بیماری ها و درمان آنها

با اين ميوه سرفه‌های مزمن را درمان کنيد (2 نکته مهم)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

دکتر نصیر دهقان، پزشک و پژوهشگر طب سنتی، درباره درخت عناب گفت که این درخت در مناطق گرمسیر رشد می‌کند و در ایران، به ویژه در شمال و برخی مناطق جنوب کشور رایج است.

در طب قدیم ایران، عناب میوه‌ای معتدل است و حاوی حدود پنج درصد پروتئین، چهار درصد قند و مقدار زیادی ویتامین C و مواد معدنی می‌باشد.

وی ادامه داد: به خاطر داشتن لعاب زیاد، عناب می‌تواند سینه را نرم کند و برای درمان مشکلات سینه، پیشنهاد می‌شود از ترکیب جوشانده‌ی عناب، انجیر، خرما و کشمش استفاده شود. این جوشانده به بهبود گرفتگی صدا کمک کرده و برای سرفه و درد سینه نیز مفید است و می‌توان برای کاهش تب نیز از آن بهره برد.

خوردن عناب می‌تواند تنگی نفس و آسم را کاهش دهد و همچنین برای تقویت عمومی بدن و حافظه توصیه می‌شود. همچنین هسته‌ی عناب خواب‌آور است و می‌تواند خستگی شدید را برطرف کند.

نکته: اگر خوردن عناب برای افراد با طبع سرد باعث نفخ می‌شود، بهتر است با شکر و مویز مصرف شود.

منبع : افکار نیوز

سایت رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا