با این ترفند حجم گوشت چرخ کرده را دو برابر کنید

دیگر نگران این نباشید که گوشت چرخکرده هنگام پخت به هم بچسبد. با روشی که به شما معرفی خواهیم کرد، نه تنها میتوانید گوشت را به راحتی شکل دهید، بلکه حجم آن نیز به طور شگفتانگیزی افزایش مییابد و غذایتان ظاهری بسیار عالی پیدا میکند. با ما در مجله رضیم همراه باشید تا با این ترفند حجم گوشت چرخ کرده را دو برابر کنید.
یک ترفند عالی برای افزایش حجم گوشت چرخ کرده
شاید برایتان جالب باشد اگر بدانید که اضافه کردن کمی آب به گوشت چرخکرده قبل از سرخ کردن، میتواند مانع از چسبیدن آن شود! فقط کافیست ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری آب را با گوشت چرخکرده مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا گوشت دیگر چسبندگی نداشته باشد.
آب باعث میشود که تکههای گوشت به هم نچسبند و در نتیجه هنگام سرخ شدن، گلوله نشوند. همچنین، با اضافه کردن آب، متوجه خواهید شد که گوشت کمی پف میکند و حجم آن بیشتر میشود. علاوه بر این، آب رطوبت گوشت را حفظ میکند و باعث میشود نرمتر و خوشمزهتر شود.
بیشتر بخوانید: رسپی کتلت بادمجان کبابی با گوشت چرخکرده
بیشتر بخوانید: رسپی مندو با گوشت چرخ کرده؛ غذای خوشمزه کرهای
به مقدار آبی که به گوشت چرخکرده اضافه میکنید توجه کنید. اگر آب زیادی اضافه کنید، گوشت شل میشود و طعمش تغییر میکند. بنابراین، بهتر است با توجه به مقدار گوشت چرخکرده، از کمی آب استفاده کنید.
در این بخش از مجله آشپزی رضیم، یک ترفند عالی برای دو برابر کردن حجم گوشت چرخ کرده را به شما معرفی کردیم. با این ترفند ساده، میتوانید از چسبیدن گوشت چرخکرده جلوگیری کنید و غذایی با ظاهری زیباتر و خوشمزهتر تهیه نمایید. پس دفعه بعدی که خواستید گوشت چرخکرده را سرخ کنید، حتماً این ترفند را امتحان کنید.