رسپی

با این روش کدو تنبل ( کدو حلوایی) را به راحتی خرد کنید

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

پوست کندن و خرد کردن کدو حلوایی می‌تواند برای بسیاری از افراد کار سختی باشد. چون بافت کدو حلوایی کمی سفت و محکم است، بنابراین برای جدا کردن پوست آن به ترفندهایی نیاز دارید. در این مقاله از بخش آشپزی در مجله رضیم می‌توانید با روش‌های ساده پوست کندن و خرد کردن کدو حلوایی آشنا شوید.

نحوه پوست کندن و برش کدو حلوایی

آماده کردن کدو حلوایی برای پختن خیلی راحت‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کنید. در ادامه به بهترین روش برای پوست کندن و خرد کردن کدو حلوایی اشاره می‌کنیم.

۱- کدو را بشویید

برای شروع، کدو را در سینک ظرفشویی بگذارید و با یک سیم یا اسکاچ، سطح آن را بشویید تا خاک و کثیفی‌های روی پوست آن پاک شود. برای شستن، به مواد شوینده نیازی نیست.

۲- کدو را نصف کنید

بعد از شستن، کدو را با یک دستمال خشک کنید و روی تخته آشپزخانه قرار دهید. اگر کدو شکل کشیده و بیضی دارد، بهتر است آن را به صورت افقی بگذارید و قسمت ساقه را با چاقو جدا کنید. حالا با استفاده از یک چاقوی تیز، کدو را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید. این کار را با فرو بردن نوک چاقو در قسمت بالای کدو و کشیدن آن به پایین انجام دهید و این کار را برای سمت دیگر هم تکرار کنید.

بهترین روش پوست کندن و خرد کردن کدو تنبل یا کدو حلوایی
اگر نمی‌خواهید تمام کدو را استفاده کنید، فقط قسمتی را که نیاز دارید برش دهید و بقیه را در کیسه پلاستیکی بگذارید و در یخچال نگه دارید. به یاد داشته باشید که کدو بافت سختی دارد و برای نصف کردن آن از چاقوی بزرگ و تیز استفاده کنید.

بیشتر بخوانید:۳ روش‌ اصولی و موثر برای شستن گل کلم

۳- دانه‌های کدو را خارج کنید

در این مرحله باید با یک قاشق دانه‌های کدو را خارج کنید و در آبکش بریزید. این دانه‌ها را دور نریزید، بلکه آنها را بشویید و خشک کنید تا بتوانید از آن‌ها برای تهیه تخمه کدو استفاده کنید. با یک قاشق یا چاقو می‌توانید داخل کدو را بتراشید تا قسمت‌های اضافی اطراف دانه‌ها جدا شوند. تمام رشته‌های داخل کدو را باید بتراشید و جدا کنید.

بهترین روش پوست کندن و خرد کردن کدو تنبل یا کدو حلوایی
۴- پوست کدو را جدا کنید

برای جدا کردن پوست کدو، می‌توانید اول آن را به تکه‌های کوچک برش دهید و بعد پوست آن را با چاقوی تیز جدا کنید، که این کار ممکن است کمی سخت باشد. یک راه دیگر این است که از پوست‌کن استفاده کنید تا پوست ضخیم کدو را بردارید. بعد از جدا کردن پوست، ممکن است کمی رگه‌های سبز روی آن بماند که نیازی به جدا کردن آنها نیست. اما اگر می‌خواهید پوست کدو کاملاً جدا باشد، می‌توانید بعد از استفاده از پوست‌کن، دوباره با چاقو یا پوست‌کن یک لایه دیگر بردارید.

بیشتر بخوانید: ۲ رسپی ادویه پیاز جعفری

۵- کدو را خرد کنید

بهتر است کدو را به اندازه‌هایی که برای پختن می‌خواهید، خرد کنید. اگر می‌خواهید سوپ درست کنید، آن را به تکه‌های کوچک‌تر خرد کنید تا زودتر پخته شوند. برای گریل کردن هم می‌توانید تکه‌های بزرگ‌تری بزنید. برای خرد کردن، ابتدا کدو را به صورت نواری برش دهید و سپس آن را روی تخته آشپزخانه بگذارید و به صورت مکعبی خرد کنید.

“““html

کدوی شما آماده است و حالا می‌توانید آن را به هر طریقی که دوست دارید درست کنید و میل کنید.

بهترین روش پوست کندن و خرد کردن کدو تنبل یا کدو حلوایی

با این روش کدو تنبل ( کدو حلوایی) را به راحتی خرد کنید

نکاتی که باید برای پوست کندن و خرد کردن کدو تنبل بدانید:

  • برخی افراد ممکن است به کدو تنبل خام حساسیت داشته باشند. اگر پوست حساسی دارید، بهتر است هنگام پوست کندن و خرد کردن کدو از دستکش استفاده کنید.
  • هر چه کدوی شما کوچک‌تر باشد، نصف کردن آن راحت‌تر است.
  • سخت‌ترین قسمت خرد کردن کدو، نصف کردن آن از وسط است. برای این کار باید نوک چاقو را داخل کدو فرو کنید و با کمی تکان دادن چاقو و کمک گرفتن از دو دست، کدو را نصف کنید.
  • قبل از پخت، تمام دانه‌ها و قسمت‌های داخلی کدو را کاملاً تخلیه کنید و داخل آن را با قاشق یا چاقو تمیز کنید.
  • برای خرد کردن کدوی نصف شده، آن را روی تخته آشپزخانه قرار دهید به طوری که پوست کدو به سمت بالا باشد و بعد با فشار دو دست کدو را خرد کنید.
  • پس از خرد کردن کدو، حتماً قسمت‌های بالا و پایین آن را به طور کامل جدا کنید.
  • هنگام جدا کردن پوست کدو با چاقو یا پوست‌کنی مراقب دست‌هایتان باشید.
  • بعد از اینکه پوست کدو را جدا کردید، خرد کردن کدو کمی آسان‌تر می‌شود. بنابراین بهتر است اول پوست کدو را جدا کنید.
  • اگر پوست کنی که استفاده می‌کنید تیز نیست، کار برایتان سخت خواهد بود، پس حتماً از پوست کن تیز استفاده کنید.
  • اگر کدو تنبل بزرگ و پوست ضخیمی دارد، می‌توانید با ابزاری مانند ساطور یا تبر به آرامی روی آن ضربه بزنید تا شکافی ایجاد شود. بعد از این شکاف، چاقو را داخل آن گذاشته و کدو را برش دهید.
  • به خاطر داشته باشید هر چه چاقوی شما بزرگ‌تر و تیزتر باشد، فشار کمتری به دستانتان وارد خواهد شد.
  • می‌توانید از کدو تنبل برای تهیه سوپ، کیک و انواع دسر و غذاهای پاییزی استفاده کنید.

در این مقاله بهترین روش برای پوست کندن و خرد کردن کدو تنبل یا کدو حلوایی را معرفی کردیم. به خاطر بافت سخت کدو، بهتر است از چاقوی تیز برای خرد کردن استفاده کنید. اگر تجربه‌ای در پوست کندن و خرد کردن کدو تنبل دارید، حتماً نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان دیگر به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا