با این روش ها از حساسیت های بهاری راحت شوید! (2 نکته مهم)

امسال سعی کنید برای پیشگیری از حساسیت بهاری، درمانهای طبیعی و پیشگیرانه را امتحان کنید. با اینکه داروهای زیادی برای کنترل حساسیت وجود دارد، اما روشهای طبیعی زیادی هم هست که میتواند شما را از اثرات حساسیت بهاری دور نگه دارد.
حساسیتهای بهاری
::هر روز از مقدار گردههای موجود در هوا مطلع شوید تا از حساسیت پیشگیری کنید. اگر گردهی گلها در هوا زیاد است، بهتر است از خانه بیرون نروید. سعی کنید در این روزهای پر گرده، کارهای خود را به تأخیر بیندازید.
::بالاترین میزان گرده معمولاً بین 5 تا 10 صبح است، بنابراین سعی کنید در این ساعات از روز، در خانه بمانید.
::در فصل بهار پنجرهها را ببندید تا گردهی گلها وارد خانه نشود. لباسهای خود را در خارج از خانه برای خشک شدن نگذارید و هر چند وقت یکبار ملافههای خود را عوض کنید.
::بعد از برگشتن از بیرون، لباسهایتان را عوض کرده و بشویید. گردهها از لباسها جدا میشوند و روی وسایل و فرشها مینشینند، به همین خاطر پس از درآوردن لباسهایتان، آنها را در ماشین لباسشویی بیاندازید.
::با استفاده از دستگاه تصفیه و خنک کنندهی هوا، گردهها را از خانهتان خارج کنید. از پنکههای پنجرهای استفاده نکنید زیرا آنها باعث میشوند گرده بیشتری وارد خانهتان شود.
مواد غذایی مفید برای مبارزه با حساسیت بهاری:
کلم بروکلی:
کلم بروکلی به دلیل داشتن ویتامین C میتواند به شما بسیار کمک کند. این ماده میتواند سینوسهای شما را تا حدی بهبود بخشد و به این ترتیب، از آلرژیهای بهاریتان بکاهد. متخصصان پیشنهاد میکنند روزانه مقداری از این کلم را به صورت خام یا بخارپز مصرف کنید.
مرکبات:
تحقیقات اخیر نشان میدهد که مصرف روزانه 500 میلیگرم ویتامین C میتواند اثرات ناشی از آلرژی را تا حد زیادی کاهش دهد. یکی از بهترین انتخابها پرتقال و دیگر میوههای مرکبات است. برای مثال، نصف یک گریپ فروت دارای 60 میلیگرم ویتامین C است.
کلم پیچ:
کلم پیچ یکی از سبزیجاتی است که تهیه آن خیلی ساده است و میتواند طعمی عالی را به سالادهای شما اضافه کند. علاوه بر طعم خوب، این سبزی میتواند به عنوان یک راهکار موثر برای مقابله با آلرژیها نیز شناخته شود.
خربزه:
یکی از مشکلاتی که آلرژیها میتوانند ایجاد کنند، تبهای شدید هستند. خربزه میتواند گزینه خوبی برای پیشگیری از این مشکلات باشد. البته قبل از خوردن خربزه، حتماً باید مطمئن شوید که به آن آلرژی ندارید. این میوه به دلیل داشتن مقدار زیاد کاروتنوئید، میتواند به مقابله با این بیماری کمک کند.
سیر و پیاز:
دیگر موادی که میتوانند در مقابله با آلرژی کمک کنند، سیر و پیاز هستند. این مواد شامل کورستین هستند و میتوانند به شما در جلوگیری از آلرژی کمک کنند. بهتر است سیر و پیاز را در بیشتر غذاهای خود بگنجانید.
جعفری:
طبق تحقیقات جدیدی که در سال گذشته انجام شده، جعفری یکی از سبزیجات مفیدی است که میتواند در برابر آلرژی شما را مقاومتر کند. بوی خوش و عطر جذاب جعفری نیز میتواند به بهبود طعم غذاها شما کمک کند.
از مواد غذایی طبیعی استفاده کنید تا بتوانید مقاومت بدن خود را در برابر حساسیتها افزایش دهید. پروتئینهای موجود در مواد طبیعی میتوانند تأثیر بیشتری نسبت به آنتیهیستامینها داشته باشند. همچنین، از مصرف مواد غذایی که ممکن است خلطآور باشند مثل لبنیات، شکر، گندم و برنج سفید خودداری کنید.
گردآوری:مجله اینترنتی رضیم