نخودفرنگی۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
شوید خشک یا تازه مقداری
زعفران مقدار لازم
نمک و فلفل زردچوبه و دارچین

طرز تهیه باقالی پلو با مرغ لاپلویی (دم پز)

اول از همه لازم هست بگم برنج ما طبخش حالت کته داره و ما نمیخوایم برنجمون رو آبکش کنیم و مرغ لابه لای برنج میپزه که خیلیم خوشمزست..
ابتدا پیاز را ریز خرد کرده و در روغن سرخ کنید سپس زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه می کنیم و تفت میدیم بعد ران مرغ را اضافه کرده و مقداری زعفران و مرغ را کاملا سرخ میکنیم مقداری نمک ریخته سپس آب جوش میریزیم و اجازه میدیم تا مرغ ها بپزد، سپس باقالی و نخود فرنگی را هم جداگانه با مقداری آب نیم پز میکنیم،حالاااااا در همان قابلمه ای که مرغ را پختیم برنج خیس خورده به اضافه باقالی و تخودفرنگی نیم پز و مقداری شوید خشک و روغن و نمک و مقداری دارچین لابه لای برنج ریخته و اجازه میدیم برنج و بقیه مواد آبشون تموم بشه،برنج را به وسط ظرف جمع میکنیم و سپس دم میکنیم.به همین سادگی به همین خوشمزگی👌

‫0/5 ‫(0 نظر)

8 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا