رسپی

با این روش قارچ را تا یک سال بدون سیاه شدن نگهداری کنید

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

قارچ یکی از خوشمزه‌ترین سبزیجاتی است که کاربردهای زیادی در آشپزی دارد. یکی از مشکلاتی که ممکن است هنگام نگهداری قارچ با آن مواجه شوید، سیاه شدن قارچ بعد از مدتی است. امروز در این بخش از مجله رضیم یک روش خیلی ساده و مفید برای نگهداری قارچ بدون تغییر رنگ و طعمش را به شما معرفی می‌کنیم.

مواد لازم برای نگهداری قارچ برای مدت طولانی

برای نگهداری قارچ به مدت طولانی نیاز به مواد زیر دارید:

قارچ ۱ کیلوگرم
آب سرد ۲ پارچ
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۲ قاشق غذاخوری
سرکه سفید ۲ قاشق غذاخوری

مراحل تهیه قارچ اسلایس شده برای مدت طولانی

  • مدت زمان تهیه این قارچ حدود ۲۰-۳۰ دقیقه است.
  • مقدار مواد ذکر شده در این رسپی برای یک شیشه متوسط قارچ است. اگر قارچ بیشتری دارید، به راحتی مقدار مواد را افزایش دهید تا در حجم‌های بیشتری تهیه کنید.
  • سطح سختی تهیه این قارچ متوسط است.

مرحله اول: آماده‌سازی قارچ

قارچ‌ها را در یک کاسه مناسب بریزید و با آب سرد خوب بشویید.

بعد از شستن، قارچ‌ها را در آبکش بگذارید تا آب اضافی آن‌ها گرفته شود.

سپس قارچ‌ها را با چاقو به صورت ورقه‌ای برش دهید.

مطمئن شوید که ضخامت برش‌ها یکسان باشد. قارچ‌های برش خورده را در یک قابلمه بزرگ بریزید.

مرحله دوم: افزودن نمک، آب‌لیمو و آب

آب، ۱ قاشق نمک و آبلیمو را به محتویات داخل قابلمه اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

مرحله سوم: حرارت دادن قارچ

قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید و منتظر بمانید تا آب به جوش بیاید. سپس ۲-۳ دقیقه صبر کنید تا قارچ‌ها در آب بجوشند.

بیشتر بخوانید: نحوه صحیح و اصولی شست‌وشوی قارچ

مرحله چهارم: انتقال به آب سرد

یک کاسه مناسب انتخاب کنید و چند تکه یخ و مقداری آب سرد در آن بریزید.

قارچ‌ها را از قابلمه بیرون بیاورید و درون کاسه آب سرد بگذارید تا کاملا خنک شوند.

سپس قارچ‌ها را از کاسه خارج کرده و در صافی قرار دهید تا آب اضافی‌شان گرفته شود.

نکات و فوت و فن‌های تهیه قارچ اسلایس شده برای مدت طولانی

با این روش قارچ را تا یک سال بدون سیاه شدن نگهداری کنید

مرحله پنجم: انتقال به شیشه نگهدارنده

شیشه‌های کاملاً تمیز و خشک را انتخاب کنید.

مطمئن شوید که درب شیشه کاملاً محکم بسته شود تا هوا به داخل شیشه نفوذ نکند.

قارچ‌ها را داخل شیشه بریزید.

بیشتر بخوانید:
“““html
ترفندهای جلوگیری از سیاه شدن بادمجان

مرحله ششم: افزودن آب، نمک و سرکه

در شیشه‌ای که قارچ‌ها را قرار داده‌اید، آب بریزید تا بر روی سطح قارچ‌ها را بپوشاند.

برای هر کیلو قارچ، به ۱ قاشق غذاخوری نمک نیاز دارید.

سپس تا به‌مدت طولانی قارچ‌ها را نگهداری کنید، نمک و سرکه سفید را به مخلوط داخل شیشه اضافه کنید. بعد از آن، درب شیشه را ببندید و قارچ‌ها را در یخچال نگهداری کنید.

به همین سادگی و با گذراندن چند مرحله ساده، قارچ‌های خوشمزه شما آماده سرو یا ذخیره‌سازی برای مدت طولانی هستند.

شما می‌توانید از این قارچ‌ها برای تهیه انواع غذا، سوپ و سالاد استفاده کنید.

بهترین روش نگهداری قارچ بدون سیاه شدن

امیدواریم که این دستورپخت از مجله آشپزی رضیم برای شما عزیزان که به دنیای رنگارنگ آشپزی علاقه دارید، جذاب باشد و شما نیز بتوانید با استفاده از این روش ساده، قارچ‌هایتان را با کیفیت عالی برای مدت طولانی نگهداری کنید.

اگر شما هم از ترفندهای خاصی برای نگهداری قارچ‌ها استفاده می‌کنید که باعث حفظ رنگ و طعم آن‌ها می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن‌ها را در قسمت نظرات با ما و دیگر علاقمندان به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا