با این ترفندها، آبلیموی اصل را از تقلبی تشخیص دهید

“`html
اگر شما هم به خرید آبلیموی مختلف عادت دارید، ممکن است تا الان آبلیموهای متفاوتی با کیفیتهای مختلف خریده باشید. اما چه طور میتوانیم آبلیموی طبیعی را از آبلیموی تقلبی تشخیص دهیم؟ در این مقاله از مجله رضیم میخواهیم چند ترفند برای تشخیص آبلیموی اصل از تقلبی را با شما در میان بگذاریم.
چطور آبلیموی طبیعی را از آبلیموی تقلبی تشخیص دهیم؟
آبلیمو یکی از آن چاشنیهایی است که برخی افراد در تهیهاش تقلب میکنند. مصرف آبلیموی تقلبی میتواند برای سلامتی مشکلساز باشد، زیرا معمولاً برای تهیهاش از مواد نامناسب استفاده میشود. در ادامه، روشهای تشخیص آبلیموی طبیعی از تقلبی را بررسی میکنیم.
۱- رنگ غیرطبیعی آبلیمو
برای تهیه آبلیموهای تقلبی معمولاً از اسید سیتریک و جوهر لیمو به همراه رنگهای مصنوعی و آب استفاده میشود. این مواد باعث میشوند که رنگ آبلیموی تقلبی نسبت به آبلیموی طبیعی خیلی زیباتر به نظر بیاید.
آبلیموهای تازه معمولاً رنگ روشنتری دارند. وقتی آبلیموی طبیعی ته نشین شود، رنگ آن به روشنی بیشتری تبدیل میشود. اما آبلیموی شیمیایی معمولاً زرد رنگ است و اگر دقت کنید با رنگ آبلیموی طبیعی قابل تشخیص است.
۲- نبود پالپ در آبلیمو
یکی از دلایلی که آبلیموی طبیعی ممکن است ته نشین شود، وجود پالپ یا پرزهای لیمو در آن است. حتی ممکن است هستههای لیمو هم در آن وجود داشته باشند. به همین خاطر هنگام خرید توجه کنید.
آبلیموی تقلبی معمولاً بافتی یکدست دارد و تکههای پرز لیمو در آن ته نشین نمیشود. بعضی از تولیدکنندگان آبلیموی تقلبی برای فریب مردم کمی پالپ به آن اضافه میکنند، بنابراین فقط این مورد نمیتواند نشاندهنده تقلبی بودن آن باشد.
۳- طعم متفاوت آبلیمو
طعم آبلیموی تقلبی معمولاً خیلی ترشتر از آبلیموی طبیعی است و مصرف آن ممکن است باعث اذیت شما شود. اما ترشی آبلیموی طبیعی به گونهای است که احساس راحتی میکنید و معمولاً طعم ملایمتری دارد.
برای اینکه غذا را با آبلیموی طبیعی خوش طعم کنید، به مقدار بیشتری نیاز دارید، اما با کمی از آبلیموی تقلبی میتوانید طعم ترش و اسیدی را به غذا اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: چگونه تلخی آبلیمو خانگی را بگیریم؟
۴- تیره شدن آبلیموی طبیعی در مقابل آفتاب
آبلیموهای طبیعی وقتی در معرض نور آفتاب قرار میگیرند، تغییر رنگ میدهند. علت این تیره شدن، ویتامین C موجود در آن است که با نور و حرارت از بین میرود. در این شرایط طعم آبلیمو هم کمکم شبیه آبغوره میشود.
اما آبلیموی تقلبی در مقابل نور آفتاب هیچ تغییری نمیکند. حتی ممکن است بعد از یک سال هم رنگ آن تغییر نکند و ظاهرش همانطور باقی بماند.
آیا آبلیمو صنعتی تقلبی است؟
آبلیموی صنعتی تفاوتهای زیادی با آبلیموی طبیعی دارد و اگر از برندهای معتبر خریداری شود، به هیچ وجه تقلبی نیست. مهمترین تفاوت بین آبلیموی خانگی و صنعتی این است که آبلیموی کارخانهای به صورت پاستوریزه تهیه میشود و در این فرآیند…
“““html
میگیرد تا آلودگیهای آن از بین برود. این کار موجب از بین رفتن ویتامین C و مواد مغذی موجود در آبلیمو میشود.
اگرچه آبلیموی صنعتی سالم به نظر میرسد، اما دیگر خاصیتهای مفیدی برای بدن ندارد و بیشتر برای طعم دادن به غذا استفاده میشود. برای جلوگیری از خراب شدن این آبلیموها، معمولاً از مواد نگهدارنده استفاده میشود که ممکن است برای سلامت مضر باشند.
بیشتر بخوانید: رازهای گازدار شدن آبلیمو و روشهای جلوگیری از آن
آیا تلخ بودن آبلیمو نشانه تقلبی بودن آن است؟
بسیاری از آبلیموهای تقلبی تلخ هستند، اما تلخ بودن آبلیمو به خودی خود دلیل بر تقلبی بودن آن نیست. امروزه بعضی از تولیدکنندگان آبلیمو برای تهیه آبلیموی تازه از دستگاههای بزرگ استفاده میکنند.
این دستگاهها فشار زیادی به پوست لیمو وارد میکنند و گاهی ممکن است هسته لیمو هم له شده و وارد آبلیمو شود. به همین دلیل، طعم آبلیموی طبیعی که به این روش تهیه میشود، معمولاً کمی تلخ میشود.
در این مقاله از مجله آشپزی رضیم درباره بهترین راههای تشخیص آبلیموی طبیعی از آبلیموی تقلبی صحبت شد. حتماً برای خرید آبلیمو، آن را از فروشگاههای معتبر تهیه کنید یا از فروشنده بخواهید که آبلیمو را در جلوی چشمان شما بگیرد.
شما چگونه آبلیمو اصل و تقلبی را تشخیص میدهید؟ اگر تمایل دارید، میتوانید نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستانی که به این موضوع علاقه دارند، به اشتراک بگذارید.